This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2310 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Середа, 23. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


Міжвідомча експертна рада при ДПА України обговорила актуальні питання оподаткування
Середа, 13 січня 2010 05:56

В ДПА України відбулося засідання Міжвідомчої експертної ради при ДПА України з вирішення спірних питань щодо податкового законодавства за участі заступника Голови ДПА України Сергія Лекаря та заступника Голови Держкомітету з питань регуляторної політики та підприємства Миколи Приступи. На засіданні також були присутні представники Міжвідомчої експертної ради та керівники структурних підрозділів ДПА України.

Детальніше...
 
Пропонуємо вашій увазі відповіді на запитання, поставлені під час «прямої» телефонної лінії.
Вівторок, 12 січня 2010 05:54

Заступник Голови ДПА України Василь Регурецький та директор Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення процесів оподаткування ДПА України Сергій Шевченко провели сеанс „прямої" телефонної лінії з питань складання та подання податкової звітності в електронному вигляді.

- Для укладання Договору про визнання електронних документів слід звернутися до державної податкової інспекції за місцем реєстрації платника податків, де можна також отримати безкоштовне програмне забезпечення для формування податкової звітності в електронному вигляді. Що повинен мати платник податків для подання податкових документів до органів ДПС в електронному вигляді?

Детальніше...
 
Лист Державної податкової адміністрації України № 28800/7/17-0217 від 24.12.2009р. щодо організації роботи по декларуванню доходів, одержаних фізичними особами у 2009 році.
Вівторок, 12 січня 2010 05:50

З метою забезпечення виконання громадянами конституційного обов'язку щодо декларування доходів, отриманих у 2009 році, та  на  виконання  норм Закону України від 22 травня 2003 року №889 -ІV «Про податок з доходів фізичних осіб»  у 2010 році    допускається подання платниками податку з доходів фізичних осіб декларацій за формою декларації про доходи згідно з додатком №1 до Інструкції про прибутковий податок з громадян, затвердженої наказом Головної державної податкової інспекції України від 21 квітня 1993 року № 12 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 9 червня 1993 року за № 64.

 
Лист Державної податкової адміністрації України № 28849/7/10-1017/4345 від 25.12.2009р. “Про граничний термін сплати податкових зобов’язань”.
Понеділок, 11 січня 2010 05:50

Підпунктом 5.3.3 пункту 5.3 статті 5 Закону України від 21 грудня 2000 року №2181-ІІІ „Про порядок погашення зобов'язань перед бюджетами та державними цільовими фондами"  встановлено, якщо останній день зазначених у цьому пункті строків припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем кожного з таких строків вважається наступний за вихідним або святковим робочий операційний (банківський) день.

 

 
Розпочалася кампанія декларування доходів громадян
Понеділок, 11 січня 2010 05:48

Державна податкова адміністрація в області нагадує, що з 1 січня 2010 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2009 році.

Громадянам, які у 2009 році отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, а також одержували доходи від нерезидентів (у тому числі за кордоном), необхідно до 1 квітня 2010 року подати до податкової інспекції за місцем проживання Декларацію про доходи.

Детальніше...
 
Шановні працівники та ветерани державної податкової служби області, шановні жителі Рівненщини!
Четвер, 31 грудня 2009 20:45

Щиро вітаємо вас з Новим  роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята увійдуть у Ваш дім і принесуть з собою  гарний настрій, добро і благополуччя, успіх у справах, нові здобутки й перемоги. А наступаючий Новий рік справдить надії на краще майбутнє кожної української родини, зробить міцнішою і заможнішою нашу державу.

Підбиваючи підсумки року, що минає,         можна сміливо сказати, що 2009-тий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Хай в наступному році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні. Доброго Вам здоров'я, життєвих гараздів та невичерпного натхнення у праці на благо рідної України!

Щасливого Нового року та радісних свят!

Віктор Башук,
голова ДПА в Рівненській області

Тетяна Подсада,
голова обласної Ради профспілки

 
Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим Голови ДПА України Сергія Буряка:
Четвер, 31 грудня 2009 20:44

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з Новим 2010 роком та Різдвом Христовим!
Бажаю, щоб ці святкові дні були багаті на яскраві й радісні події.
Міцного здоров'я, щастя, добробуту Вам і Вашій родині!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою,
Голова ДПА України                                               Сергій Буряк

 
Благодійні акції звичні для податківців Рівненщини
Четвер, 31 грудня 2009 17:30

Днями, на адресу податківців надійшла подяка від Рівненської обласної організації Українського товариства сліпих. В ній висловлюється щира вдячність за сердечність і доброту, проявлену благодійність для дітей - інвалідів по зору.

