This version of the page http://irrp.org.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-27. The original page over time could change.
Новини » Інститут розвитку регіональної преси

Новини

Сортувати новини за: датою новини | рейтингом | переглядами | коментарями | абеткою
Асоціація “Незалежні Регiональні видавці України” представляє Четвертий Всеукраїнський Газетний Конгрес
11.09.2012 10:30
Метки:

Цьогорічний Конгрес присвячений найціннішому – практиці

Ми поділемося найбільш вдалими проектами з медіа сфери України та представимо спеціально відібрані для вас максимально корисні кейси зі Всесвітнього газетного конгресу 2012

Наші спікери – це редактори, керівники рекламних відділів, керуючі відділами дистрибуції, просування, маркетингу регіональних газет. Ми збираємо вас не послухати, а стати безпосереднім учасником – спікером Конгресу!

Переглядів: 99 | коментарі(0)
НСЖУ закликає своїх членів вийти на акцію солідарності з колегами з ТВі
7.09.2012 16:03
Метки:

Національна спілка журналістів України звертається до своїх членів у Києві та регіонах взяти участь у мирних громадянських акціях на підтримку телеканалу ТВі. Місце проведення – Михайлівська площа у Києві, та центральні майдани великих міст. Час -12.00 у суботу, 8 вересня.

Масові відключення телеканалу ТВі з кабельних мереж міст України є свідченням неправового переслідування телеканалу, новини якого незалежні експерти (зокрема – Академія української преси) називають найбільш збалансованими.

Переглядів: 24 | коментарі(0)
Західні колеги радять українським видавцям готуватися до змін
5.09.2012 10:05
Метки:

64-ий Всесвітній газетний конгрес та 19-ий Форум редакторів проходять цьогоріч у Києві з 2 по 5 вересня. Близько тисячі газетярів з усього світу зібралися у столиці України, аби подискутувати з приводу майбутнього друкованої преси. Участь у конгресі беруть й представники „Інституту розвитку регіональної преси“.

Переглядів: 168 | коментарі(0)
Предоставляются гранты для журналистских расследований
28.08.2012 13:12
Метки:

Журналисты, занимающиеся независимыми расследованиями, могут подать заявку на получение гранта для проведения расследований в своих странах.

Гранты, предоставленные Фондом журналистских расследований, призваны оказать поддержку расследовательским проектам по всему миру.

Переглядів: 80 | коментарі(0)
Фонд Скриппса-Говарда предлагает бесплатные вебинары
28.08.2012 13:01
Метки:

Журналисты всего мира, заинтересованные в освещении выборов и катастроф, могут участвовать в бесплатных вебинарах.

Серия вебинаров "Как я нашел этой сюжет", предложенная фондом Скриппса-Говарда, состоит из бесплатных тренингов, которые будут проходить в первую и третью среду каждого месяца. Тема сентябрьских вебинаров – освещение предвыборных кампаний и катастроф.

Переглядів: 77 | коментарі(0)
Предлагается вебинар для журналистов по созданию аудио слайд-шоу
28.08.2012 12:56
Метки:

Журналисты всего мира, интересующиеся созданием слайд-шоу, могут принять участие в этом вебинаре.

Вебинар "Аудио слайд-шоу: создание историй с фотографиями и аудио", предложенный Новостным университетом Пойнтера (Poynter's News University), пройдет 12 сентября в 14:00 по североамериканскому восточному времени (0:00 часов следующего дня по московскому времени). Стоимость участия в вебинаре – 29.95 долларов США (около 949 рублей).

Переглядів: 78 | коментарі(0)
Журналісти дізналися як писати про вибори без цензури
22.08.2012 13:06
Метки:

Семінар „Інструменти нових медіа для нецензурованого висвітлення виборів“, влаштований „Інститутом розвитку регіональної преси“, пройшов у Києві 20-21 серпня. У навчанні взяло участь 16 журналістів з Чернівецької, Івано-Франківської, Волинської, Київської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Закарпатської, Одеської, Черкаської та Сумської областей.

Переглядів: 185 | коментарі(0)
ІРРП опублікував збірку про висвітлення виборів у нових медіа
20.08.2012 15:44
Метки:

Електронну збірку роздаткових матеріалів з тренінгу „Інструменти нових медіа для нецензурованого висвітлення виборів“ опублікувала громадська організація „Інститут розвитку регіональної преси“. Дводенний тренінг за такою тематикою проходить у Києві та відбудеться у Дніпропетровську.

У збірці йдеться про функції ЗМІ на виборах та правила для них під час виборчого процесу, загальні правила спостереження за ЗМІ, види цензури тощо. У виданні детально розглядаються види передвиборчих статей і технології маніпулювання з допомогою „паблік рілейшнз“.

