This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/dzhamala.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-01. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Джамала: Частіше посміхайтеся, вірте у щасливу долю, і тоді все обов'язково буде добре!

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода за вікном

Київ

Київська областьУкраїна

Ясно
+10°C
+50°F
2м/с
4миль/год
7км/год
ПнЗ
754мм рт.ст.
1005гПа
30д. рт. ст.
85%

Джамала: Частіше посміхайтеся, вірте у щасливу долю, і тоді все обов'язково буде добре!

У найбільш сонячної співачки України Джамали особливі відносини з водною стихією. «Знаєте, як кажуть - дощ на весіллі на щастя? Якось так виходить, що мої виступи під відкритим небом останнім часом супроводжують дощі, великі чи малі, - заспокоювала вона публіку на спільному концерті з The Maneken. - І цей проливний дощ теж на щастя! Дощ - це здорово!»

 

- Чи були ще випадки, коли погода активно втручалася у ваші плани?

- Зовсім недавно, на Майдані, на концерті, присвяченому Дню Конституції України. У той день кілька годин поспіль лив сильний дощ. Він став випробуванням для мене і всіх моїх шанувальників. Іспит був пройдений вдало, незважаючи на парасольку у мене в руках, побоювання, що можуть намокнути мікрофон, апаратура, переживання, що люди стоять під дощем. Концерт пройшов на одному диханні, і я отримала масу позитивних відгуків. Містика, але коли я сказала: «Дощику, дощику, перестань!» - Через кілька секунд дощ зглянувся над нами і припинився.

- А яка ваша улюблена погода, пора року?

- Моя батьківщина - Крим. А Крим - це, безумовно, море, природа, сонце. Цей півострів - мій дім, дуже люблю його в усі пори року. Не можу сказати, що я добре його знаю. Це як чоботар без чобіт: коли довго живеш в Криму, рідко доїжджаєш до якихось дивовижних місць, де всі прагнуть побувати. І все-таки відпочиваючим я рекомендую побільше плавати. Мій тато навіть радить не приймати душ відразу після купання в морі. Він вважає: не слід позбавлятися від того, за для чого приїхали, - від морської води! А ось сонцем надто захоплюватися не варто, воно сушить шкіру. Сама я загоряю дуже швидко. Мені досить постояти на відкритому сонці 5 хвилин, щоб шкіра набула приємного відтінку. Але моє волосся дуже не любить палючих променів. Одного разу мені довелося зістригти пристойні сантиметри - настільки вигоріли локони. Але захистити їх від сонця можна - я для цього споруджую на голові щось на зразок чалми.

- Чи залежить ваш настрій, самопочуття від картинки за вікном?

- В якійсь мірі так. Коли холодно, ми так влаштовані, внутріньо стискуємся, стаємо більш суворими, неговіркими. Я не люблю холод. Мені хочеться сидіти вдома з чашкою чаю, загорнувшись у плед. Взимку я схожа на ведмедика, який хоче бути в барлозі. Але завдяки професії розвіювати - концерти, постійні роз'їзди. Немає часу для смутку...

- Як вам київська погода? Що хотілося б змінити, будь на те можливість?

- Обожнюю Київ. Вважаю єдиним недоліком міста погоду. Як нашим дівчатам йде літо - подивіться. Як перетворюється місто, коли дівчата одягають сарафани, нарядні сукні, короткі спідниці. Навіть я гублюся, як тільки починає теплішати. Стільки красунь навколо.

- Найяскравіші "погодні" враження дитинства?

- Йшла я якось зі школи у дуже красивому рожевому сарафані. І ось іду я, вся така повітряна, сарафан розлітається. Але як на зло пішов сильний дощ. Зонта з собою у мене, природно, не було. Мало того, що я вся промокла, так ще й мимо проїхала машина, яка оббризкала мене з голови до ніг.

- Яка стихія - вогонь, вода, земля, вода - вам ближче?

- Вода! Море я бачу з вікна батьківського дому в Криму. А в ранньому дитинстві зі мною сталася дивна історія. Моя мама займалася зі мною за програмою «Плавати раніше, ніж ходити» і вчила мене плавати зовсім маленьку. Одного разу, коли мої батьки були зі мною на пляжі, а мені було всього дев'ять місяців, то я випадково спливла в море. Мама кудись відлучилася, залишив мене татові, а коли повернулася, то побачила натовп біля берега і мене, відпливаючу все далі у відкрите море. Але, слава Богу, все закінчилося добре, мене повернули на берег. Обожнюю плавати до цих пір: ходити в басейн, робити довгі запливи в море (навіть у холодній, на думку інших, воді - в 18С). Плавання дуже корисне для спини. Адже я часто ходжу на каблуках, втомлюються і хребет, і ноги. У воді я одночасно розслабляюся і отримую свого роду масаж. Також, коли пливу, люблю вимовляти життєстверджуючі фрази і позбуватися від негативної енергії. Наприклад, коли розгрібають воду, кажу: «Я прибираю все негативне!». Навпаки, роблячи гребки до себе, повторюю: «А з новою водою я отримую все саме хороше, позитивне і світле!»

- Як і де ви любите відпочивати? Про що мрієте, які країни хотіли б побачити?

- Я - прихильниця пасивного відпочинку. Обожнюю засмагати біля води, з задоволенням проводжу час на природі. Але в той же час люблю подорожувати, знайомитися з різними культурами. Кожна країна, кожне місто індивідуальне по-своєму - Амстердам, міста Італії, Стамбул. Всі вразили, всі різні. Наприклад, Лос-Анджелес видався мені величезним і в той же час камерним містом - там настільки багато одноповерхових будинків, що абсолютно втрачається відчуття мегаполісу. З останніх яскравих вражень - звичайно, Венеція, куди я їздила на початку червня виступати на Бієнале. Приголомшливе місто, неймовірно красиве!

У серпні збираюся до Португалії, де живе моя близька подруга - дизайнер Гаяне Асцатурян. Звідти ми разом полетимо до Барселони і почнемо подорож по півдню Іспанії. Тепле море, пальми, яскравий одяг місцевих жителів - обожнюю Іспанію! Невипадково у своїй пісні Smile я співаю «Smile, amigo!» В типово іспано-латиноамериканській манері. Мені близькі позитивне мислення і життєва філософія іспанців: частіше посміхатися, вірити в щасливу долю, і тоді все обов'язково буде добре! Нещодавно прочитала в одному з інтерв'ю, як моя улюблена модель Наталія Водянова із захопленням відгукується про те місце в Іспанії, куди я збираюся поїхати. Сподіваюся, я теж отримаю задоволення від подорожі.

Гришина Оксана
22.07.2011

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій