This version of the page http://build.kovalska.com/apartment/zeleniyostriv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-27. The original page over time could change.
ЖК Зелений острів
 


ЖК Зелений острів

Про житловий комплекс

Житловий комплекс  «Зелений острів» зводиться близько до центру Києва, поруч із проспектом Перемоги, біля затишного парку «Нивки».

Після завершення будівництва «Зелений острів» матиме власну територію, цілісний комплекс в єдиному стилі, який сформують три сучасних будинки. Винятковість нового комплексу обумовлена тим, що він поєднав у собі все найкраще, що дає життя в місті та серед природи. Це справжня оаза в сучасному мегаполісі, зелений куточок, що завжди поруч.

Відчуйте гармонію унікального поєднання природи та міста! Всі переваги міського життя, які так необхідні кожному, завжди поруч. Крім того, лише 10 хвилин пішої прогулянки відділяють «Зелений острів» від станції метро  «Берестейська» та проспекту Перемоги.

А ще, зовсім поряд, просто з прибудинкової території, починається парк «Нивки», на 63 га якого знаходиться система штучних озер, галявини для пікніків, кілометри бігових та велосипедних доріжок для занять спортом та прогулянок на свіжому повітрі. Прилеглу територію парку буде оновлено: облагороджено зелені насадження, відреставровано доріжки, посаджено квіткові клумби та дерева – майбутні мешканці зможуть добре проводити час на свіжому повітрі з друзями та родиною.

 Окрім комфортних та просторих квартир до складу комплексу входять: офісні приміщення, творчі студії, підземний паркінг, аптека, магазини, хімчистка, поштове відділення, відділення банку, туристична агенція, кафе, торговий центр та фітнес-клуб, – все, що потрібно для динамічного бізнесу та повноцінного відпочинку. 

Детальніше на сайті житлового комплексу "Зелений острів"



Тільки у вересні! Знижка 10%


детальніше


Фотогалерея

усі фото

Новини

21.09.2012

У ЖОВТНІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ В ЖК «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ЗМІНЯТЬСЯ


18.09.2012

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ» ВІДЧИНИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ

Усі новини

Контакти:

Центральний відділ продажу

м. Київ, вул. П. Мирного, 4
Тел.: (044) 591-77-99
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Відділ продажу

м. Київ, вул. Шолуденка, 3
БЦ «КУБІК ЦЕНТР» Корпус 2, пов.2
Тел.: (044) 303-96-56 invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

Офіс продажу «Зелений острів»

м. Київ, вул. Танкова, 1,
тел.: (050) 417-71-88,
тел.: (050) 417-71-91
invest@kovalska.com.ua

Карта проїзду

(c) 2012 Нерухомість від Ковальської
Розроблено в студії Арт Депо

 
Нерухомість від Ковальської Квартири Реалізовані об’єкти Прес-центр Комерційна нерухомість Контакти Умови покупки