Переглядів: 75 | коментарі(0)
На сайті ІРРП з’явився новий розділ з фотокартками
13.08.2012 15:58
Метки:

Новий розділ з фотокартками з’явився на сайті ІРРП. Відтепер у фотоальбомах розміщуватимуться світлини з тренінгів, конференцій та семінарів, які проводить „Інститут розвитку регіональної преси“ і фото учасників наших заходів. Один із розділів – фото учасників програми „Громадські зв’язки“, яку ІРРП проводить у 2012 році.

Будь-яке фото з фотоальбомів можна завантажити або прокоментувати, натиснувши на слово "Детальніше" під фото у альбомах.

Переглядів: 81 | коментарі(0)
Посібник про вибори-2012 допоможе журналістам вирішити проблемні питання
10.08.2012 15:40
Метки:

Електронний посібник „Діяльність засобів масової інформації в період виборчої кампанії-2012“ створили для журналістів медіа-юристи громадської організації „Інститут розвитку регіональної преси“. У ньому зібрана ключова інформація щодо законодавчого регулювання діяльності ЗМІ під час виборів.

Окрім дев’яти розділів про права журналістів до і після виборів, у посібнику є шаблон договору на розміщення агітаційної продукції та політичної реклами і зразок заяви до прокуратури про порушення прав журналіста та порушення кримінальної справи за перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Переглядів: 304 | коментарі(0)
Учасників програми вразила система місцевого самоврядування США
9.08.2012 15:27
Метки:

Дев’ятеро фіналістів групи «Вплив діалогу місцевого самоврядування з центральною владою на розвиток громад» з Тернопільської та Рівненської областей розпочали свою програму у місті Толідо, штат Огайо, США.

Упродовж трьох тижнів учасники програми відвідають кілька невеликих міст в Огайо і звернуть увагу на те, як механізми діалогу між місцевим самоврядуванням та центральною владою, які використовуються в США, сприяють децентралізації та економічному розвитку країни.

Переглядів: 237 | коментарі(1)
Випускники програми «Громадські зв’язки» вдосконалюють роботу судів
6.08.2012 16:08
Метки:

Робоча зустріч з розробки програми сертифікації судових адміністраторів відбулася у Харкові 1 серпня. Зустріч проводили випускники програми «Громадські зв’язки», які кілька днів до того завершили програму в американському місті Ріно, штат Невада. В Америці десятеро жителів Харківщини навчалися за програмою «Удосконалення судового адміністрування та управління». 

У Харкові випускники презентували плани дій, складені під час перебування у США.

Переглядів: 272 | коментарі(0)
Розпочалась реєстрація на третю Школу молодого журналіста у Чернігові!
1.08.2012 12:21
Метки:

Ти молодий(-да) та амбіційний(-на)? Хочеш власною професійною діяльністю припинити «джинсу» та мрієш бути професійним журналістом? - Тобі до нас! 
Школа Молодого Журналіста надає тобі таку можливість!

Переглядів: 102 | коментарі(0)
Вебинар „Методика планирования в отделе рекламы, позволяющая увеличивать продажи до 30% за месяц“
1.08.2012 12:07
Метки:

17 августа - Методика планирования в отделе рекламы, позволяющая увеличивать продажи до 30% за месяц. 

31 августа - Система реализации издания в условиях сокращения рынка.

Переглядів: 93 | коментарі(0)
Журналісти озброїлися інформацією про корупцію в державних закупівлях
30.07.2012 14:47
Метки:

Впродовж 26 та 27 липня у Києві проходив тренінг з технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у сфері державних закупівель. У заході, який проводили досвідчені медіа-тренери Олег Хоменок та Андрій Марусов, взяли участь журналісти усіх видів ЗМІ.

Переглядів: 158 | коментарі(0)
На сторінку:
 
Газети
Журнали
Персони
  Бизнес-клуб


Область: Дніпропетровська область
Місто: Павлоград

Усі
Додати
  Реклама


Область: Івано-Франківська область
Місто: Коломия

Усі
Додати

На даный момент функция не доступна.

 
Відгуки про заходи ІРРП

Антон Филиппов
Интересная информация, хорошая подача. Было приятно пообщаться как как с медиа-тренерами, так и с журналистами. Надеюсь, еще встретимся)
27.09.2012 11:35

Олег КУБАРЬ
На все вопросы, которые у меня были, я получил ответы. Значит, все ОК.
27.09.2012 11:28

 
  • Новини
    • ІРРП
    • Україна
    • Світ
    • Партнерів
  • Статті
  • Книжки
  • Презентації
  • Інструкції
  • Відео
  • Вебінари
  • Зразки документів
Авторизація


  • Реєстрація

Підписка на новини

       
Фотоальбоми
 

Наші
Партнери