This version of the page http://build.kovalska.com/neruhomist/advanteges/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-27. The original page over time could change.
 


Переваги і технології

Усі проекти, створювані Будівельним комплексом, здаються у чітко встановлені терміни або випереджаючи їх. Це стало можливим завдяки наявності повного циклу виробництва необхідних для будівництва компонентів - від гранітного кар'єру, бетонних заводів, спецавтомобілів і новихтехнологій до високопрофесійних менеджерів і будівельників. Окрім того використання у будівництві продукції і матеріалів власного виробництва значно сприяє поліпшенню кінцевої якості об'єктів.

Під час реалізації проект проходить кілька етапів контролю якості: від вхідних потоків (матеріали, ресурси, механізми), до контролю виробничих процесів та якості робіт. Завдяки комплексному підходу спеціалісти Будівельного комплексу впевнені у якості кожного виду будматеріалів, використаних при зведенні об’єктів, у якості квартир та комерційної нерухомості від «Ковальської».

Матеріали, вироби та будівельні конструкції, які використовуються при виконанні будівельних робіт на об’єктах ПБГ «Ковальська», в обов’язковому порядку мають сертифікати якості.

Партнерами, постачальниками та замовниками Будівельного комплексу є: АТ ХК «Київміськбуд», КП «Житлоінвестбуд УКБ», ВАТ «ДБК-4», ТОВ «КАН Україна», Компанія «OtisElevator» та багато інших.

Новини

21.09.2012

У ЖОВТНІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ В ЖК «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ЗМІНЯТЬСЯ


18.09.2012

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ВІДЧИНИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ

Усі новини

Контакти:

Центральний відділ продажу

м. Київ, вул. П. Мирного, 4
Тел.: (044) 591-77-99
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Відділ продажу

м. Київ, вул. Шолуденка, 3
БЦ «КУБІК ЦЕНТР» Корпус 2, пов.2
Тел.: (044) 303-96-56 invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Офіс продажу «Зелений острів»

м. Київ, вул. Танкова, 1,
тел.: (050) 417-71-88,
тел.: (050) 417-71-91
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

(c) 2012 Нерухомість від Ковальської
Розроблено в студії Арт Депо

 
Нерухомість від Ковальської Квартири Реалізовані об’єкти Прес-центр Комерційна нерухомість Контакти Умови покупки