This version of the page http://if.lanet.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-19. The original page over time could change.
Ланет Івано-Франківськ | Провайдер Інтернет і кабельне телебачення
Івано-Франківськ
Івано-Франківськ
Київ
Сєвєродонецьк
Підключення
Акції
Кабінет
Підтримка
506-500
lanet.ua
Інтернет + ТБ
Телебачення
Iнтернет
Провайдер
23 липня 2012

Реформування переліку каналів

Шановні користувачі Мережі Ланет! Звертаємо Вашу увагу не те, що у місті Івано-Франківськ наближається до завершення процес реформування переліку каналів кабельного телебачення.

19 липня 2012

Рішення Національної ради

Шановні абоненти! Повідомляємо, що 11 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про доповнення пакетів універсальної програмної послуги програмами телерадіоорганізацій, які здійснюють телемовлення у стандарті DVB-T2. 18 липня було затверджено перелік та розподіл програм.

3 липня 2012

Знижено вартість послуг

Мережа Ланет знижує вартість додаткових послуг «Безлімітна ніч» та «Back-resolving ІР-адреси». Тепер ви можете замовити їх за новою ціною: всього 5 грн/міс. у персональному «Кабінеті». Оплата додаткових послуг може відбуватись з бонусного рахунку. Отримайте більше свободи при користуванні послугами Мережі Ланет.

18 червня 2012

Зміна графіку роботи офісу

Шановні користувачі. Відтепер ми раді вітати вас у Центрі Обслуговування Абонентів також і в суботу з 10:00 до 15:00. Усі запитання ви зможете особисто вирішити з представником компанії у найбільш зручний час. Нагадуємо про те, що єдиний офіс мережі Ланет знаходиться за адресою вул. Угорницька, 10А. Телефонні лінії, як завжди, працюють для вас цілодобово та без вихідних. Звертайтеся за номером телефону 506-500 - ми завжди раді вам допомогти.

15 червня 2012

Новий тариф «Тета»

Зустрічайте новий тариф «Тета» від мережі Ланет! Він призначений для вимогливих Інтернет-користувачів, що потребують максимальної швидкості доступу до Інтернет. «Тета» входить до групи тарифів Інтернет та дозволяє отримати доступ на швидкості до 100 Мбіт/с за доступною ціною. 150 ГБ на Турбо-швидкості та включена послуга «Back-resolving IP-адреси» чудово слугують додатковим стимулом для обрання саме цього тарифу. Абонплата «Тета» - 85 грн/міс.

Покриття

Перевірити можливість підключення:

Наша адреса

Центр обслуговування абонентів мережі працює без перерви з понеділка до суботи.

Поштова адреса:

Івано-Франківськ, вул. Угорницька, 10а

Графік роботи:

Пн.—Пт. 9:00—18:00
Сб. 10:00—15:00

Способи оплати

Економте власний час! Розраховуйтесь за послуги найшвидшим та найзручнішим для вас способом.

В терміналах:

  • 24 Нон-стоп
  • EasySoft

В онлайні:

  • ВебМані

В банках:

  • Квитанція
 

Інтернет + ТБ

Послуги
Обладнання
Оплата

Iнтернет

Для бізнесу

Телебачення

Провайдер

Покриття
Документи
Контакти
Новини
Акції
 
Зроблено в студії «Веджо»