This version of the page http://odessa.klichko.org/news/show/1053 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-23. The original page over time could change.
ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Квітник від «УДАРу»

Після того, як представниками Ананьївської районної організації політичної партї «Удар Віталія Кличка» було висаджено садженці дерев в Комсомольському парку міста Ананьєва та разом з місцевим осередком козаків облаштоване дитяче містечко в міському парку ім.Кірова, радою районної партійної організації було вирішено очистити від сміття та облаштувати квітник на в’їзді в місто Ананьїв з сторони 2 дільниці.

28 травня цього року «ударівці» зібрались на занедбаному майданчику та впродовж 3 годин викосили бур’ян, встановили бордюри, зібрали та винесли велику кількість сміття. А потім посадили велику кількість квітів: чорнобривців та майорів, побілили бордюри квітника.

Тож, через неділю квіти проростуть і ананьївці побачать рукотворну красу, створену представниками ананьївської районної організації партії «Удар Віталія Кличка».

Олексій Нікітін                                                                                                               

  29 Травня 2012 +Коментар | подобається