This version of the page http://www.superleague.ua/news/21344.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-06. The original page over time could change.
Суперліга. Блог Матчу Зірок Суперліги 2011
Авторизація
Пошук

Блог Матчу Зірок Суперліги 2011

04/05/11, 12:00
Пов'язані теги: блог Суперліги,  Матч Зірок
Оцініть новину
         

 

Шановні вболівальники, офіційний сайт Суперліги започатковує блог Матчу Зірок, який буде постійно поновлюватися найсвіжішою інформацією, пов’язаною з однією з найбільш очікуваних баскетбольних подій сезону.

 

 

17 квітня
Матч Зірок. Фотозвіт Ірини Сомової. Переглянути.

 

 

15 квітня
 
Григорій Палій про Матч Зірок Суперліги (подкаст)
 
До вашої уваги перший випуск подкасту від Медіа-центру ФБУ, присвячений Матчу Зірок Суперліги 2011 року. Відомий журналіст і спортивний коментатор Григорій Палій ділиться враженнями не лише від найяскравішого баскетбольного шоу сезону, а й від майстер-класу у харківській СДЮШОР № 7. Читати більше.

 

 

14 квітня
 
Пропонуємо вам переглянути відео всіх конкурсів і самого Матчу Зірок 2011 у високій якості (див. у відеорозділі або нижче).
 
 
12 квітня
 
Переможцем конкурсу «СуперШанс» став уболівальник із Маріуполя
 
Михайло Кондратенко завдяки своїм залізним нервам, а також завдяки Суперлізі та туристичній компанії «Руада» зможе на власні очі побачити ігри національної збірної України на Чемпіонаті Європи з баскетболу та зазирнути за лаштунки Євробаскету-2011! Читати більше.

 

 

10 квітня
 
Матч Зірок (післяматчева прес-конференція)
 
Після Матчу Зірок відбулася прес-конференція, в якій взяли участь головні герої цього свята баскетболу. Читати більше.

 

 

10 квітня
 
Стівен Буртт – MVP Матчу Зірок 2011
 
Стівен Буртт став MVP Матчу Зірок 2011. Американський захисник яскраво провів матч, відзначившись 27 очками, 7 передачами, 5 підбираннями та 3 перехопленнями, а його РЕ становить 28 балів. Читати більше.
 
10 квітня
 
«Легіон» перемагає «Україну» в Матчі Зірок
 
Команда «Легіон» здобула перемогу в Матчі Зірок, обігравши «Україну» з рахунком 86-98 (23-26, 20-26, 17-17, 26-29). Читати більше.

 

 

10 квітня
 
Тріумфатором конкурсу слем-данків став Брайан Грін
 
У конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії перемогу здобув Брайан Грін. Читати більше.
 
10 квітня
 
Тимур Арабаджи – переможець конкурсу триочкових кидків
 
Перемогу в Конкурсі Триочкових кидків від BonAqua здобув Тимур Арабаджи. Читати більше.
 
10 квітня
 
Переможцем конкурсу захисників Матчу Зірок став Денис Лукашов
 
Програма Матчу Зірок 2011 розпочалася Конкурсом Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова, переможцем якого став Денис Лукашов. Читати більше.

 

 

9 квітня
 
Валентин Берестнєв: «Матч Зірок – унікальна можливість поспілкуватися з усіма, хто причетний до українського баскетболу»
 
Головний тренер МБК «Миколаїв» і один із двох наставників команди «України» Валентин Берестнєв поділився з офіційним сайтом Суперліги враженнями від першого підготовчого дня Матчу Зірок і розповів про завдання, що стоять перед його підопічними в завтрашній грі. Читати більше.

 

 

9 квітня
 
Суперліга провела майстер-класи в рамках заходів до Матчу Зірок
 
В рамках заходів, пов’язаних із Матчем Зірок 2011, Суперліга провела майстер-класи в дитячо-юнацьких спортивних школах Харкова. ДЮСШ при школі-інтернаті № 4 та ДЮСШ № 7 м. Харкова відвідали головний тренер БК «Кривбасбаскет» Володимир Чурсін, гравці криворізької команди Артем Сліпенчук і Віктор Кондратовець, а також баскетболіст БК «Хімік» Кертіс Мілледж. Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Денис Лукашов: «Хочеться нагадати на Матчі Зірок про нашу стару зв'язку з Кравцовим»
 
Незважаючи на молодий вік, плеймейкер «Будівельника» Денис Лукашов має чималий досвід виступів у зоряних уїк-ендах, причому в абсолютно різних статусах. Тому, як ви розумієте, Денису завжди є чим похизуватися перед публікою будь-якого міста – цього разу «будівельник» порадує своєю майстерністю баскетбольну аудиторію Харкова. Причому, відразу у двох ролях: учасника Конкурсу Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова та розігруючого стартової п'ятірки «Україна». Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Алан Віггінс: «Якщо мої ноги будуть в нормі, я переможу!»
 
Алан Віггінс – один із двох гравців «Політехніки-Галичини», які братимуть участь у Матчі Зірок Суперліги, що відбудеться 10 квітня в Харкові. Зокрема, Алан вийде на паркет у складі команди «Легіон», а також стане учасником Конкурсу Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії. Читати більше.
 
8 квітня
 
Альгімантас Павілоніс: «Матч Зірок Суперліги – це гарне й цікаве видовище»
 
Напередодні Матчу Всіх Зірок 2011 генеральний директор Суперліги Альгімантас Павілоніс розповідає про підготовку до свята, а також ділиться думками з приводу команди «Зірки «Україна» та національної збірної. Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Ростислав Кривич: «В Харкові намагатимемося влаштувати шоу»
 
Напередодні Матчу Зірок Суперліги 2011 своїми очікуваннями від баскетбольного свята поділився захисник Ростислав Кривич, якого, нагадаємо, вболівальники обрали до стартової п’ятірки команди «Україна». Крім того, Ростислав візьме участь у конкурсі Триочкових кидків від BonAqua. Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Тодд Ебернетті: «Сподіваюся, переможе «Легіон»
 
10 квітня в Харкові відбудеться Матч Зірок української Суперліги. «Політехніку-Галичину» на цьому святі баскетболу представлятимуть два американських легіонери – Алан Віггінс і Тодд Ебернетті. Алан у складі команди «Легіон» братиме участь у грі, а також Конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії. Тодд Ебернетті стане учасником Конкурсу Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова. Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Гравці БК «Говерла» напередодні Матчу Зірок
 
У Матчі Зірок 2011, який відбудеться 10 квітня в Харкові, візьмуть участь троє баскетболістів БК «Говерла»: Деррік Зіммерман і Ерік Колмен були обрані вболівальниками до стартової п’ятірки команди «Легіон». Деррік, крім того, стане учасником Конкурсу Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії. А Данте Свонсон візьме участь у Конкурсі Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова. Читати більше.

 

 

8 квітня
 
Кертіс Мілледж: «Очікую на змагання з кращими захисниками Суперліги»
 
Капітан южненського «Хіміка» й один з найкращих захисників української Суперліги Кертіс Мілледж стане учасником Конкурсу Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова на Матчі Зірок у Харкові. Читати більше.
 
7 квітня
 
Майк Фрейзер: «Матч Зірок – це і змагання, і шоу»
 
Вдруге поспіль Майк Фрейзер братиме участь у Матчі Зірок української Суперліги. Спогадами про минулорічний Матч Зірок і враженнями від вибору вболівальників Майк поділився з офіційним сайтом Суперліги. Читати більше.

 

 

7 квітня
 
Представники БК «Азовмаш» напередодні Матчу Зірок
 
Напередодні Матчу Зірок Суперліги 2011 гравці «Азовмашу», які будуть брати участь у цьому шоу, а також головний тренер маріупольської команди Роландас Ярутіс, який разом із Хосе Беррокалем очолить збірну легіонерів, поділилися з клубною прес-службою своїми передматчевими очікуваннями. Читати більше.

 

 

7 квітня
 
Андрій Кальніченко: «На Матчі Зірок намагатимемося показати красу баскетболу»
 
Андрій Кальніченко, форвард южненського клубу, візьме участь у Матчі Зірок Суперліги 2011. Зустріч «Зірки «Україна» проти «Зірок «Легіону» – непересічна подія в баскетбольному житті країни, і до його безпосередніх учасників зараз прикута загальна увага вболівальників. Читати більше.
 
7 квітня
 
Артем Сліпенчук: «Особливого хвилювання перед конкурсом захисників немає»
 
Захисник БК «Кривбасбаскет» Артем Сліпенчук, поділився з офіційним сайтом Суперліги очікуваннями від Конкурсу Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова, в якому він візьме участь під час Матчу Зірок. Читати більше.
 
6 квітня
 
Дмитро Забірченко: «Це буде третій All Star у моїй кар'єрі»
 
Черговий «будівельник» у недільному шоу Суперліги – Дмитро Забірченко. Маючи хороший досвід виступів у подібних виставкових матчах, Дмитро вкотре довів своє реноме одного з найяскравіших захисників ліги. І нехай на паркеті Забірченко більше боєць, ніж шоумен, йому теж є, чим порадувати публіку. Читати більше.

 

 

6 квітня
 
Ігор Зайцев: «Дуже хочеться, щоб українці перемогли»
 
Центровий БК «Кривбасбаскет», а за сумісництвом і команди «Україна» Матчу Зірок Ігор Зайцев поділився з сайтом Суперліги своїми очікуваннями та уподобаннями щодо майбутнього свята баскетболу. Читати більше.
 
6 квітня
 
Олександр «Фоззі» Сидоренко: «Матч Зірок – квінтесенція баскетболу»
 
Головним номером концертно-розважальної програми Матчу Зірок 2011 року стане виступ популярного гурту «Танок на Майдані Конґо». Про те, чому музиканти вирішили взяти участь у головному баскетбольному шоу країни, а також про свій інтерес до гри офіційному сайту Суперліги розповів соліст гурту Олександр «Фоззі» Сидоренко. Читати більше.

 

 

5 квітня
 
Крістіан Бернс і Віктор Кондратовець поповнили склад учасників конкурсів Матчу Зірок
 
Склад учасників конкурсів Матчу Зірок поповнили Крістіан Бернс і Віктор Кондратовець. Крім того, оголошені тренери обох команд-учасниць Матчу Зірок. Читати більше.

 

 

5 квітня
 
У Харкові відбулася прес-конференція, присвячена Матчу Зірок 2011
 
У Харкові відбулася прес-конференція, присвячена Матчу Зірок 2011, в якій взяли участь директор Департаменту у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради Андрій Хижняк і генеральний директор Суперліги Альгімантас Павілоніс. Читати більше.
 
5 квітня
 
Павло Буренко та Віталій Коваленко напередодні Матчу Зірок
 
БК «Київ» на Матчі Зірок представлятимуть Віталій Коваленко, котрий візьме участь у самій грі та в конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії, та Павло Буренко, який стане учасником конкурсу Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова. Читати більше.

 

 

5 квітня
 
Андрій Агафонов: «Дуже хочеться нарешті обіграти «Легіон»
 
Для важкого форварда «Будівельника» Андрія Агафонова Матч Зірок у Харкові стане вже третім у кар'єрі. Що вкотре підтверджує статус Андрія, як одного з кращих «великих» гравців країни. Читати більше.

 

 

5 квітня
 
Деррік Зіммерман: «Спробуємо показати справжнє зіркове шоу у Харкові»
 
Капітан «Говерли» Деррік Зіммерман відповів на запитання вболівальників. Безумовно, розмова не могла не стосуватися й участі Дерріка в Матчі Зірок 2011. Нагадаємо, що вболівальники, які голосували на офіційному сайті Суперліги, обрали американця до стартової п’ятірки команди «Легіон» на позицію розігруючого. Крім того, Деррік братиме участь у конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії. Читати більше.

 

 

4 квітня
 
Промо-ролики Матчу Зірок 2011
 
Суперліга підготувала промо-ролики, присвячені Матчу Зірок 2011 р., який відбудеться 10 квітня в Харкові. Читати більше.
 
4 квітня
 
Чотири запитання гравцям «Ферро-ЗНТУ» – майбутнім учасникам Матчу Зірок
 
Баскетболісти БК «Ферро-ЗНТУ» Крістіан Бьорнс і Олександр Рибалко візьмуть участь у Матчі Зірок Суперліги 2011 р. Незадовго до однієї з найяскравіших баскетбольних подій сезону вони розповіли, чого очікують від Матчу Зірок. Читати більше.

 

 

4 квітня
 
Брайан Грін: «Гратиму на Матчі Зірок для миколаївських уболівальників»
 
Брайан Грін, форвард МБК «Миколаїв», переміг у голосуванні вболівальників, що відбувалося на офіційному сайті Суперліги, ставши одним із учасників стартової п’ятірки команди «Легіон» Матчу Зірок. Про свої враження від визнання його баскетбольних талантів, а також свою підготовку до Матчу Зірок, який відбудеться 10 квітня в Харкові, Брайан розповів клубній прес-службі. Читати більше.

 

 

3 квітня
 
Квитки на Матч Зірок надійшли у продаж
 
Квитки на Матч Зірок Суперліги 2011, який відбудеться 10 квітня в Харкові, надійшли в каси місцевого Палацу Спорту «Локомотив». Читати більше.

 

 

1 квітня
 
Учасники конкурсів Матчу Зірок 2011
 
Стали відомі імена учасників конкурсів Матчу Зірок Суперліги 2011 р. У програмі баскетбольного шоу, яке відбудеться 10 квітня в Харкові, заплановані конкурс захисників, конкурс триочкових кидків і конкурс «слем-данків». Читати більше.

 

 

31 березня
 
Акредитація на Матч Зірок Суперліги 2011
 
Суперліга розпочинає акредитацію на Матч Зірок Суперліги, який відбудеться 10 квітня в Палаці Спорту «Локомотив» (м. Харків). Читати більше.

 

 

30 березня
 
Герої Матчу Зірок 2010: Чарльз Томас
 
Минулого року Чарльз Томас, разом із Костянтином Глазиріним, став переможцем конкурсу слем-данків. Кожен із них виявився відмінним «данкером», тож журі так і не зуміло визначити найсильнішого, присудивши перемогу одразу обом виконавцям. Читати більше.
 
30 березня
 
Повні склади учасників Матчу Зірок 2011
 
До вашої уваги повні склади команд-учасниць Матчу Зірок Суперліги 2011. Читати більше.

 

 

28 березня
 
Вітаємо переможця конкурсу до Матчу Зірок
 
Разом із голосування за стартові п’ятірки Матчу Зірок 2011, яке тривало на офіційному сайті Суперліги протягом 11-27 березня, завершився і конкурс серед користувачів. Читати більше.

 

 

28 березня
 
Підсумки голосування за стартові п’ятірки Матчу Зірок 2011
 
Голосування за стартові п’ятірки команд «Україна» та «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2011, який відбудеться 10 квітня в Харкові в Палаці Спорту «Локомотив», завершилося 27 березня о 23:59. Представляємо обидві п’ятірки, обрані вболівальниками. Читати більше.

 

 

27 березня
 
Герої Матчу Зірок 2010: Микола Вільховецький
 
Капітану баскетбольного клубу «Дніпро» Миколі Вільховецькому минулого року на Матчі Зірок вдалося те, що до нього не вдавалося нікому – вдруге поспіль виграти конкурс захисників. Про те, як йому це вдалося, про суперництво зі Стівеном Бьорттом і про можливу участь у цьогорічному конкурсі Микола розповів у своєму інтерв'ю. Читати більше.

 

24 березня
 
Матч Зірок (три години прямого ефіру) буде транслювати телеканал «2+2». Читати більше.

 

24 березня
 
Герої Матчу Зірок 2010: Олександр Рибалко
 
Ледь більше двох тижнів залишається до Матчу Зірок Суперліги, що відбудеться 10 квітня в Харкові. До програми цього баскетбольного свята увійдуть і три традиційні конкурси. До участі в одному з них – триочкових кидків – планує залучитися минулорічний переможець капітан запорізького «Ферро-ЗНТУ» Олександр Рибалко, інтерв’ю з яким до вашої уваги. Читати більше.

 

23 березня
 
Герої Матчу Зірок 2010: Костянтин Глазирін
 
Костянтин Глазирін, який вважається одним із кращих «данкерів» чемпіонату Суперліги, розповів про перемогу в конкурсі слем-данків на минулорічному Матчі Зірок, про підготовку до нього та джерело натхнення для ефектних кидків згори. Читати більше.

 

22 березня
 
Увага! Конкурс до Матчу Зірок
 
Офіційний сайт Суперліги розпочинає конкурс до Матчу Зірок 2011. Візьміть участь і виграйте м’яч із автографом переможця конкурсу слем-данків Матчу Зірок. Читати більше.

 

21 березня

 

Проміжні результати голосування за стартові п'ятірки Матчу Зірок Суперліги
 
Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2011 минуло десять днів. До вашої уваги проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками. Дані станом на 20:00 21.03.2011 (2676 голосів). Читати більше.
 
15 березня
 
Проміжні результати голосування за стартові п'ятірки Матчу Зірок Суперліги
 
Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2011, який, нагадаємо, відбудеться 10 квітня в Харкові в Палаці Спорту «Локомотив», минуло чотири дні. Тому можна підбити проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками – дані станом на 19:00 15 березня 2011 року. Читати більше.
 
11 березня
 
Розпочинається голосування за стартові п’ятірки Матчу Зірок
 
Шановні вболівальники! Зірки «України» знову поміряються силами із зірками «Легіону» в четвертому в історії «Матчі Зірок Суперліги», який відбудеться 10 квітня в Палаці Спорту «Локомотив» (м. Харків). Це свято баскетболу організовується для вас, тому саме вболівальникам надається можливість обрати стартові п'ятірки команд «Україна» та «Легіон» шляхом голосування на офіційному сайті Суперліги! Читати більше.
 
11 березня
 
Визначено місце проведення Матчу Зірок Суперліги 2011
 
Матч Зірок Суперліги 2011 відбудеться 10 квітня у Харкові у ПС «Локомотив». Читати більше.

 
Tweet
Матч Зірок - 2011 Україна - Легіон (86:98)
10.04.2011
10.04.2011 Матч Зірок Конкурс Слем Данків
10.04.2011
10.04.2011 Матч Зірок Конкурс 3-очкових
10.04.2011
10.04.2011 Матч Зірок Конкурс захисників
10.04.2011
Будка TV про Матч Зірок
12.04.2011
Матч Зірок (післяматчева прес-конференція – частина перша)
10.04.2011
Матч Зірок (післяматчева прес-конференція – частина друга)
10.04.2011
Валентин Берестнєв (інтерв'ю)
09.04.2011
Артем Сліпенчук (інтерв'ю)
09.04.2011
Альгімантас Павілоніс (інтерв’ю)
08.04.2011
Майк Фрейзер (інтерв’ю)
07.04.2011
Прес-конференція до Матчу Зірок 2011 (Харків)
05.04.2011
Артем Сліпенчук (інтерв’ю)
07.04.2011
В'ячеслав Кравцов: промо-ролик Матчу Зірок для ТВ.
04.04.2011
Гравці БК Київ перед Матчем Зірок
05.04.2011
Рамел Каррі: промо-ролик Матчу Зірок.
03.04.2011
Конкурс захисників 2010
27.03.2011
Конкурс данків 2010
22.03.2011
Олександр Рибалко (інтерв’ю)
10.03.2011
Матч Зірок 2010 + конкурси
17.03.2011
Олександр Рибалко - переможець конкурсу триочкових кидків 2010
16.03.2011

Коментарі

 

Пов`язані новини

27.09.2012:: Сезон 2012-2013 рр.: в очікуванні нових рекордів 06.03.2012:: Блог Матчу Зірок Суперліги-2012 25.02.2012:: Матч Зірок Суперліги-2012 (післяматчева прес-конференція) 25.02.2012:: Матч Зірок Суперліги-2012: перемогла дружба 25.02.2012:: Стівен Буртт – MVP Матчу Зірок Суперліги-2012
всі новини

Спонсори