This version of the page http://undp.org.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-08-05. The original page over time could change.
Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English

Програма розвитку ООН в Україні

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. Ми співпрацюємо з 177 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв'язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку. Покращуючи свої власні можливості, вони мають змогу використовувати досвід та знання співробітників ПРООН та широкого кола наших партнерів.

В Україні три головні сфери нашої діяльності в галузі розвитку зосереджуються на демократичному врядуванні та місцевому розвитку; подоланні бідності, досягненні процвітання та українських Цілей розвитку тисячоліття; на енергетиці та навколишньому природному середовищі.

В кожній з цих тематичних сфер ми забезпечуємо баланс між впровадженням заходів щодо розробки політико-правових документів, аналітично-дорадчою діяльністю, заходами з поліпшення спроможності наших національних партнерів та окремими пілотними проектами. ПРООН впроваджує свою діяльність в Україні з 1993 року.

Допомагаємо розробити українські рішення задля досягнення українських цілей розвитку.

 
Останні події 

Артек обговорює волонтерство для молодіжного розвитку

26 липня 2012 у МДЦ «Артек», в рамках Міжнародного дитячого фестивалю «Змінимо світ на краще», відбувся міжнародний телеміст учасників 3-ї сесії Генеральної асамблеї Міжнародної громадської організації «Всесвітня Дитяча Ліга Націй» з міжнародними експертами у галузі молодіжного розвитку з Узбекистану, Філіппін та України, включаючи колишніх і теперішніх волонтерів ООН. Захід організовано національними волонтерами ООН в Україні та проектом «Молоді футбольні волонтери: спорт і волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття».
Детальніше...
 

Громадська антикорупційна експертиза в Україні: Реалії сьогодення, перспективи розвитку

Київ -Програма розвитку ООН в Україні провела круглий стіл під назвою "Громадська антикорупційна експертиза: реалії сьогодення, перспективи розвитку». Н території представництва зібралося більше 30 активістів-практиків неурядових організацій, експертів Київських аналітичних центрів та фахівців Міністерства юстиції і Секретаріату Кабінету Міністрів для того, щоб обговорити практичний досвід проведення громадських антикорупційних оцінок, та спробувати узгодити дорожню карту для розробки єдиної методології оцінювання нормативно-правових актів.
Детальніше...
 

Держава Україна звітує про стан прав людини в країні

12 липня 2012 року, м. Київ - Проект Національної доповіді щодо стану дотримання прав і свобод людини в Україні, підготовлений в рамках другого циклу Універсального періодичного огляду (УПО), було представлено Міністерством юстиції України 12 липня 2012 року. Проект відображає стан дотримання прав людини в державі та основні зрушення, що відбулись за останні чотири роки. Особливий акцент зроблено на виконанні Україною рекомендацій, отриманих в ході першого циклу УПО в 2008 році.
Детальніше...
 

ПРООН підтримує створення Національного превентивного механізму в Україні.

Питання «бути чи не бути?» щодо впровадження Національного превентивного механізму в Україні вже не стоїть. Радше, воно скоріше стосується того, «яким чином» і «у який спосіб». Відповіді на ці запитання пропонували українські та міжнародні експерти, які в рамках ініціативи Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та за підтримки Програми розвитку ООН провели навчальний семінар «Впровадження ефективного національного превентивного механізму в Україні» для майже 30 працівників Офісу Омбудсмена.
Детальніше...
 
Більше новин...
  • Генеральний секретар ООН представив щорічну моніторингову доповідь з Цілей Розвитку Тисячоліття (ЦРТ)
  • Генеральні плани міст України: незаконне засекречення
  • ПРООН, «Кока-Кола» та місцева громада відновили природне джерело в с. Літочки
  • Волонтери ООН сприятимуть розвитку молоді за допомогою футболу
  • Прес-реліз-Пропонований проект Закону України суперечить основним засадам прав людини, закріпленим у національному законодавстві»
Архів новин...

Пряма мова

  • Жити стало – це як?
  • У Долині відкрито відновлене джерело води
  • Посилення реформи житлово-комунального господарства
  • Мистецтво публічного виступу
  • Прагнемо до інновацій

Що ми робимо

Проекти

Лінки


 




 

 Звіти:

 

Відео: