This version of the page http://optimus.lge.ua/ua/products.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-02. The original page over time could change.
Продукти

Продукти

LG Optimus L3 Dual (E405)

Компактний смартфон з підтримкою двох SIM-карт. Має широкий 3,2" дисплей та відрізняється тривалим часом роботи.

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus L5 Dual (E615)

Лаконічний смартфон з підтримкою двох Sim-карт. Нова оболонка LG Optimus UI 3.0 допоможе швидко та просто користуватися смартфоном.

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus 4X HD (P880)

Optimus 4X HD (P880) – 4ядерний флагман з великим 4.7'
 екраном, стильним дизайном і потужною акумуляторною батареєю

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus L7 (P705)

Витончений дизайн цього смартфона підкреслює смак власника, а великий 4,3" IPS дисплей та потужна батарея дозволять насолодитися медіа в повному обсязі.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus L5 (E612)

Стильний смартфон з 4" екраном на платформі Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
Його витончений дизайн успішно поєднується з багатою функціональністю.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus 3D Max (P725)

LG Optimus 3D MAX - новий лідер серед 3D смартфонів! Він оснащений 4,3-дюймовим LCD-дисплеєм, підтримує функцію стереоскопії і редагування 3D-фото. Смартфон прекрасно слугуватиме у вигляді 3D фото і відеокамери завдяки двом 5-ти мегапіксельним камерам.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus L3 (E400)

Напрочуд компактний смартфон LG Optimus L3 відповідає смакам навіть найвибагливіших користувачів. Крім стильного зовнішнього вигляду, ви будете приємно здивовані багатим функціоналом і поліпшеними можливостями спілкування.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Hub (E510)

Легкий обмін контентом через стандарти DLNA і Wi- Fi direct! Компактний смартфон на ОС Android 2.3 з підтримкою сучасних стандартів передачі контенту DLNA і Wi-Fi direct. Спеціальний додаток On screen phone дозволяє відображати віртуальний інтерфейс смартфона на екрані вашого ПК або ноутбука, що полегшує копіювання і перенесення інформації.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Sol (E730)

Всесвіт спілкування та розваг у твоєму стильному смартфоні! Яскравий AMOLED екран в тонкому корпусі. Смартфон на платформі Android 2.3.Високо контрастна передача кольору на широкому екрані AMOLED 3,8 дюйма. Потужний процесор 1 ГГц забезпечує високу швидкість роботи з веб сторінками. Активне спілкування завдяки вбудованим соціальним сервісам. Простий і швидкий обмін мультимедійним контентом за допомогою технологій DLNA і Wi-Fi Direct.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Link DualSim (P698)

Один з найбільш зручних смартфонів лінійки LG, який підтримує дві одночасно активні SIM-карти. Пристрій працює на платформі Android 2,3, оснащений функцією швидкого обміну контентом LG SmartShare. Також супергаджет порадує користувачів 3,2" дисплеєм, 1500 мА/г  акумулятором, зручним медіаплеєром і легкістю роботи в інтернеті.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Link (P690)

Смартфон, який ідеально підійде для активних користувачів соціальних мереж. Дисплей розміром 3,2" з роздільною здатністю 320х480 дозволить з легкістю використовувати всі переваги супергаджету, а їх у ньому предостатньо. Пристрій працює на платформі Android 2.3 та порадує свого власника 1500 мА/г акумулятором.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Me (P350)

Один із найпривабливіших і в той же час доступних смартфонів на ринку. Це витончена і компактна модель, на борту у якої - 2,8" дисплей, 3МП камера та апаратні сенсорні кнопки для зручної роботи з ОС Android 2.2.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus 3D (P920)

Перший у світі смартфон із підтримкою запису і відтворення 3D відео без окулярів. Унікальна модель LG оснащена двоядерним процесором (по 1 ГГц), 4,3"дисплеєм і доступом до 3D контенту на Youtube.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus (GT540)

Перша модель у лінійці Optimus. Стильний смартфон за доступною ціною, оснащений 3"дисплеєм, GPS-приймачем, 3 МП камерою і легким доступом до соціальних мереж.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus One (P500)

Перший на ринку смартфон зі встановленою ОС Android 2.2 і одна із найпопулярніших моделей у світі. Оптимальне рішення для тих, хто хоче отримати якісний смартфон у середньому ціновому діапазоні.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus Black (P970)

Найтонший смартфон у світі із найяскравішим дисплеєм. Завдяки новітнім технологіям товщина пристрою складає лише 9,2 мм, а NOVA екран забезпечує ідеальну чіткість зображення при яскравому денному світлі.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації

LG Optimus 2x (P990)

Перший у світі смартфон із двоядерним процесором (по 1 ГГц), який впорається із будь-якими іграми і найбільш ресурсномісткими програмами ОС Android 2.2. На борту у супергаджета - 4" дисплей з роздільною здатністю 480х800, 8 МП камера і HDMI порт.

Огляди

Фотогалерея

Специфікації