This version of the page http://zz.te.ua/ternopil-maje-talant-video/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-30. The original page over time could change.
Тернопіль має талант. Відео | Новини Тернополя – За Збручем

Тернопіль має талант. Відео

26/04/2012 0
Розмір тексту:
версія для друку

Кастинг до конкурсу “Тернопіль має талант” провели у будинку культури “Ватра” 23 квітня. Фінал відбудеться 19 – 20 травня. Учасники конкурсу поїдуть з концертами на схід країни.

Кастинг проходив в невеликому залі, люди прийшли зі своїми друзями і рідними, спробувати себе на цьому заході. Кожен бажаючий, незалежно від віку, міг спробувати себе. Тема виступу була вільною. Учасники співали, танцювали, розповідали вірші, виконували акробатичні номери, – пише “20 хвилин”.

Школяр з с. Ладичин Дмитро Мацьопа бере участь у такого роду конкурсах перший раз. Музикою хлопець професійно не займається, але дає сольні концерти у санаторії, що розташований неподалік від його села. На такі заходи збирається більше 100 чоловік.

- Я приїхав, щоб спробувати себе, – каже одинадцятикласник. – Професійно цим ніколи не займався, але в мене є талант. Думаю він мені достався від батька, який клавішник-аматор. Після сьогоднішнього виступу мене запросили на фінальний концерт. В мене є свої пісні, які ще у розробці. Думаю саме їх буду готувати на свій виступ.

Будівельник Петро Кипибеда вже випробував свої сили на різних шоу. Він не є професійним співаком, але вважає що його талант треба розвивати.

- Музичних шкіл я не відвідував, але я гарно відчуваю мікрофон, – каже пан Кипибіда. – Думаю, що люди мусить йти до своєї мрії. Нехай цей шлях буде п’ять чи вісім років. На конкурсі я беру участь, щоб люди побачили мій спів і узнали про мене.

Чоловік розповідає, що брав участь у шоу “Фабрика зірок”, де пройшов декілька турів.

- Під час шоу мені сказав пан Пономарьов, що той хто хоче чогось досягти мусить працювати над собою день і ніч. Моя робота наразі – класти бруківку, але при нагоді проявити себе творче, я би міг її змінити.

Показати свій танець у стилі Disko slow( сучасний танець з елементами акробатики ) прийшла школярка Анастасія Слободян.

- Я думаю, що брати участь у такого роду заходах є дуже корисно, тому що це є поштовхом до творчого розвитку, – розповідає Анастасія.- Я хочу взяти участь у шоу “Танцюють всі”, але мені зараз 16 років, а для участі треба мати 18.

Конкурс проходить на місцевому рівні, організатором є клуб “Маріо”. Фінал буде проходити у б/к“Ватра”.

- Україна має талант – це на українському рівні. Ми до цього конкурсу ніякого відношення не маємо, – розповідає організатор Андрій Марків. – Шоу національного рівня ніколи не приїжджає у Тернопіль, вони їдуть у Львів, думаю для тернополян це не зручно. Ми хочемо зробити такий захід у нас.

Переможці конкурсу отримають грошові винагороди: Перше місце – 5000 грн, друге – 3000, третє-1000.

  • Теги:
    • конкурс
Loading...

Коментарі Facebook

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name*

Email*


*

Коментар *

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Яка подія найкраще рекламує місто Тернопіль?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
Курьер
Гінеколог
Бренд-менеджер
Бармен
Оператор по світу
лингвист работа Днепропетровск
  • Худеем без усилий

  • Рецепты национальных кухонь

  • Секреты и рецепты красоты

  • Лечение народными средствами

  • Интересные рецепты салатов