This version of the page http://zz.te.ua/u-ternopil-pryjihav-tsyrk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-17. The original page over time could change.
У Тернопіль приїхав цирк | Новини Тернополя – За Збручем

У Тернопіль приїхав цирк

27/03/2011 1
Розмір тексту:
версія для друку

Повітряні гімнасти, еквілібристи, танцівниці, клоуни та ілюзіоністи приїхали у Тернопіль разом із цирком.

Вони привезли із собою у парк ім. Шевченка екзотичних тварин, яскраві виступи та лазерне і світлове шоу. Проте це далеко не все шоу – програма цирку, адже вистава триває більше двох годин і побачити під шатром манежу, можна багато цікавого.

“Мамо, а як вони так?”

Світло в залі згасло. Манеж оповив дим, на котрому різними візерунками почали “витанцьовувати” лазери. А потім з’явились і справжні танцівниці. Після них були клоуни, дресирувальники з тваринами, гімнасти, еквілібристи. І всі дивували тернополян своєю майстерністю. Особливо під враженнями були діти.

- Мамо, дивись. А як вона так? – з подібними словами звертались юні тернополяни до тата з мамою під час виступу ілюзіоністів.

Їхні батьки менше висловлювали емоції. Проте їм також було з чого дивуватись.

- Слухай, а як він зубами може втримати? Вона ж іще й крутиться. І не прив’язана. Вона ж впасти може! – дивувалася одна з глядачок, розмовляючи до свого супутника, коли під куполом працювали гімнасти.

Під час антракту у розмові з кореспондентом жоден із глядачів не сказав, що йому не сподобалось.

- Головне – що дитина сяє від радості, – пояснила тернополянка Оксана. – І мені сподобалось. Востаннє цирк бачила ще в 10-му класі. Сьогоднішній виступ – просто супер! Ви тільки уявіть, скільки вони часу і зусиль віддають тренуванням, як ризикують під час виступів. До речі, не сподобалось мені, що наші тернополяни так скупляться на оплески. Це ж не важко. А для акторів, думаю, це головне.

Проте, окрім позитиву, зауважив журналіст, і негатив – під шатром продавали пиво, що протизаконно. Навіть тернопільські ж татусі купували пиво та вживали його поряд із дітьми.

“Нам є, що показати”

Адміністрація “Савельев Гранд” стверджує, що тернополяни які завітають до них, не пошкодують. Мовляв, у неофіційному рейтингу цирків України їхній – завжди на перших місцях.

- Нам є що показати людям, – розповідає адміністратор цирку Олександр Болтаєв.- Багато різноманітних номерів, професійні виконавці, видовищні виступи, а, головне, досвід і принцип – на кожному виступі викладатись на всі 100. У нас сподобається як малечі, так і дорослим глядачам. Чи не найбільше глядачі люблять тварин. Їх у нас також вистачає. Є з десяток видів плазунів і не менше птахів, а також інші дрібні тварини. Тож приходьте. Ми раді вас бачити, дарувати яскраве видовище та хороший настрій!

Окрім цього цирк надає знижки: вхід малечі до 10 років – вільний. Якщо дитині до трьох, то сидітиме на руках в батьків, а якщо більше – отримає окреме місце.

Вартість звичайних квитків – від 40 до 80 гривень, але є квитки у VIP-ложу. Вони коштують 90-120 грн.

Андрій Шкула, «20 хвилин»

  • Теги:
    • Тернопіл
    • цирк
Loading...

Коментарі Facebook

Коментарі (1)

Володимир

01/04/2011

Був сьогоднi у цирку з дiтьми.Для дiтей було свято.I менi сподобалось.А коли артисти вийшли на ковзанах – це щось неймовiрне.Я раджу подивитись – чудовий цирк.

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name*

Email*


*

Коментар *

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що робитиме Орест Муц після відлучення від Партії Регіонів?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Пошук роботи в Тернополі
Ветеринарний лікар
Директор з маркетингу
Сисадмін
Фінансовий менеджер
Фінансист
работа разнорабочий Львов
  • Здоровье женщины

  • Определи характер!

  • Диеты для похудения и не только

  • Фитнес и массаж

  • Самые вкусные супы