This version of the page http://lifer.com.ua/yak-pravilno-usmixatisya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-29. The original page over time could change.
Як правильно усміхатися • Lifer.com.ua

Як правильно усміхатися

Що таке усмішка? Це пояснить вам навіть дитина, адже усмішка — це вираження емоцій. Однак причини появи усмішки на обличчі не завжди відомі. У кожної людини свої емоції, тому проникнути в таємницю усмішки досить складно.

Щира посмішка — це реакція на дію, яка здійснюється спонтанно, причому людина ні на секунду не замислюється про доцільність чи доречності такого прояву емоцій.

Західні вчені встановили, що природня, щира усмішка не тільки піднімає настрій, але і провокує вироблення гормону щастя. Тим не менш, існує не тільки хімічна сторона даного процесу, а й естетична. Не можна не помітити справжню усмішку, бо вона дарує людям радість, емоції, заряджаючи на весь день.

Техніка вашої усмішки притаманна виключно вам. Люди посміхаються по-різному через різну будову лицьових м’язів, рис обличчя та інших параметрів. Технічно неможливо описати усереднену посмішку. Проте існує цілий ряд вправ, які не тільки підтягують м’язи обличчя, омолоджуючи його, і але і роблять вашу посмішку дійсно променистою.

Як правильно усміхатися?

Відповідь на це питання не знає ніхто, адже кожен посміхається по-своєму, як може. Навики посмішки прищеплюються протягом життя кожної людини. Варто зазначити, що при різних емоціях людина посміхається по-різному. Саме тому ваш улюблений сайт корисних порад lifer.com.ua вирішив розкрити цю тему детальніше.

Деякі вправи для тренування лицьових м’язів наведені в цій статті. Процес тренування складається з трьох вправ, які можна виконувати щодня, витрачаючи на них всього декілька хвилин в день.

  • У першій вправі вам необхідно усміхнутися якомога ширше, при цьому притискаючи вказівними пальцями куточки своїх губ. У такому положенні необхідно затриматися на 5-6 секунд. Дану вправу необхідно робити ретельно.
  • Друга вправа зажадає від вас достатньої сили. Стисніть щільно губи і притисніть пальцями складки, які утворюються в куточках губ. У такому положенні необхідно затриматися на 5-6 секунд, а вправу повторити 5 разів.
  • Щільно зімкніть губи і витягніть їх в трубочку. З внутрішньої сторони губ необхідно проводити язиком за годинниковою стрілкою і проти годинникової стрілки. Вправу повторювати п’ять разів на кожну сторону.

Правильно посміхатися ви можете навчитися у дзеркала. Це досить просто. Підійдіть до дзеркала і подумайте про щось, що викличе у вас усмішку. Потренуйтеся зі своєю мімікою, щоб отримати гарну посмішку. Удачі, ваш улюблений сайт корисних порад lifer.com.ua!

Також радимо переглянути — Чому корисно сміятися?

загрузка...


Tags: вправи, емоції, настрій, усмішка

Category: Краса і Здоров'я

Коментарі (0)

Залишити коментар

Нажмите, чтобы отменить ответ.