This version of the page http://zz.te.ua/doktor-pi-porizav-sobi-veny/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-15. The original page over time could change.
Доктор “Пі” порізав собі вени | Новини Тернополя – За Збручем

Доктор “Пі” порізав собі вени

09/04/2012 0
Розмір тексту:
версія для друку


Андрій Слюсарчук, відомий як «Доктор Пі», намагався покінчити життя самогубством у Львівському СІЗО, повідомила адвокат Слюсарчука Наталія Романик.

За її словами, Андрій Слюсарчук, перебуваючи у СІЗО, порізав собі вени лівої руки. Спробу самогубства помітили працівники СІЗО і зупинили «Доктора Пі», зазначила адвокат, додаючи, що зараз стан її клієнта є вкрай важким, він скаржиться на болі в голові, і в нього тремтять руки та ноги.
Окрім того, Наталія Романик зазначила журналістам «Нашого репортера», що, всупереч українському законодавству, працівники СІЗО не дають їй можливості зустрічатися з Андрієм Слюсарчуком.
Водночас речник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Мирослав Демків 9 квітня спростував цю інформацію. «Я можу ствердно сказати, що за час свого перебування у слідчому ізоляторі ув’язнений Слюсарчук спроб самогубства не робив», – повідомив він.

Щодо перешкод, які нібито чиняться адвокатові Андрія Слюсарчука щодо зустрічей із клієнтом, Мирослав Демків зазначив: «Слюсарчук перебуває під слідством, він рахується за судом, і всі зустрічі відбуваються за письмовим дозволом органу, за яким він рахується. Якщо адвокат має такий дозвіл, то в працівників СІЗО немає підстав, такого не буває, щоб йому могли не надати зустрічі».

Андрій Слюсарчук в лютому перебував на експертизі у Львівській обласній психіатричній лікарні. Утім, головний лікар Олександр Фільц не зміг підтвердити цієї інформації. 1 березня Слюсарчук повернувся до Львівського СІЗО.

На прес-конференції 7 лютого начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк повідомив, що справу Андрія Слюсарчука передано до Головного слідчого управління МВС України, оскільки вона охоплює події в декількох регіонах.
При цьому раніше начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник зазначав, що справа Андрія Слюсарчука є занадто складною і «заангажованою» для регіону, і саме тому її передано до Києва.
Наразі справа «Доктора Пі» пройшла розгляд в Апеляційному суді м. Львова.

Нагадаємо, що затриманий і підозрюваний Слюсарчук провів кілька небезпечних операцій на території Тернопільщини. Деякі з них закінчилися трагічно.

  • Теги:
    • доктор Пі
    • слюсарчук
Loading...

Коментарі Facebook

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name*

Email*


*

Коментар *

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що робитиме Орест Муц після відлучення від Партії Регіонів?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Пошук роботи в Тернополі
Помічник бухгалтера
Ріелтор
Фотомодель
Директор з реклами
Аварійний комісар
ищу работу инженера-технолога в Днепропетровске