This version of the page http://www.arma-motors.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-08. The original page over time could change.
Arma Motors
Русский
Головна    >    ПРО НАС    >    Команда Арма Моторс

Наш дилерський центр
Наші цінності
Наші досягнення
Команда Арма Моторс
Ми в соціальних мережах
Корпоративний журнал

ОНЛАЙН ЗАПИС НА СТО
Ваше авто
Двигун
ПРОВЕСТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Модель
Дата i час

25 листопада 2011 року відбулось урочисте відкриття нового концептуального центру Renault в Києві, за адресою: Кільцева Дорога, 18
 


Дилерський центр оформлено виключно за стандартами європейського бренду. Тут створено найкращіумови для того, аби зробити придбання автомобіля справжнім святом. Великий вибір моделей,привабливі ціни, вигідні умови кредитування, лізингу й страхування.
 


Центр Renault надає повний спектр послуг: продаж авто, гарантійне, післягарантійне обслуговування автомобілів. В салоні представлено повну гаму автомобілів Renault, аксесуарів та оригінальних запасних частин.
 


Автоцентр розташовано в автомобільному серці столиці на одній з найбільш жвавих доріг Києва. Загальна площа 2-поверховогоцентру складає майже 10000 м.кв Два просторих шоу-руми -  сучасний автосалон легкових автомобілів з окремою зоною RenaultSport та перший в Україні спеціалізований cалон RenaultPro+, єдиний салон комерційної лінійки Renault, в якому представлено також і трансформовані автомобілі – переобладнані, а саме вантажні – вагою до 3,5 т (борт, тент, фургон, рефрижератори, пасажирські буси та ін.), Renault з пробігом. Кожен може не тількиотриматидетальну консультацію по моделяхвід менеджерів-консультантів, але й особисто протестуватиавтомобілі. Окрім привабливих цін на авто, для шанувальників бренду – найвигідніші умови кредитування за програмою Renault Finance, лідера на ринку автокредитування або лізингові умови за програмою Renault Leasing.


 
Усі роботи з сервісного обслуговування проходять відповідно до високих стандартів марки Renault. Потужна сервісна зона розрахована на 12 підйомників з окремим VIP-відсіком. В’їзд на сервіс відбувається через портальну мийку німецького виробника Christ та  діагностичну лінію. Сервіс розрахований на всю гаму автомобілів вагою до 7 тонн. 4 електро-місця, 2 шиномонтажно-балансувальних стенди, обладнані додатковим устаткуванням з можливістю бортувати гуму сучасного низького профілю. Кузовний та малярний цех з найновішим обладнанням. Найбільший склад запчастин площею 300 м.кв.
 
Для максимального комфорту відвідувачів - декілька зон відпочинку та очікування, кафе, дитяча кімната, зона безкоштовного користування wi-fi.

До Вашої уваги відео з відкриття центру з лазреним 3d-mapping шоу, джаз-бенду "Юніті" та шоу барабанщиків: