This version of the page http://www.naverex.net/frend-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-05. The original page over time could change.
Друзі
  
+38(044) 585-93-39

Друзі

послуги

підключення

для бізнесу

для дому

телебачення

тарифи

оплата

особ.каб.

підтримка

форум

Запрошуємо всіх користувачів "Домашнього Інтернету" від "Навігатор-Онлайн" прийняти участь в акції "Підключи друзів" !
В межах акції за кожного приведеного в мережу "Навігатор-Онлайн" нового абонента обом, Вам та вашому другу, зараховується бонус - по 50 гривень.

Прийняти участь у акції дуже просто!
1. Перекажіть вашому другу чи знайомому про переваги високошвидкісного Інтернету від "Навігатор-Онлайн" та отримайте його згоду на підключення.
2. Створіть заявку на підключення вашого друга:
- в "Особистому кабінеті": ліворуч виберіть розділ "Техническая поддержка" --> розділ "Акция"--> зазначте повне ім'я друга та адресу підключення--> натисніть кнопку "Отправить";
або
- надішліть листа на
manager@naverex.net зі свого особистого e-mail, який Ви зазначали в Договорі при підключенні, зазначте повне ім'я вашого друга та адресу його підключення. В цьому випадку не забувайте написати ваше повне ім'я і № Договору для идентифікації Вас в нашій базі, як нашого користувача.
3. Після внесення першого авансового платежу та першого виходу вашого друга в Інтернет від "Навігатор-Онлайн" на ваш особистий рахунок буде нараховано бонус - одноразово 50 гривень. Вашому другу/знайомому також нараховується на депозит 50 гривень.

Чим більше друзів Ви підключите, тим більше бонусів отримаєте!
На момент формування заявки на підключення для друга статус абонента-рекомендувача повинен бути активним. Якщо на момент внесення авансу приведеним абонентом абонент-рекомендувач відключений, то останньому бонус не зараховується.
Новий абонент повинен підключитися до послуги протягом 60 днів з моменту оформлення заявки, в протилежному випадку бонус не зараховується. Кількість бонусів необмежено та відповідає кількості приведених нових абонентів.
Бонуси -це віртуальні кошти, які можна використовувати лише як додаткову можливість оплати наших інтернет-послуг, і готівкою не видаються.
Термін дії необмежений.