This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-27. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Конкурс фундаментальних досліджень між Державним фондом фундаментальних досліджень та Японським товариством сприяння науці
Конференція "POLYSOLVAT-9: 9th International IUPAC Conference on Polymer-Solvent Complexes and Intercalates" - 11 вересня 2012р.
16 жовтня 2012р.- IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
3-16 серпня - VII Літня школа “Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики”

Новини

У ЛНУ ім. І.Франка відкрили Міжнародну літню школу «Українська мова та країнознавство»

26 липня 2012 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося  урочисте відкриття одного з постійних освітніх заходів – Міжнародної літньої школи «Українська мова та країнознавство», організованої Центром україністики.

Президент РФ пропонує узаконити покарання за списування і плагіат у ВНЗ

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв вважає за можливе прописати на нормативно-законодавчому рівні дисциплінарні заходи аж до звільнення щодо студентів, аспірантів і викладачів, які викриті в списуванні чи плагіаті.

Освітній комітет ВР розгляне закон про вищу освіту восени

Одразу після доопрацювання проекту закону про вищу освіту у Кабінеті Міністрів профільний парламентський комітет готовий провести засідання та детально опрацювати документ, але через графік сесій Верховної Ради це може відбутися не раніше осені.

Викладачі продають в інтернеті завдання, які мали б стати відомі тільки на вступному конкурсі

Абітурієнтів розводять на гроші з кожним роком по-новому. Щоб вступити на бюджет до одного з найкращих університетів України, потрібно віддати, щонайменше 300 доларів.

Залишається п’ять днів для подачі документів для вступу

 

Залишається п’ять днів для подачі документів на участь у конкурсному відборі для вступу до вищих навчальних закладів України. Прийом документів завершується 31 липня включно.

Підвищення прохідного балу сертифікату ЗНО не вплинуло на держзамовлення – МОНмолодьспорту

У МОНмолодьспорту запевнили, що підвищення прохідного балу сертифікату ЗНО не вплинуло на держзамовлення, про це свідчить кількість заяв, які надійшли до українських ВНЗ.

Наука в університетах стає більш прикладною - МОНмолодьспорту

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 17.04.2012 №473 «Про проведення конкурсного відбору проектів наукових досліджень і розробок» 12 липня 2012 року завершено прийом проектів наукових досліджень і розробок від ВНЗ та наукових установ.

Уряд підвищив стипендії для студентів виших начальних закладів

Учора на засіданні Кабінету Міністрів України прийнято постанову «Про встановлення розмірів стипендій учнів професійно-технічних, студентів вищих навчальних закладів», якою передбачено суттєве збільшення розмірів академічних та соціальних стипендій.

18-річні діти шахтарів таки отримали право на пільгу при вступі до ВНЗ

Сьогодні, 25 липня, набере чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про підвищення престижності шахтарської праці».

Янукович призначив державні стипендії видатним діячам освіти

Президент України Віктор Янукович підписав Указ № 455/2012 "Про призначення державних стипендій видатним діячам освіти".

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
политика украины последние новости

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

Григорий Лепс
автомобили бу черкассы