This version of the page http://zz.te.ua/v-rabstvo-cherez-internet/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-17. The original page over time could change.
Двадцять тернополян потрапили в рабство через Інтернет | Новини Тернополя – За Збручем

Двадцять тернополян потрапили в рабство через Інтернет

05/12/2011 0
Розмір тексту:
версія для друку

Інтернет – всесвітня мережа, без якої мало собі уявляє життя сучасний українець, стала небезпечною для життя і здоров’я людей.

Все частіше трапляються випадки, коли українці потрапляють тут на гачок до зловмисників. У всесвітній павутині можна не лише залишитись без грошей і нерухомості, а й навіть стати рабом.

– Люди дивились оголошення в Інтернеті, зв’язувались із організаторами. Їм пропонували виїхати в одну країну, а насправді вони потрапили у зовсім іншу. Там вони жили у нелюдських умовах. Фірма розпалася і люди фактично голодували: зранку давали бутерброд, пляшку води, а ввечері варили рис. І так вони жили протягом півроку, розповів заступник начальника відділу по боротьбі з міжнародними організаційними злочинними групами обласного управління внутрішніх справ Василь Поштак.

Жертвами зловмисників із павутини стали дві сотні українців.

Загалом від трудового рабства постраждали особи із вісімнадцяти областей. Незабаром буде доведена діяльність організованої злочинної групи, в яку входили майже дванадцять фігурантів. Найбільше з Тернопільської області, а також із Львівської, Івано-Франківської та Житомирської, повідомив Василь Поштак.

До слова, серед потерпілих є і близько двадцяти вихідців з Тернопільщини. Наразі працівникам УБОЗ вдалось повернути частину постраждалих додому.

  • Теги:
Loading...

Коментарі Facebook

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name*

Email*


*

Коментар *

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що робитиме Орест Муц після відлучення від Партії Регіонів?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
Менеджер проекту
Менеджер по роботі з клієнтами
Регіональний представник
Оцінювач
Системний інженер
работат внештатный переводчик Одесса
  • Худеем без усилий

  • Секреты и рецепты красоты

  • Здоровье женщины

  • Простые и вкусные рецепты

  • Волосы - красивые как никогда!