У ці передноворічні дні, працівники податкової служби області продовжують опікуватися вихованцями шкіл-інтернатів, дитбудинків та притулків Рівненщини. Напередодні Дня Святого Миколая,  за ініціативи голови ДПА в області Віктора Башука, радою профспілки працівників податкової служби було організовано візит до підшефної Вербської школи-інтернату, що у Дубенському районі. Перший заступник голови, начальник управління податкової міліції  Микола Гордійчук і заступник голови Тетяна Подсада вручили дітям подарунки. Зокрема, з метою розвитку музичних здібностей учнів, закладу від ДПА України було подаровано музичний синтезатор. Крім того, кожна дитина, більшість з яких сироти та напівсироти, отримала святковий набір солодощів.

 

Детальніше...
 
Переможцям – віват!
Четвер, 31 грудня 2009 17:27

30 грудня 2009 року відбувся відкритий турнір Рівненської області з міні - футболу в рамках проведення Спартакіади серед працівників державної податкової служби.

Глядачі та судді були вражені запеклою боротьбою за перше місце між командами ДПА в Рівненській області та ДПІ у м. Рівне, в якій перемогу після великої серії пенальті здобула команда ДПІ у м. Рівне.

На третьому місці команда сарненських футболістів, гра яких також була дуже цікавою. Хлопці здобули це місце у матчі з командою млинівських гравців.

Команда костопільчан посіла 5 місце.

Вітаємо абсолютних переможців з міні - футболу чемпіонату 2009 року серед команд працівників державної податкової служби - команду ДПІ у м. Рівне, капітаном якої є Андрій Абрамович.  Найкращим голкіпером турніру визнано Олега Теслюка.

Вітаємо всіх учасників чемпіонату та бажаємо у Новому році міцного здоров'я, натхнення та нових перемог.

Так тримати! Переможцям - віват!

Податківцям-спортсменам - віват!

 
Шановні колеги!
Середа, 30 грудня 2009 13:45

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік та Різдво Христове - світлі свята, які спонукають кожного з нас замислитися про справи та події року минулого, будувати плани на майбутнє.

Минулий рік став для всіх нас не лише роком випробовувань, а й роком нового досвіду, знань і життєвої мудрості.

Нехай Новий  2010 рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог.

У ці останні дні старого року я хочу подякувати усім Вам за розуміння  та всебічну підтримку, побажати щастя Вам і Вашим родинам, міцного здоров'я, невичерпного життєвого оптимізму, злагоди і достатку.

Гарних та веселих свят!

З найкращими побажаннями,
Голова Всеукраїнської Радипрофспілки
працівників органів ДПС                           Олександр Кислиця

 
До організаторів азартних ігор застосовані фінансові санкції на суму майже 6 млн. гривень з конфіскацією грального обладнання
Середа, 30 грудня 2009 13:45

У серпні 2009 року співробітниками податкової міліції Рівненської області було виявлено факт незаконного функціонування підпільного казино у м. Рівне.

Після введення в дію Закону України від 15.05.09 № 1334-VI  «Про заборону грального бізнесу в Україні», відповідальні за діяльність закладу особи, імітували припинення господарської діяльності та переведення грального залу в режим функціонування складського приміщення. Але це виявилося тільки прикриттям незаконної діяльності. Після відповідного «фейс-контролю», охоронці допускали в зал охочих випробувати долю.

Детальніше...
 
До уваги платників податків, які подають звітність в електронному вигляді!
Середа, 30 грудня 2009 13:43

Державна податкова інспекція у м.Рівне доводить до відома, що інформаційний портал по прийому звітності в електронному вигляді у вихідні та святкові дні працюватиме у звичайному режимі, тобто цілодобово та безперервно.

 
До уваги відвідувачів вуб-сайту.
Вівторок, 29 грудня 2009 13:46

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
Продаєте ялинки? Придбайте патент!
Вівторок, 29 грудня 2009 13:43

Здійснюючи в період Новорічних свят діяльність з продажу ялинок, ялинкових прикрас та ялинкової атрибутики необхідно знати про особливості оподаткування даних операцій.

Зокрема, громадяни, які не зареєстровані як суб'єкти підприємництва зобов'язані придбати одноразовий патент терміном на 3 або 7 календарних днів та сплатити податок на промисел. Платниками податку на промисел є громадяни України, іноземні громадяни та особи без громадянства, якщо вони не зареєстровані як суб'єкти підприємництва і здійснюють несистематичний, не більше чотирьох разів протягом календарного року, продаж виробленої, переробленої та купленої продукції, речей, товарів.

 

Детальніше...
 
