This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/mika.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-04. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Міка Ньютон: Я люблю природу і вмію з нею домовлятися

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода за вікном

Київ

Київська областьУкраїна

Хмарно
+16°C
+61°F
2м/с
4миль/год
7км/год
ПнЗ
747мм рт.ст.
996гПа
29д. рт. ст.
88%

Міка Ньютон: Я люблю природу і вмію з нею домовлятися

Минулого літа Міка Ньютон, завоювавши четверте місце на Євробаченні, здивувала своїх українських шанувальників рішенням переїхати в Лос-Анджелес, де вона планувала працювати над новим альбомом. Вихід альбому заплановано на осінь, але днями на радіостанціях Росії і Україні відбувся реліз пісні "Свобода" - спільної роботи Міки Ньютон та Олексія Чадова. Ініціатива запису дуету виходила від російського актора, текст "Свободи" написаний самим Олексієм, музика створена спільно з композитором Павлом Бураковим (DJ Paul). Міка Ньютон погодилася на пропозицію Олексія, незважаючи на свій завантажений графік. Зйомки кліпу пройдуть на початку червня в Лос-Анджелесі. Яка погода створить настрій для «Свободи»?

 

- З переїздом до Америки для мене погода перестала бути фактором настрою, адже в Лос-Анджелесі, де я живу, погода круглий рік - суцільна радість. Сонце і океан не дають можливості депресувати або не діяти. Тут я визначила свою оптимальну температуру - 22-23 градуси. Але, якщо чесно, іноді не вистачає дощу. Такого сильного-сильної зливи, після якого все очищається і в повітрі пахне якось по-особливому. Люблю такі дощі спостерігати у сестри на Закарпатті. Там гори після цього "дихають".

- І все-таки, чи є у Вас улюблена пора року?

- Улюблена пора року - кінець квітня, травень. Все цвіте, молода зелень. Тепло, але не жарко. У таку пору року краще всього виходить творити: писати пісні, співати, малювати. І, звичайно, це гарячий сезон для концертів, тому завжди дуже чекаю весни і зустрічі з глядачем на відкритих майданчиках.

Як, напевно, кожна людина, я відчуваю залежність від погоди. Але пару років тому я дала собі установку: якщо за вікном щось, що мені не подобається і засмучує мене, одягаю яскравий або білий одяг. І цим самим піднімаю собі і оточуючим настрій.

- Розкажіть про найяскравіші "погодні" враження дитинства.

- Найяскравіші? Це, напевно, як і у кожної дитини - коли йшов дощ. Я любила з подругами бігати і співати разом з ними під теплим літнім дощем. У нас був парк біля будинку, туди ми й любили ходити ...

-Як і де ви любите відпочивати?

- Відпочивати я люблю на природі. Просто виїжджати і не думати. Зараз найулюбленіше - це океан. Гуляти і дивитися на захід ... Нещодавно навіть сім'я дельфінів пропливла для мене) Мама і тато з трьома дітками. І навколо нікого. Це дуже надихає і чистить тебе зсередини.

- Що вам подобалося в київській погоді? Що хотілося б змінити, будь на те можливість?

- Київська погода чудова, тільки міська. Змінити нічого не хочеться, бо тоді вона і перестане бути Київської)) Просто потрібно насолоджуватися всім, чим радує нас природа.

- Яка стихія - вогонь, вода, земля, вода - вам ближче?

- Для мене близькі всі стихії. Тому що я і вогонь, і вода, земля ... Головне для людини - знайти баланс усередині всіх цих стихій, тоді буде гармонія і можна робити чудеса. Це, напевно, саме те, для чого ми і з вами живемо, щоб пізнати це в собі)))

- Погода з точки зору професії. Ви говорите, що любите виступати на відкритих майданчиках. Чи були випадки, коли вона активно втручалася?

Природа завжди зі мною на виступах. Навіть на першому виступі на «Таврійських Іграх» був сильний дощ. Але коли я вийшла, він припинився, а на останній пісні знову почався. І так часто бувало на концертах до Дня Міста. Всі вже знали, що якщо Міка їде, дощ на концерті обов'язково буде. Але коли я вийду співати, злива припиниться на мій виступ і обов'язково на останній знову почнеться))) Це правда) Вся моя команда вже жартувала з цього приводу і ніхто не турбувався))) Я люблю природу і вмію з нею домовлятися)))

Гришина Оксана
01.06.2012

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій