This version of the page http://vj.net.ua/cinema/funny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-25. The original page over time could change.
Цікавинки
Прем'єри цього тижня

Прем'єри наступного тижня

Агент Джонні Інгліш: Перезавантаження

Джейн Ейр

Це безглузде кохання

Еліта кілерів

Розділи
  • Контакт
  • Про сайт
  • Відгуки про VJ.net.ua
Останні статті
  • Інший світ-4: Пробудження (Underworld Awakening)
  • Як вийти заміж за мільярдера (Chalet Girl)
  • Карантин 2 - Термінал (Quarantine 2: Terminal)
  • Король-лев (The Lion King)
  • Морський бій (Battleship)
Пошук по сайту
Сертифікати
Наша стрічка
Наш QR-код
Цікавинки


Типи позначень для відеофайлів
Понеділок, 25 липня 2011 00:00

Хоч піратство і є дуже негативним явищем, яке "підрізає крила" комерційному кінематографу, однак особливості кінопрокату в нашій країні призводять до того, що більшість цікавих фільмів та серіалів пересічний українець може побачити виключно завдяки викачуванню їх з Інтернету - тут вже нічого не вдієш, доводиться просто визнавати цей факт. Звісно дуже погано, коли ті українці, які палко відстоювали українське дублювання,не ходять в українські кінотеатри підтримувати це дублювання гривнею і особисто я це засуджую без жодних заперечень, однак коли фільми ще на підході до українського кіноринку "рубаються" російськими компаніями за принципом "якщо дасте фільм в Україну, то ми не візьмемо його для прокату в Росію" - виходити з цієї ситуації можна лише через торренти. 

А на цих, дуже об'ємних з точки зору інформації, ресурсах відеофайли часто викладають з купою скорочень в описі, які, як доводить досвід, інколи нічого не говорять звичайному користувачу ПК, тому я й вирішив викласти такий собі довідничок. Якщо щось пропустив -пишіть, я додам.

Детальніше...
 
Рейтингові системи кіноасоціацій
Понеділок, 05 травня 2008 01:00

З бурхливим розвитком кіноіндустрії світ швидко наповнили безліч кінострічок найрізноманітнішої тематики, завчасно оцінити що можна показувати дитині, а що не варто - ставало дедалі складніше, а після сексуальної революції - взагалі неможливим, адже майже у всіх фільмах стали зявлятися якщо не сексуальні сцени, то грубі жарти на цю тему. Тож постала задача поділити фільми на певні групи для різних вікових категорій. Першопочатківцем у створенні такої системи, яка б допомогла батькам оцінити чи варто їхнім дітям дивитися той чиіший фільм, стала Американська Кіноасоціація - Motion Picture Association of America (MPAA).

Залежно від змісту та специфіки фільму, кожна картина отримує певну оцінку - так званий віковий рейтинг (рейтинг MPAA), завдяки якому глядацька аудиторія картини може бути обмежена за рахунок виключення з неї дітей і підлітків. Тому рейтинг MPAA грає важливу роль в прокатній долі фільму - відомі неодноразові випадки перемонтування фільму, інколи зі значними змінами, для досягнення бажаного рейтингу, який би дав можливість отримати гроші більшої аудиторії.

Система рейтингів MPAA була введена в дію 1 листопада 1968 року, тому для фільмів, які вийшли в прокат до введення цієї системи зазвичай використовується позначення U (Unrated). А всі картини, які в даний час виходять в американський прокат отримують один з п'яти рейтингів: G, PG, PG-13, R, NC-17. Для картин, що з якихось причин не отримали рейтинг Американської Кіноасоціації, зазвичай використовується позначення NR (Not Rated), але варто зауважити, що позначення U і NR не є офіційно прийнятими рейтинговими оцінками.

Детальніше...
 
Друга субота вересня - День українського кіно
Субота, 22 вересня 2007 19:28

З 23 січня 2003 року діє Закон України "Про загальнодержавну програму розвитку кіноіндустрії на 2003-2007 роки”, завданням якого є створення належних умов для розвитку кінематографії України, відновлення ролі і впливу національного кінематографу у культурній, соціальній і духовній сферах життя Українського народу, відновлення кінематографії як конкурентоспроможної галузі, вдосконалення механізмів позабюджетного фінансування та залучення в кінематографію України інвестицій.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Продюсер Олексій Сєрков: "Народжуваність" українського кіно може підвищити реклама"
  • Людина, котра оживила «Лиса Микиту»
  • Дублювання фільмів українською мовою. Факти та легенди.
  • Український кінобізнес
  • Розмова з Олексою Негребецьким
  • Найперші в світі фільми
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 3
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
25 липня


Метт ЛеБланк (45)
Хостинг та підтримка надані