This version of the page http://lifer.com.ua/vesilni-konkursi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-29. The original page over time could change.
Весільні конкурси • Lifer.com.ua

Весільні конкурси

Весілля — це одне з найвеселіших свят в житті людини, адже вона знаходить свою другу половинку, а значить і щастя, затишок і любов. Саме тому хочеться, щоб свято пройшло весело і цікаво, щоб гості не занудьгували, спостерігаючи за нудними обрядами.

Для створення святкової атмосфери на весіллі молодята можуть проводити різні конкурси або найняти тамаду на весілля. Тамада кращим чином постарається вибрати саме те, що сподобається вашим гостям, виходячи з їх віку та соціального статусу.

Один з найбільш насичених конкурсами обряд — це викуп нареченої. Колись наречений повинен був віддати батькам нареченої цінні подарунки за те, що вони виростили для нього дружину, і цей обряд був обов’язковим елементом весілля.

Традиція, яка прийшла до нас дуже давно, популярна і сьогодні, але вже з деякими змінами. На сучасному весіллі викуп нареченої проходить дуже весело і полягає в тому, що наречений повинен виконувати жартівливі завдання, щоб зустрітися з майбутньою дружиною.

Конкурси, через які повинен пройти наречений, щоб отримати наречену завжди дуже веселі та цікаві, але, підбираючи їх, потрібно орієнтуватися на можливості нареченого, щоб він, зневірившись, не повернувся додому, ні з чим. Найкраще для цього обряду підходять творчі конкурси: заспівати пісню, станцювати, намалювати свою кохану, придумати віршик про майбутню дружину. Такі завдання завжди захоплюючі і оригінальні і наречені з радістю їх виконують.

Найголовніше — добре продумати сценарій, призначити людину, яка буде відповідати за цю частину свята, і вибрати такі конкурси, які зацікавлять і молодь і людей у ​​віці, на веселому весіллі ніхто не повинен нудьгувати, весілля — це в першу чергу веселощі!

загрузка...


Tags: весілля, веселощі, конкурси, наречена, наречений, подружжя, свято

Category: Стосунки та Емоції

Коментарі (0)

Залишити коментар

Нажмите, чтобы отменить ответ.