Сергій Лекарь: Ми виводимо зарплату з „тіні”
Вівторок, 29 грудня 2009 13:42

25 грудня 2009 року у клубі Кабінету Міністрів України відбулася пряма телефонна „гаряча лінія" заступника Голови ДПА України Сергія Лекаря. В її рамках було проведено брифінг для представників засобів масової інформації. Йшлося про підсумки роботи підрозділів оподаткування фізичних осіб державної податкової служби, засади декларування доходів у 2010 році, запровадження нового антикорупційного законодавства.

 

Детальніше...
 
Подяки ДПА в області кращим суб‘єктам господарювання Рівненщини
Понеділок, 28 грудня 2009 05:14

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, відбулася зустріч голови ДПА в області Віктора Башука, керівних працівників та трудового колективу податкової служби області, представників громадських організацій, приватних підприємців та керівників окремих підприємств Рівненщини.

Голова ДПА в області коротко інформував присутніх про деякі підсумки роботи податківців Рівненщини. Зокрема, вже станом на 25 грудня виконані річні завдання з надходження до місцевих бюджетів. Податківці докладають усіх зусиль для виконання поставлених завдань з надходжень до Державного бюджету.

Детальніше...
 
Консультує служба 1507
Понеділок, 28 грудня 2009 05:02

- Який термін подання громадянами річної декларації про майновий стан і доходи (податкової  декларації), отримані в 2009 році?

- Річна декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами в 2009 році, подається до державної податкової інспекції за місцем проживання громадянина до 1 квітня 2010 року (31 березня 2010 року - останній день подання річної податкової декларації).

Детальніше...
 
Запитували – відповідаємо
П'ятниця, 25 грудня 2009 07:13

Який порядок оподаткування доходу, отриманого в результаті продажу нежитлової нерухомості, зокрема, гаража ?

Законом України від 22.05.2003 р. N 889 "Про податок з доходів фізичних осіб" (далі - Закон) (ст. 11) встановлено, що об'єктом оподаткування податком з доходів фізичних осіб є нерухоме майно - це об'єкти майна, які розташовуються на землі і не можуть бути переміщені в інше місце без втрати їх якісних або функціональних характеристик (властивостей), а також земля.

Детальніше...
 
Зміни в оподаткуванні
П'ятниця, 25 грудня 2009 07:12

До Закону України від 22.05.2003 року № 889-IV «Про податок з доходів фізичних осіб» внесено низку змін, що мають соціальну спрямованість і знижують податкове навантаження на платників податку з доходів фізичних осіб. Зокрема, з 1 січня 2010 року збільшено розмір податкової соціальної пільги для осіб, які виховують трьох чи більше дітей віком до 18 років, до 200% у розрахунку на кожну дитину.

Відбудуться зміни в оподаткуванні цільової благодійної допомоги, що надаватиметься багатодітним громадянам.

Оподаткування доходів у вигляді процентів на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок (зокрема, картковий рахунок) відкладено до 1 січня 2013 року.

 
Оподаткуванняі новорічних подарунків - 2009 рік
П'ятниця, 25 грудня 2009 07:11

За рахунок коштів Фонду соціального страхування:

вартість  дитячих новорічних подарунків, що надаються застрахованим особам (працівникам підприємства) не обкладається податком з доходів фізичних осіб на підставі пп..4.3.1 Закону № 889;

не включається до бази для нарахування та утримання внесків до фондів соціального страхування;

не відображається у звіті за формою Ф4-ФСС з ТВП;

щорічно з 15 листопада до 15 січня  діє Закон № 2117, відповідно до ст.2 якого, вартість таких подарунків не обкладається податком на додану вартість;

у  формі № 1-ДФ відображається з ознакою доходу «22»;

у бух обліку обліковується тільки на позабалансовому рахунку «02».

Подарунки видаються на кожну дитину, якій на 1 січня наступного року не виповнилося 14 років.

Детальніше...
 
На контролі питання легалізації оплати праці
Четвер, 24 грудня 2009 10:20

На сьогоднішній день питанню дотримання державних гарантій в оплаті праці, прискоренню погашення заборгованості з виплати заробітної плати та її легалізації приділяється особлива увага на всіх рівнях, тому що суттєвим негативним фактором, який впливає на зменшення надходжень до бюджетів всіх рівнів, є заборгованість по невиплаченій заробітній платі. Даному питанню постійно приділяється увага під час проведення засідань міських комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • До уваги відвідувачів вуб-сайту.
  • Шляхом формування високої податкової культури у молоді
  • Партнерські відносини
  • Пропонуються для реалізації на прилюдних торгах активи підприємства – боржника
  • До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та/або тютюновими виробами
« ПочатокПопередня111112113114НаступнаКінець »

Page 111 of 114
Інформ ДПC

Банери