This version of the page http://build.kovalska.com/neruhomist/buiding_complex/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-27. The original page over time could change.
 


Будівельний комплекс

Будівельний комплекс ПБГ «Ковальська» об’єднує колектив професіоналів високого рівня, які успішно вирішують найскладніші завдання сучасного ринку нерухомості. З кожним днем, робота комплексу вдосконалюється та розвивається в ногу з останніми сучасними інноваціями.

Створений у 2002 р. Будівельний підрозділ ПБГ «Ковальська» за короткий час вийшов на перші позиції серед київських компаній-забудовників, маючи на рахунку понад 356 тис. кв. м зведеного житла. Тепер Група «Ковальська» стабільно обіймає місце у першій десятці підприємств галузі.

За час своєї діяльності Будівельний комплекс перетворився на цілком самостійну організацію, яка успішно веде будівництво житлових комплексів, промислових, цивільних та спеціальних об'єктів будь-якої складності, виконує реконструкцію і капітальний ремонт. Будівельний підрозділ ПБГ «Ковальська» здатний забезпечити повний комплекс робіт зі зведення об'єктів у Києві та Київській області як у якості генерального підрядника, так і в якості замовника-забудовника.

Протягом десятиліття колективом Будівельного комплексу зведено 24 житлових, адміністративних та промислових будівлі. Особливим досягненням Будівельного підрозділу є завершений у 2007 р. найвищий в Україні житловий будинок на 36 поверхів, що став візиткою Харківського масиву м. Київ. Окрім того, виконано ряд робіт на реконструкції НСК «Олімпійський» та зведенні терміналу аеропорту «Жуляни».

Усі без виключення проекти, зведені силами Будівельного підрозділу ПБГ, завершуються в чітко встановлені терміни або випереджаючи їх. В першу чергу це стало можливим завдяки наявності повного циклу виробництва всіх необхідних компонентів: від власних кар’єрів, заводів, виробничих комплексів, транспортних засобів та інноваційних розробок до високопрофесійних менеджерів та спеціалістів будівельної галузі.

На сьогоднішній день кількість працівників компанії, в т.ч. інженерно-технічного персоналу, становить понад 670 чоловік. Серед них фахівці, які мають в своєму портфоліо закордонний досвід у будівництві, що дозволяє їм впроваджувати в життя проекти світового рівня. На озброєнні Будкомплексу сучасний парк спеціалізованої техніки, обладнання та матеріали нового покоління, що забезпечує максимальну механізацію будь-яких будівельних робіт.

Новини

21.09.2012

У ЖОВТНІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ В ЖК «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ЗМІНЯТЬСЯ


18.09.2012

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ВІДЧИНИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ

Усі новини

Контакти:

Центральний відділ продажу

м. Київ, вул. П. Мирного, 4
Тел.: (044) 591-77-99
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Відділ продажу

м. Київ, вул. Шолуденка, 3
БЦ «КУБІК ЦЕНТР» Корпус 2, пов.2
Тел.: (044) 303-96-56 invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Офіс продажу «Зелений острів»

м. Київ, вул. Танкова, 1,
тел.: (050) 417-71-88,
тел.: (050) 417-71-91
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

(c) 2012 Нерухомість від Ковальської
Розроблено в студії Арт Депо

 
Нерухомість від Ковальської Квартири Реалізовані об’єкти Прес-центр Комерційна нерухомість Контакти Умови покупки