This version of the page http://vj.net.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-21. The original page over time could change.
VJ.net.ua
Прем'єри цього тижня

Прем'єри наступного тижня

Агент Джонні Інгліш: Перезавантаження

Джейн Ейр

Це безглузде кохання

Еліта кілерів

Розділи
  • Контакт
  • Про сайт
  • Відгуки про VJ.net.ua
Останні статті
  • Реальна сталь (Real Steel)
  • Примарний гонщик 2 - дух помсти (Ghost Rider - Spirit of vengeance)
  • Веселі ніжки 2 в 3D (Happy Feet 2 in 3D)
  • Погоня (Abduction)
  • Кіт в чоботях (Puss in boots)
Пошук по сайту
Сертифікати
Наша стрічка
Наш QR-код
84-те нагородження премією Оскар

Сьогодні вночі відбулась найголовніша подія року в світовому кінематографі - 84-тє нагородження премією Американської академії кіномистецтва.

Економічна криза продовжується, тому нагородження було більш ніж скромним - починаючи з практично повного зникнення масштабних виступів відомих акторів та артистів в перервах між нагородженнями і до гостей, більшість з яких цього разу з'явилося на червоному килимі в досить скромних нарядах і майже зовсім без прикрас.

Результат майже не здивував: найбільшу кількість в 5 премій "Оскар" отримала стрічка Мартіна Скорцезе за фільм Хранитель часу (Hugo).

Також було встановлено новий віковий рекорд - відтепер найстарішим актором, який отримав нагороду, буде 82-річний Крістофер Пламмер.

Кращий фільм: Артист (The Artist)

Кращий режисер: Майкл Хазанавічюс за фільм Артист (The Artist)

Краще виконання головної чоловічої ролі: Жан Дюжарден за роль у фільмі Артист (The Artist)

Краще виконання головної жіночої ролі: Меріл Стріп за роль у фільмі Залізна Леді (The Iron Lady)

Краще виконання другорядної чоловічої ролі: Крістофер Пламмер за роль у фільмі Нащадки (The Descendants)

Краще виконання другорядної жіночої ролі: Октавія Спенсер за роль у фільмі Прислуга (The Help)

Кращий мультфільм: Ранго (Rango)

 

Детальніше...
 
Леді Кароліна Лем (Lady Caroline Lamb)
Режисер: Роберт Болт
Сценарій: Роберт Болт
Актори: Сара Майлз, Джон Фінч, Річард Чемберлен, Джон Мілс, Лоуренс Олів'є
Виробництво студії: G.E.C.
Рейтинг (MPAA): PG
Прем'єра в світі: 23.12.1973
Прем'єра в Україні: -
Кінопрокатник в Україні: -

Біографічний фільм про британську аристократку Кароліну Лем з маленькою, але яскравою роллю сера Лоуренса Олів'є. Кароліна, донька графа і дружина прем'єр-міністра, вписала своє ім'я в історію досить неприємним чином - палким, шаленим до безумства коханням до відомого поета Байрона, яке зруйнувало життя всім її близьким і рідним, та зрештою і їй самій.

 

Детальніше...
 
Найкращий маленький бордель у Техасі (The Best Little Whorehouse in Texas)
Режисер: Колін Хіггінс
Сценарій: Ларрі Кінг, Петер Мастерсон
Актори: Берт Рейнольдс, Доллі Партон, Дом ДеЛуїс, Чарльз Дарнінг, Джим Наборс, Ноа Беррі молодший
Виробництво студії: Universal Pictures
Рейтинг (MPAA): R
Прем'єра в світі: 23.07.1982
Прем'єра в Україні: -
Кінопрокатник в Україні: -

Бордель в маленькому містечку, де за півтора століття існування цього закладу до нього вже звикли, піддається навалі пуритан, очолюваних брехуном-телеведучим Мелвіном, який вирішив таким чином заробити для свого "викривального" шоу ще кілька балів рейтингу. Крикуни намагаються закрити заклад, суспільство мовчить, політики, які були постійними його клієнтами, чекають, яка з частин електорату візьме гору і лиш шериф, давній друг і коханець мадам Мони, стає на захист закладу, що його він мав давно закрити згідно із законом штату про заборону проституції.

