This version of the page http://lifer.com.ua/yak-natyagti-prezervativ.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-29. The original page over time could change.
Як натягувати презерватив • Lifer.com.ua

Як натягти презерватив

Завжди слідуй інструкціям на пачці презервативів. Перед використанням перевір термін придатності на упаковці. Відкрий упаковку по зазубленому краю і обережно вийми презерватив (май на увазі, його можна пошкодити нігтями і гострими предметами такими як ювелірні вироби або пірсинг).

1. Будь-хто з вас може надіти презерватив на ерегований статевий член. Одягати його потрібно до початку статевого контакту, так як це допоможе запобігти небажаній вагітності і оберегти від захворювань, що передаються статевим шляхом.

2. Перевір, щоб презерватив був згорнутий назовні. Якщо він згорнутий всередину, це означає, що презерватив надітий навиворіт. Стисніть сосок на кінці презерватива, щоб усередині не залишилося повітря.

3. Все ще стискаючи сосок, розташуй презерватив на голівці статевого члена і, розгортаючи, розправ його вниз до основи статевого члена іншою рукою. Якщо він почне згортатися під час статевого акту, просто відразу розправ його. Якщо він спаде, то припини статевий акт і надінь новий презерватив.

4. Відразу після еякуляції і поки статевий орган ще ерегований, презерватив повинен бути щільно стиснутий біля основи члена перед його вилученням. Потім просто зніми його, загорни в серветку і викинь в сміттєву корзину. Будь ласка, не кидай використані презервативи в унітаз.

загрузка...


Tags: презерватив, статевий акт

Category: Стосунки та Емоції

Коментарі (0)

Залишити коментар

Нажмите, чтобы отменить ответ.