This version of the page http://rovno.klichko.org/news/show/943 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-28. The original page over time could change.
Рівненська обласна організація
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

Рівненська обласна організація


Останні події

У Запоріжжі відбувся з`їзд партії

За словами пана Кличка сьогодні партію УДАР підтримує кожен десятий мешканець нашої країни, що накладає на партійців додаткову відповідальність за свої дії. Він підкреслив, що сьогодні партія ставить досить амбітні плани на майбутнє. Це, зокрема, боротьба із всеохоплюючою корупцією, яка стримує розвиток країни та веде до бідності, це наближення стандартів життя  до європейських стандартів, це інтеграція  України у євроспільноту, постійний діалог із суспільством, розбудова конкурентної економіки, рівні права для бізнесу, спрощення системи оподаткування, докорінне оновлення судової та правоохоронної систем, підтримка гуманітарної сфери тощо.

Для виконання цих завдань партія висуватиме своїх представників на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться у жовтні – щоб змінити владу і у складі нової, демократичної команди здійснити в Україні необхідні перетворення.

«Це бій за Україну, який ми ЗОБОВ`ЯЗАНІ виграти! Перемога потребує зусиль кожного. Не дамо владі вкрасти наші голоси. Не продаваймо майбутнє України за гречку чи цукерки. Прийдіть на вибори, проголосуйте за своє майбутнє і не дайте його вкрасти!» - закликав Віталій Кличко.

Разом з цим учасники з’їзду вирішили, що їхня політична сила братиме участь у перегонах самостійно, після чого у новоствореному парламенті приєднається до демократичних сил.

Щодо виборів у багатомандатних округах, то в партії цілком підтримують принцип «один округ – один кандидат вiд опозицiї», однак обирати єдиного опозиційного представника повинні не партійні лідери, а громада. «Попередній відбір кандидатів від опозиційних сил громадянами має відбуватися на основі незалежного соціологічного дослідження. Єдиним кандидатом від опозиції має бути той, хто  має найвищу підтримку виборців», - наголошується в Стратегії.  

Також в партії Кличка обіцяють колегам по опозиції дотримуватиметься принципу непоборювання і закликають партнерів діяти так само, адже єдиний опонент демократичних сил – чинна влада.

Окремим пунктом представники «УДАРу» відзначили, що ні за яких умов не створюватимуть альянсів із Партією регіонів та її сателітами.  

Особливу увагу «УДАР» приділяє роботі із молоддю – надією України. Для того, щоб підвищити організаційний рівень співпраці з молодіжними організаціями, щоб зробити спілкування із молодими людьми більш інтенсивним, у партії створено Молодіжне крило «УДАРу».

Серед інших питань порядку денного також було створення Координаційної ради партії, а також співпраця із громадським рухом ЧЕСНО. Делегати схвалили текст угоди та передали її представникам руху – для підписання.

Під час з’їзду представник координаційної ради руху ЧЕСНО Богдан Кавулич публічно презентував «критерії доброчесності», розроблені громадськістю, та зачитав текст угоди про співпрацю з політичною партією. Кавулич зазначив, що «УДАР» - команда  чесних людей, яка одна з перших підписує  угоду з громадським рухом, щоб у Верховну Раду потрапили заслужені, чесні  та порядні люди.

«Ця ініціатива виникла на  запит суспільства, яке потребує політиків  нової якості. Ми всі розуміємо, що більшість нинішніх  політиків,  як у виконавчій так і законодавчій владі, довіряти складно. Як представники  громадськості ми прагнемо оновлення  влади,  яка  прокладе шлях до європейської України», - заявив представник руху ЧЕСНО.

  2 Травня 2012 +Коментар | подобається