This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/borysenko.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-04. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Брати Борисенко: Просто лежати засмагати на сонці нудно. Ми любимо активний відпочинок

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода за вікном

Київ

Київська областьУкраїна

Хмарно
+16°C
+61°F
2м/с
4миль/год
7км/год
ПнЗ
747мм рт.ст.
996гПа
29д. рт. ст.
88%

Брати Борисенко: Просто лежати засмагати на сонці нудно. Ми любимо активний відпочинок

Фіналісти «Фабрики зірок 3» брати Борисенко зачаровують своїм оптимізмом. Близнюки не втомлюються освідчуватися в коханні сонцю, хоча відносини зі світилом у них непрості, вони так легко обгоряють...

 

Сашко: Улюблена погода - літо, сонце... Завжди хочеться тепла, завжди хочеться сонця. Ми більш яскраві хлопці, завжди хочеться дарувати людям енергію. Коли ти ділишся енергією, йде дуже сильний обмін. Ми ставимося до нашої творчості не просто як до способу заробляння грошей. Та музика, яку ми виконуємо, нам подобається насамперед тим, що приносить людям радість. Нам подобається саме ось цей обмін позитивними емоціями.

- Ви цілий рік мрієте про сонячне літо?

Сашко: Взимку я люблю сніг, а влітку люблю сонце. Не знаю як Вова, а я не люблю весну і осінь. Чому? Бруд кругом, сльота вічна... Особливо це допікало, коли в школу ходив. Ти виходиш з дому в начищених туфлях - гарненький, чистенький, брючки випрасувані, а доходиш до школи брудний як свиня.

- Гумові чоботи не рятували?

Сашко: В підлітковому віці прийти в школу в гумових чоботях? Та тебе б просто засміяли. (Вова пояснює: «Не по поняттіях».)

- Але ж була ж якась улюблена розвага навесні в дитинстві? Ловити дощових черв'яків в калюжах, наприклад...

Хором: Збирати черемху, шовковицю...

- Черемуха дозріває влітку, ближче до осені.

Сашко: Зате з шовковичних дерев нас було не зігнати. Мама дуже лаялася, такі вимазані в соку ми поверталися. Хоча, шовковиця - це швидше вже не весна, а початок літа...

- Звідки ви родом?

Сашко: З Дніпропетровська. Що ж пригадати з весняних розваг? Жуки, звичайно, були, найперші, «солдатики», червоні такі, ми їх постійно ловили. Ще ми приїжджали до бабусі-дідуся на дачу і там ловили великих хрущів. І... запускали великою ракеткою для бадмінтону...

- І як мама реагувала на ваші забави?

Сашко: Батьки, звичайно, сварилися. Вони розуміли, що дітям треба кудись вихлюпувати свою енергію, підставляли якісь пісочниці, іграшки, але нам потрібна була саме живність. Нам треба було спілкуватися, возитися, щось вишукувати і досліджувати...

Вова: А найбільше розвага - це ящірки. У нас навколо будинку в Дніпропетровську великі пустирі та яри, і коли навесні вилазять ящірки, ми їх там шукули і ловили. Мама поверталася з роботи і спершу дивилася на кущі, а там, з кущів три попи стирчать - наші і старшого брата. Ми постійно ловили ящірок, і доходило до скандалів: хтось каже, що бачить ящірку, а її там і не було.

- Але це ж весна! А ви кажете, що не любите весну.

Сашко: Коли немає сльоти - любимо. Ви тепер зрозуміли, чим ми займалися всю весну? Щось ловили. А практично все літо ми проводили на дачі.

Вова: І на море. Ми часто їздили на Азовське море.

Сашко: Я не люблю море. Батьки - ми їм дуже вдячні - знаходили можливість відправляти нас у табір, їздили разом з нами. Вони збирали весь рік, щоб ми добре відпочивали. І мабуть в дитинстві я дуже сильно перенаситився цими поїздками на море, тому що зараз мені море абсолютно нецікаве.

- А що тобі цікаве?

Сашко: Мене цікавить саме активний відпочинок, подорожі.

Вова: У нас на дачі велика скеля, з якою ми часто стрибали у воду, в Дніпро. Скала близько восьми метрів і звідти я стрибнув з найвищої точки, коли і плавати ще не вмів.

Сашко: Ми дуже любимо активний відпочинок, ми не любимо просто лежати засмагати на сонечку, тому що це нудно.

Вова: Ми навіть недавно їздили до Єгипту в листопаді і повернулися звідти абсолютно не засмаглі. Всі питали: «Куди ви їздили?» - «Ми їздили відпочивати». - «Як відпочивали?» - «Ну каталися по країні». - «І не загоряли?» - «А навіщо?».

Сашко: Аналогічна ситуація була в Дубаї. Сонце шпарить, можна було не те що засмагнути, а просто згоріти, а ми повернулися абсолютно білі.

- Може ви взагалі погано засмагаєте?

Сашко: Ні, засмага у нас лягає добре, особливо в перший день, коли шкіра пухирями покривається.

- Але це ж не називається «лягає загар»..

Вова: Так, згорає дуже швидко.

- А взимку теж віддаєте перевагу активному відпочинку чи сценарій «застілля-гості»?

Сашко: Цього року вперше побували на гірськолижному курорті. Як прекрасно! Ми покаталися на сноубордах - в перший раз в житті встали, і відразу вийшло. Клас!

- Ви, напевно, і на скейтах катаєтеся?

Вова: В дитинстві Сашко катався на скейті. Я менш спортивний. Влітку ще любимо по горах полазити. Минулої осені їздили в Ялту, погуляли по горах. Взагалі для мене зближення з природою дає якесь натхнення. Бажано частіше виїжджати за місто, тому що вся ця тусовка дуже стомлює. Звичайно, тусовка - це частина роботи, але якщо є вільна хвилинка, треба обов'язково виїжджати на природу!

Гришина Оксана
15.12.2011

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій