This version of the page http://www.jurnaly.info/news184/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-07-05. The original page over time could change.
Журналы скачать журналы сайты журналов Журналы Украины Журнали України - Новини «МЕДІА ЯК РЕСУРС. ЯКОЮ БУДЕ РОЛЬ ЗМІ ТА ЖУРНАЛІСТІВ У ВИБОРЧІЙ КАМПАНІЇ 2007 РОКУ»
 работа в Харькове, Ультрамарин, скачать музыку без регистрации смс
ЖУРНАЛИ УКРАЇНИ  2267 назв
У вибране Написати Стартова
Внести своє видання
знайти журнал на сайті


Новини про ЗМІ та для ЗМІ
23.02.2010
Инициатива украинских геймеров увенчалась успехом - украинская игра включена в программу самых престижных компьютерных соревнований в мире
далі

25.09.2009
Проект запровадження тривав понад два роки і включав модернізацію і вдосконалення виробничої технології, а також використання 100 технологічних новацій. Нове покоління кухонної техніки Gorenje, з оригінальними рішеннями і патентами, - це набір технологічно і функціонально оновлених, конкурентоспроможних і високоефективних продуктів на ринку.
далі

26.05.2009
Всеукраїнський журнал "Личное время" (Тернопіль) запустив сайт http://lv-te.com.ua
далі

Всі новини сайту

Новини про ЗМІ та для ЗМІ

13.08.2007
«МЕДІА ЯК РЕСУРС. ЯКОЮ БУДЕ РОЛЬ ЗМІ ТА ЖУРНАЛІСТІВ У ВИБОРЧІЙ КАМПАНІЇ 2007 РОКУ»

На думку Наталії Лігачової, на сьогоднішній день медіа контролюються не політиками і не партіями, а доларом. Саме наявність грошей гарантує появу політиків у ЗМІ. Казбек Бектурсунов на це зазначив, щоб потрапити в ефір або на сторінки друкованих видань, політикам не треба платити гроші, досить забезпечити якісну і цікаву інформацію. Гроші тут відіграють другорядну роль. «Наприклад, недавно Соцпартія принесла на телекомпанію «Київ» політичні рекламні ролики. Проглянувши їх, ми були вимушені відмовитися від їх розміщення, не зважаючи на те, що подібна реклама коштує серйозних грошей. Річ у тому, що у цій рекламі були прямі образи в адресу Президента Віктора Ющенка», - відзначив пан Бектурсунов.

Також Наталія Лігачова стверджує, що нинішня виборча кампанія, як і попередні, характеризується популістськими заявами з боку політиків. Мов, минула влада була поганою, а ми будемо гарними. Політики часто роблять псевдосенсаційні заяви, а журналісти не в змозі перевірити факти. «Ніякої конкретики в подібних заявах часто просто немає, тому перевірити їх украй складно», - додав Казбек Бектурсунов.

Також Казбек Бектурсунов заявив, що очолювані ним комунальні ЗМІ не віддають перевагу жодній політичній силі. На питання, чому ТРК «Київ» припинив пряму трансляцію сесій Київради і чи не пов'язано це з політичними уподобаннями керівництва медіа-холдингу, пан Бектурсунов відповів: «ТРК «Київ» припинив трансляцію виступів не конкретних партій, а всієї Київради, просто тому, що це не цікаво глядачам. ТРК «Київ» не має відношення до політики, а має відношення до життя столиці. А якщо політики хочуть зробити заяву у прямому ефірі, з радістю чекаємо їх на програмі «Свобода слова».

На питання, чому у комунальних ЗМІ частіше за всіх з'являється Леонід Черновецький, Казбек Бектурсунов відповів: «Є влада політична, а є управлінська. І якщо ми говоримо про управлінську владу, яку характеризують конкретні дії, то Леонід Черновецкий є у столиці фігурою № 1. Він часто робить цікаві заяви і реалізує цікаві проекти. Саме цим він нам цікавий.
До речі, я недавно підрахував, що Черновецкий з'являється у комунальних ЗМІ не частіше, ніж Путін у журналі «Комерсант».

На питання щодо можливості проведення політичних дебатів у комунальних ЗМІ Казбек Бектурсунов відповів: «Усі знають, що ми вільні від політичних пристрастей. Саме тому ми такі популярні серед політиків. Повірте, нам дзвонить багато хто. І, мабуть, подібний проект ми запустимо. Що ж до упередженості комунальних ЗМІ у зв'язку з передачею «Година з мером», то найкраще на це відповів сам Леонід Черновецький. Він сказав: «У Києві - я найголовніший двірник». Повторюся, столичний голова нам цікавий як людина дії і політичні пристрасті тут ні до чого».


http://www.kreschatic.kiev.ua


Переглянути всі новини

FREEhost.com.ua

© Центра-Інвест 2007-2012
(050) 506-13-05; (044) 567-46-01 т/ф.
Зарубежные киноленты фильмы онлайн.  Смотреть русские сериалы новинки.  Онлайн HD фильмы лучшие.  Дипломная работа на заказ в киеве.