This version of the page http://www.vab.ua/ukr/terms_and_conditions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-05. The original page over time could change.
Умови використання сайту — VAB. Бiльше нiж банк!

Рус | Укр | Eng



   Про VAB БАНК    Прес-центр    Контакти    Інвесторам    Фінансова звітність    VAB PRIVATE BANKING    VAB Лізинг
Пошук / Мапа сайту





Приватним
клiєнтам









Середньому та малому
бiзнесу









Корпоративним
клiєнтам









  • Про VAB Банк
  • Прес-центр
  • Інвесторам
  • Послуги банкам
  • Контакти
  • Вакансії


  • Щоденне обслуговування
  • Депозитні програми
  • Кредитування
  • Лізинг
  • Вакансії
  • Банкомати
  • Відділення

Умови використання сайту



Використовуючи веб-сторінки VAB Group, Ви цим самим висловлюєте свою згоду з нижче наведеними умовами. У випадку незгоди з даними умовами, будь ласка, пам'ятайте, що Ви не маєте право користуватися цим вузлом.

Авторські права на розміщенні на веб-сторінках VAB Group матеріали захищені авторським правом — VAB Group у 2007 році. Всі права, в тому числі й ті, що не зазначені нижче, захищені. Відтворення, передача, розповсюдження або зберігання частини чи всіх розміщених матеріалів в будь-якій формі заборонене без попереднього письмового дозволу VAB Group, за винятком випадків, що згадуються нижче.

Використання прес-релізів та інших документів, що класифікуються в якості публічних, дозволяється за умови вказування джерела інформації.

Документи

VAB Group надає право на використання документів (наприклад, зразків, прес-релізів та інших публікацій) з цього серверу за умов, якщо:
  • всі копії включають наведенні нижче повідомлення про авторські права і супроводжуються з посиланням як на повідомлення про авторські права, так і на даний дозвіл;
  • такі документи з цього серверу будуть використовуватися тільки для інформаційних та некомерційних чи особистих цілей, а також не будуть копіюватися, розміщуватися на які-небудь мережеві комп'ютерній чи передаватися за допомогою інших засобів масової інформації;
  • не будуть робитися ніякі модифікації документів. Використання окремих документів, розміщених на наших веб-сторінках, може бути обмежене спеціальними умовами, відображеними в таких документах.


Будь-яке неналежне використання документів заборонено законом та може призвести до цивільної та кримінальної відповідальності.

Зазначені вище документи не включають в себе дизайн або форматування даного веб-вузлу. Елементи вузлу захищені законодавством про торгівельне оформлення та іншими законами, також не допускається їх повне чи часткове копіювання або імітування. Всі логотипи, малюнки, звуки чи зображення з цього веб-вузлу копіювати та передавати без спеціального дозволу VAB Group заборонено.

VAB Group не надає ніяких гарантій стосовно придатності до якої-небудь мети, постійної доступності, наявності, точності, достовірності або змісту діючих веб-сторінок ні прямо виражених, ні домислених. Всі такі документи та відповідні малюнки надаються за умов «як є», без будь-яких гарантій та можуть змінюватися без повідомлень. За ризик, що пов'язаний з використанням їх матеріалів, відповідатиме одержувач. VAB Group не несе відповідальності за прямі, непрямі, фактичні збитки, втрату ділової інформації, тимчасове припинення діяльності, в результаті використання чи неможливістю використанням даної послуги, в тому числі й у випадку, коли VAB Group була поінформована про можливості таких збитків. VAB Group залишає за собою право в будь-який час змінювати зміст інформації на веб-сторінках та припиняти доступ до них.

Посилання на вузли третіх фірм

Для зручності Вашого доступу до сайту, VAB Group може розмістити на своїх веб-сторінках посилання на інші вузли Інтернету, котрі є власністю або обслуговуються третьою особою. При переході на користування вузлами третіх осіб Ви повинні ознайомитися та погодитися з правилами користування даних вузлів до того, як почнете використовувати матеріали, розміщені на них. Цим Ви також підтверджуєте свою згоду з тим, що VAB Group не контролює змістовність таких вузлів та не несе ніякої відповідальності за матеріали, що створено та опубліковано на вказаних вузлах третіми особами. Крім того, посилання на вузол, що не належить VAB Group не означає, що VAB Group схвалює та підтримує даний вузол або продукцію чи послугу, вказану на ньому.

