This version of the page http://www.naverex.net/balans-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-05. The original page over time could change.
Перенос балансу
  
+38(044) 585-93-39

Перенос балансу

послуги

підключення

для бізнесу

для дому

телебачення

тарифи

оплата

особ.каб.

підтримка

форум

Акція «Переносим баланс»

Не думайте про гроші, насолоджуйтесь якістю.

Тепер, при переході від інших провайдерів, Вам немає необхідності чекати поки закінчаться гроші на рахунку, не треба намагатися їх повернути і терпіти погану якість зв'язку - ми перенесемо залишок грошових коштів на Ваш рахунок в «Навігатор-Онлайн».

Умови акції:

Необхідно підтвердити Ваш поточний баланс колишнього провайдера. Для цього необхідно в присутності менеджера «Навігатор-Онлайн» зайти в свій Особистий кабінет і продемонструвати йому Ваш поточний баланс. Також потрібно надати копію договору з колишнім провайдером.

Прямо у Вашій присутності Ваш поточний баланс (в межах 200грн.) буде зарахований менеджером на Ваш новий рахунок.

При підключенні потрібно також внести додатково оплату в розмірі не менше, ніж сума балансу, що переноситься та абонентської плати обраного Вами тарифного плану.

При перепідключенні від іншого провайдера, ми перенесемо Ваш баланс (залишок коштів на рахунку у попереднього провайдера) на Ваш новий рахунок.

Пропозиція дійсна з 1 травня по 1 вересня 2012 року.