Детальніше...
 
64-й Каннський кінофестиваль 2011 року

22 травня закінчилася одна з головних подій кіносвіту планети - міжнародний Каннський кінофестиваль.Традиційно фестиваль був наповнений інтелектуальним кіно з усього світу, включно з українською стрічкою "Крос" режисерки Марини Вроди, яка отримала друге за історію української незалежності каннське золото. Та про нагороди дещо пізніше. 

Відкриття фестивалю не давало підстав для якихось хвилювань. Традиційний старт за допомогою стрічки визнаного метра, цього разу фільмом, який відкривав фестиваль, стала "Північ в Парижі" Вуді Аллена з нинішньою першою леді Франції в епізодичній ролі. Традиційне дефіле червоною доріжкою в шикарних, як правило взятих в оренду, сукнях та діамантах. Традиціне вручення нагороди за вклад в розвиток кіно - цього року пальмову гілку отримав 71-річний метр Бертолуччі, якому через стан здоров'я довелося виїхати на сцену в інвалідному візку. Традиційні натовпи журналістів, які бігали між показами, вечірками та інтерв'ю. Але під кінець атмосфера почала нагріватись, поки зрештою не вибухнула. Спочатку президент Франції порушив традицію відвідування заходу через участь своєї дружини в стрічці Аллена, потім глядачі освистали стрічку Теренса Маліка "Дерево життя" (The Tree of Life), яка зрештою виграла головний приз, і завершилося все грандіозною сваркою, до якого призвело необережне висловлювання Ларса фон Трієра про нацистів., Гітлера та Ізраїль В результаті артхаузного митця оголосили персоною нон-грата на фестивалі, а безліч відомих в кіносвіті людей поспішили виступити із засудженням режисера. Здається настільки скандального фестивалю Канни ще не знали. Втім на процес визначення переможців все це жодним чином не вплинуло.

 

Детальніше...
 
Померла Елізабет Тейлор

Невблаганний час продовжує забирати великих акторів минулого тисячоліття - не встиг кіносвіт оплакати геніальну Ані Жирардо, як через хворобу в кращий світ пішла від нас неперевершена Елізабет Тейлор.

Хоча у неї було багато відомих ролей, за які вона отримувала різноманітні нагороди, включно з двома "Оскарами" і орденом Британської імперії, та все ж в пам'яті більшості любителів кіно вона залишиться в ролі Клеопатри, правительки Єгипту та слабкої жінки в руках долі і могутніх правителів Риму. Ця роль принесла їй рекордний в історії кіно гонорар, котрий перевищив мільйон доларів, а ще уїдливі насмішки критиків, які не пропустили нагоди порівняти персональне життя Клеопатри з, на той час, чотирма шлюбами акторки. Саме невдачі в особистому житті та гостра критика її ролей, що були наступними за оскароносною "Хто боїться Вірджинії Вульф?" призвели до нервового зриву Ліз та владнання психологічних проблем за допомогою наркотиків та алкоголю.

Можна лише здогадуватись, скільки років життя відібрало фактичне припинення кінокар'єри в тому віці, коли інші актори саме починають пожинати плоди своєї багаторічної праці, та зараз це вже не має значення. Змучена кількома десятиліттями, які вона майже без перерв провела в клініках, змагаючись спочатку з пухлиною мозку, потім з хворобами легень, ніг, знову з раком, цього разу вже шкіри і нарешті з серцевою недостатністю, підкошена смертю свого друга і партнера в благодійних програмах Майкла Джексона, велика акторка нарешті знайшла спокій. Клеопатра померла. Слава Клеопатрі. 

 
Санктум (Sanctum)
Режисер: Алістер Ґрірсон
Сценарій: Джон Ґарвін, Ендрю Вайт
Актори: Річард Роксбурґ, Іоан Ґраффадд, Ріс Вейкфілд, Еліс Паркінсон, Ден Вайллі, Крістофер Бейкер
Виробництво студії: Sanctum Australia, Great Wight Productions/ Osford Films, Relativity Media, Universal Pictures, Wayfare Entertainment (США, Анстралія)
Рейтинг (MPAA): R
Прем'єра в світі: 03.02.2011
Прем'єра в Україні: -
Кінопрокатник в Україні: -

Після космосу нові технології в спецефектах зазвичай переходять під воду - творець "Аватара" Джеймс Кемерон виступив продюсером для 3D-версії наступного триллера Алістера Грірсона. Гурт дайверів, майстрів глибоководних мандрів по печерам, вирішує влаштувати тур по найдовшій підводній печері світу. Та на їх нещастя нагорі починається сильний шторм, через який герої опиняються в пастці і єдиний шанс вирватися з неї - спробувати пройти незвіданими лабіринтами в пошуках можливого виходу, рахуючи останні крихти припасів і останні батарейки для ліхтарів, та ночуючи в підводних гротах.

 

Детальніше...
 
83-тє нагородження премією Оскар

Сьогодні вночі (за київським часом) відбулася найголовніша подія в світовому кінематографі - 83-тє нагородження премією Американської академії кіномистецтва.

Цього року економічна ситуація покращилась, тому в процес повернулись два ведучих, оркестри і музичні виконавці. Звісно тут у кожного свої уподобання, але особисто мені більше сподобався безперервний тригодинний спалах акторського таланту Х'ю Джекмана - Франко та Гетевей, яка стала наймолодшою ведучою цього свята за всю його історію, все ж мало проявляли акторську майстерність і були більше розпорядниками, аніж ведучими.

Не було і особливої інтриги в результатах нагородження - півдесятка фільмів-фаворитів знали всі давно і лишалось тільки побачития, як саме між ними розподілять нагороди. Розподілили в результаті напрочуд рівномірно - жодна стрічка не відірвалась від конкурентів хоч на кілька нагород. Нема навіть рекодсмена - по чотири Оскари отримали дві стрічки, всього ж нагороджених виявилось цілих 8 фільмів.

Кращий фільм: Король говорить! (The King's Speech)

Кращий режисер: Том Хупер за фільм Король говорить! (The King's Speech)

Краще виконання головної чоловічої ролі: Колін Ферт за роль у фільмі Король говорить! (The King's Speech)

Краще виконання головної жіночої ролі: Наталі Портман за роль у фільмі Чорний лебідь (Black Swan)

Краще виконання другорядної чоловічої ролі: Крістіан Бейл за роль у фільмі Боєць (The Fighter)

Краще виконання другорядної жіночої ролі: Мелісса Лео за роль у фільмі Боєць (The Fighter)

 

Детальніше...
 
На відстані кохання (Going the Distance)
Режисер: Нанетт Барштейн
Сценарій: Джеф Ла Туліпп
Актори: Дрю Беррімор, Джастін Лонґ, Крістіна Епплґейт, Джейсон Судейкіс, Рон Лівінґстон, Келлі Ґарнер
Виробництво студії: New Line Cinema, Offspring Entertainment (США)
Рейтинг (MPAA): R
Прем'єра в світі: 27.08.2010
Прем'єра в Україні: 09.09.2010
Кінопрокатник в Україні: Кіноманія

Чарівна Ерін одного вечора зустрічає в барі цікавого хлопця на ім'я Гаррет - слово за словом, келих за келихом і під пиво з горішками народилось нове почуття. Їм приємно разом, вони щасливі - але дні швидко минають і новоствореній парі доводиться розлучитись та роз'їхатись по різним містам. Проти їх стосунків виступає час, відстань та сестра Ерін, але сучасні засоби зв'язку і власні почуття допомагають розлученим відчувати себе одним цілим.

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Іменинники
21 липня


Джош Гартнет (34)


Джон Ловіц (55)


Робін Вільямс (61)
Хостинг та підтримка надані