Надання матеріалів

Направляючи матеріали на наш сервер, наприклад електронною поштою чи через веб-сторінки вузлу VAB Group, Ви підтверджуєте, що:
  • матеріали не міститимуть ні одного положення незаконного характеру чи іншим чином непридатного для його публікації;
  • перед відправленням будь - яких матеріалів Ви повинні дотримуватися всіх рекомендацій щодо виявлення та запобігання вірусів, чи інших знищуючих програм;
  • Ви володієте всіма правами на матеріали та маєте повні права надати їх нам і VAB Group може опублікувати ці матеріали або включити їх в свої вже існуючі, не беручи тим самим на себе ніякої відповідальності;
  • Ви зобов'язуєтеся не ставити свої вимоги до VAB Group, у вигляді позовів стосовно наданих Вами матеріалів та гарантуєте VAB Group відшкодування збитків у випадку, якщо які-небудь треті особи позиватимуть проти VAB Group у зв'язку з наданими Вами матеріалами.

VAB Group не здійснює та не може здійснювати перевірку інформації, розміщеної користувачами вузлу VAB Group, та не несе відповідальності за зміст цієї інформації. VAB Group має право будь - коли на свій розсуд усунути розміщену користувачами інформацію.

Торгові марки

«VAB» є зареєстрованою торговельною маркою (товарним знаком) VAB Group. Назва продуктів VAB Group є торговельною маркою або зареєстрованою торговельною маркою VAB Group. Всі інші назви продуктів та компаній, що згадуються вузлом, можуть бути торговельними марками або фірмовими найменуваннями їхніх власників.

Надання Вам доступу на цей вузол не має розглядатися, як пропозиція чи надання Вам ліцензії або прав на користування торговельним знаком, вказаним на вузлі, без попереднього письмового дозволу VAB Group чи третьої особи, що є власником торговельного знаку.

Рекламні акції

VAB Group залишає за собою право змінювати, модифікувати чи відміняти рекламну акцію в будь - який час та без будь - якого повідомлення.

Захист особистої інформації

VAB Group намагатиметься поважати ваше право на особисте життя. Як правило, при відвідуванні вузлів VAB Group Вам не потрібно сповіщати про те хто Ви такий, чи розповідати яку-небудь особисту інформацію. Проте, існують ситуації, коли нам необхідно одержати від Вас ті або інші відомості (наприклад, ім'я, домашню або робочу адресу та адресу електронної пошти). VAB Group попередить Вас перед тим, як почне збирати яку-небудь особисту інформацію через мережу Інтернет. Коли Ви будете вирішувати, чи надавати через мережу Інтернет особисту інформацію, необхідну нам або нашим бізнес-партнерам, VAB Group сповістить Вас, як саме ми використовуватимемо цю інформацію.

Коли VAB Group отримує інформацію про Ваш сеанс роботи або про Вас особисто, ми можемо використати її для досліджень або для удосконалення нашого вузлу та можливо для запропонування вам послуг. Ми запитаємо, чи хочете Ви, щоб VAB Group та наші бізнес-партнери застосовували ці дані для продовження контактів з Вами за допомогою електронної пошти або інших засобів, - наприклад, для того, щоб надіслати Вам інформацію про нові послуги чи повідомити про спеціальні пропозиції. Якщо Ви не хочете підтримувати з нами чи з нашими партнерами зв'язки, Ви можете відмовитися від цих послуг і VAB Group поставиться до Ваших побажань з повагою. У тих випадках, коли інформація про сеанс не є анонімною, VAB Group попередить Вас про це та надасть Вам можливість відмовитися.

Якщо у Вас є запитання або коментарі за вашою практикою в галузі захисту особистого життя або ви більше не хочете отримувати інформацію від VAB Group, або бажаєте внести виправлення чи доповнення у відомості, надані VAB Group за допомогою веб-вузлу, ми просимо вас зв'язатися з нами за допомогою електронної пошти.



Версiя для друку




370