This version of the page http://zz.te.ua/u-lvovi-takozh-truyat-psiv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-13. The original page over time could change.
У Львові також труять псів? | Новини Тернополя – За Збручем

У Львові також труять псів?

01/03/2012 0
Розмір тексту:
версія для друку

У Львові після щоденної прогулянки загинула породиста собака – бігель виставкового класу. Власник підозрює, що вона могла стати жертвою отруєнь, які почастішали останнім часом у Львові.

Про це він повідомив кореспондентці ЗІКу.

Власник каже: «Ми їздили з ним на виставки, брали активну участь. Фактично він у мене мав уже бути чемпіоном України».

Але не судилося. Вчора, 28 лютого, господар вивів собаку на прогулянку. А після повернення з вулиці почалось…

Власник: «Я працював за комп’ютером, коли почув, що собака почав скавуліти. Я прийшов глянути, що з ним. Взяв на руки. Рекс був якийсь переляканий. Я поставив його на підлогу, хотів погладити. Він якось так прижмурився, його почало корчити, з морди пішла піна. Вивалився язик. Я думав, що це епілепсія або щось онкологічне».
Хазяїн пса викликав лікаря і більше 40 хвилин чекав. Весь цей час у тварини тривав епілептичний припадок. Коли приїхав ветеринар, температура тіла тварини трималася на рівні 45 градусів. Псу ввели ін’єкції ветеринарних препаратів. Потім ввели наркоз. З наркозу Рекс уже до тями не прийшов.

Розтин показав, що у шлунку була дешева лікарська ковбаса, якою власник пса не годував. Також знайдено речовину (попередня версія – ізуміазид), яка, швидше за все, є дуже отруйною. Інакше, як на прогулянці, пес її з’їсти не міг – у квартирі чоловік не тримав подібних препаратів – це лікарство узагалі використовують при лікуванні туберкульозу. Завтра має бути офіційне висновок лікаря, що робив розтин і вже можна буде говорити напевне, що ж саме сталося із собакою.

Хазяїн вигулював пса у Стрийському парку. Він наголосив, що у парку не тільки собаки гуляють, але й діти, що теж часом тягнуть до рота все під ряд. Каже, у Стрийському парку власники вигулюють зазвичай декоративних собак і роблять це тільки тому, що у місті не виділено для цього жодного простору: «Влада коли говорить, що не можна вигулювати собак, то у нас нема навіть ніякого місця, де це можна було б робити».

Собаці був 1 рік і 2 місяці. Порода бігель, до якої належав Рекс, – це англійський гончак. Коштує така порода від 300 доларів до 1500 євро, – повідомив власник. Він сказав, що пише заяву у міліцію, чекає на остаточні висновки ветеринара. Каже – боротиметься до останнього і всіма методами, бо випадок не по одиничний і отруєння трапляються все частіше.

Нагадаємо, що у Тернополі представники громадських організації неодноразово скаржилися на катування та отруєння безпритульних псів.

  • Теги:
Loading...

Коментарі Facebook

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name*

Email*


*

Коментар *

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що робитиме Орест Муц після відлучення від Партії Регіонів?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Пошук роботи в Тернополі
Модель фотомодель
Курьер
Рекрутер
Бармен
Персональний асистент
вакансии няни Донецк
  • Простые и вкусные рецепты

  • Как правильно питаться летом?

  • Волосы - красивые как никогда!

  • Диеты для похудения и не только

  • Интересные рецепты салатов