This version of the page http://www.032.ua/article/175562 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-08. The original page over time could change.
Пожежі в лісах Львівщини на контролі – Рудницький - 032.ua - сайт міста Львова
Новини Львова/ Середа, 01 серпня
  • Сайт міста Львова /
  • Новини /
  • Влада /
  • Пожежі в лісах Львівщини на контролі – Рудницький

Пожежі в лісах Львівщини на контролі – Рудницький

14:54 01.08.2012

1 серпня заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький провів міжвідомчу селекторну нараду з питань організації попередження і ліквідації пожеж у природних екосистемах у період найвищого класу пожежної небезпеки.

 Про це повідомили в прес-службі Львівської облради.

У селекторній нараді взяли участь керівники територіальних органів МНС,  МВС, лісничого господарства, голови комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних та міських державних адміністрацій.

Відкриваючи нараду,  заступник голови облдержадміністрації  Олег Рудницький наголосив на ряді  завдань,  спрямованих на запобігання і мінімізацію можливих наслідків пожеж в екосистемах, поставлених  Першим заступником Міністра МНС України Віталієм Бутом.

«Щодо Львівської області, то ситуація із пожежами в лісових масивах повністю контрольована. Щоденно мобільними групами районних та міських відділів МНС здійснюється  обстеження найбільш небезпечних ділянок лісових масивів та торфополів, а також додзвін із відповідальними по лісогосподарських підприємствах для уточнення обстановки в екосистемі», - зазначив О. Рудницький.

Олег Рудницький також додав, що у Львівській області   розроблений  перелік техніки підприємств, установ,  організацій незалежно від форм власності, яка може залучатись до гасіння пожеж в лісових масивах, на торфополях і загорянь сухої  трави.

«Спільно з лісовими господарствами проводиться агітаційно-роз’яснювальна робота серед населенням для формування бережливого ставлення до лісів та недопущення порушень правил пожежної безпеки, адже, як свідчить статистика, у більшості випадків лісові пожежі й загорання торфополів виникають через порушення правил пожежної безпеки як під час відпочинку, так і при спалюванні пожнивних решток на сільськогосподарських угіддях, при проведенні господарських робіт, а також неконтрольоване випалювання сухої трави».

За результатами селекторної наради комісією ТЕБ та НС  вирішено тимчасово обмежити відвідування лісових масивів, лісопаркових та рекреаційних зон на  території Львівської області, а також  посилити контроль за дотриманням правил пожежної безпеки під час проведення польових робіт.

www.032.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі

Стрічка новин

  • вчора
    Завтра львів'яни прив'яжуть місто до Майдансу
    07.09.2012
  • вчора
    Тягнибок і Яценюк об'єднаються у Буську
    07.09.2012
  • вчора
    Всесвітньо відомий агро-фольк-рок гурт безкоштовно заспіває у Львові (Відео)
    07.09.2012
  • вчора
    Завтра «Карпати» зіграють з «Волинню»
    07.09.2012
  • вчора
    У Львові покажуть лялькових немовлят
    07.09.2012
  • вчора
    На Львівщині халатно ставляться до експлуатації систем газопостачання
    07.09.2012
  • вчора
    У Львові пройде масштабний рок-фестиваль
    07.09.2012
  • вчора
    У Львові сьогодні вшанували пам’ять Йосифа Сліпого
    07.09.2012
  • вчора
    Папа Бенедикт XVI подарує золоту вервечку Матері Божій, що у Львівській катедрі
    07.09.2012
  • вчора
    Олігархи на виборах: хто, з ким і як (СХЕМА)
    07.09.2012
Ще ...