This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2289 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Середа, 23. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


Відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в Рівненській області інформує
П'ятниця, 29 січня 2010 06:16

З метою забезпечення неухильного дотримання працівниками органів податкової служби, особовим складом податкової міліції чесності, сумлінності та принципів службової етики при виконанні своїх обов'язків, попередження та профілактики проявів корупції, працівниками відділу боротьби з корупцією в органах ДПС ДПА в Рівненській області регулярно проводяться бесіди, як в трудових колективах з працівниками органів ДПС, так і серед платників податків з роз'ясненням антикорупційного законодавства.

Детальніше...
 
Підведено підсумки
П'ятниця, 29 січня 2010 06:16

Закінчився складний для економіки держави 2009 рік, і всі ми підбиваємо підсумки роботи, окреслюємо плани на майбутнє. Економічне і фінансове зростання держави завжди були визначальними чинниками для наповнення державної скарбниці. Адже вчасно сплачені податки - це насамперед запорука добробуту громадян.

Детальніше...
 
День „відкритих дверей” у Сарненській МДПІ
Четвер, 28 січня 2010 06:05

На вулиці мороз, а в стінах інспекції чути веселі дитячі голоси та гамір. Це в гості до податківців завітали учні із гімназії м. Сарни. Вже стало доброю традицією проводити день „відкритих дверей" для школярів району. От і цього разу завітали до інспекції на чолі з директором гімназії  Шепель Т. С. учні  10 класів. Це ті діти, які відвідують економічний клас і, звичайно, розповідь фахівця інспекції для них була цікавою.

Детальніше...
 
Реформа податкової системи України в спектрі європейської та євроатлантичної інтеграції
Четвер, 28 січня 2010 06:04

Для нашої країни європейська інтеграція - це шлях модернізації економіки, подолання технологічної відсталості, залучення іноземних інвестицій і новітніх технологій, створення нових робочих місць, підвищення конкурентної спроможності вітчизняного товаровиробника, вихід на світові ринки, насамперед, на ринок ЄС.

Детальніше...
 
В конструктивному руслі
Четвер, 28 січня 2010 06:04

Питання, як формувати високу податкову культуру, обізнаність громадян у податковому законодавстві, як утверджувати ідеологію добровільної, повної та своєчасної сплати податків є важливим та актуальним, оскільки тільки обізнаний платник податків може вчасно виконувати свої податкові зобов'язання. Тому фахівці ДПІ у м.Рівне  поряд з іншими механізмами стимулювання добровільної сплати податків широко використовують різні методи масово-роз'яснювальної роботи серед платників податків. З цією метою проводяться семінари для суб'єктів господарювання, зустрічі з трудовими колективами, «круглі столи», читаються лекції з основ податкового законодавства.

Детальніше...
 
Ділова гра
Четвер, 28 січня 2010 06:03

В останні роки робота з формування високої податкової культури у молоді набуває особливого значення та уваги з боку органів державної податкової служби України, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Роз'яснювальна робота з молоддю - майбутніми платниками податків здійснюється фахівцями Державної податкової інспекції м.Рівне  шляхом проведення навчальних, пізнавально-ігрових та публічних заходів.

Детальніше...
 
Шановні громадяни! Задекларуйте доходи, отримані у 2009 році!
Середа, 27 січня 2010 05:31

Обов'язкове подання декларації про майновий стан і доходи, отримані в 2009р., передбачено для тих громадян, які отримували доходи не від податкових агентів, та доходи, з яких протягом року податок не утримувався, зокрема:

Детальніше...
 
Внесені зміни до Порядку подання фінансовими установами органам ДПС повідомлень про відкриття/закриття рахунків
Середа, 27 січня 2010 05:30

Наказом ДПА України від 18.11.2009 р. № 643 внесені зміни до Порядку подання фінансовими установами органам державної податкової служби повідомлень про відкриття/закриття  рахунків платників податків і зборів ( Наказ ДПАУ від 01.07.2002 р.), а саме пункт 11 доповнено новим абзацом, згідно з яким  підставою для відмови у взятті органом ДПС рахунку на облік є невідповідність інформації щодо ідентифікаційного коду (номера), найменування (прізвища, ім'я, по батькові), місцезнаходження (місця проживання) платника податків та інших обов'язкових платежів, Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців та Єдиного банку про платників податків - юридичних осіб.

Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян

 
Громадянам про декларування заборгованості
Середа, 27 січня 2010 05:29

Законом України „Про внесення змін до деяких законів України з метою подолання негативних наслідків фінансової кризи" від 23.06.2009 р. № 1533-VI внесені зміни до пп. 4.2.11 п. 4.2 ст. 4 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» № 889 від 22.05.03р., згідно з яким підлягає оподаткуванню сума заборгованості платника податку, за якою минув строк позовної давності та яка перевищує суму, що становить 50 відсотків місячного прожиткового мінімуму, діючого для працездатної особи на 1 січня звітного податкового року. Фізична особа самостійно сплачує податок з таких доходів та відображає їх у річній податковій декларації, крім сум податкової заборгованості, за якими минув строк давності згідно з законом, що встановлює порядок стягнення заборгованості з податків, зборів (обов'язкових платежів) та погашення податкового боргу.

Детальніше...
 
Працівниками Головного відділу податкової міліції Державної податкової інспекції у м.Рівне
Вівторок, 26 січня 2010 05:28

на території обслуговування нещодавно виявлено суб'єкта господарської діяльності «Т», який протягом 2008 року шляхом проведення незаконних фінансових операцій штучно сформував валові витрати та податковий кредит, що призвело до порушення норм  Закону України «Про податок на додану вартість».

Детальніше...
 
Чи потрібні комунальникам фіктивні ремонти?
Вівторок, 26 січня 2010 05:27

Факт розкрадання майже 1,5 млн. грн. службовими особами одного з комунальних підприємств області виявили співробітники податкової міліції Рівненщини. Перевірка здійснювалася у відповідності з Постановою Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо забезпечення надходжень до Державного бюджету та розрахунків за природний газ» від 25 листопада 2009 р. № 1241.

Детальніше...
 
Вшановано ветеранів податкової міліції Рівненщини
Вівторок, 26 січня 2010 05:26

В актовій залі ДПА в області  відбулося урочисте вручення посвідчень та відзнак ветеранів податкової міліції працівникам, які тривалий термін відпрацювали в її лавах та були звільнені на пенсію.

Вшановували ветеранів з нагоди набрання чинності Закону України від 14 квітня 2009 року №1249-VI „Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення структури та функціонування податкової міліції та соціального захисту її працівників".

Детальніше...
 
Проведено «гарячу лінію» з питань подання звітності в електронному вигляді
Понеділок, 25 січня 2010 09:26

Начальник управління інформатизації процесів оподаткування ДПІ у м. Рівне Микола Володимирович Петрук провів «гарячу лінію» з актуальних питань впровадження системи подання податкової звітності в електронному вигляді. Найбільш актуальні  питання та відповіді на них пропонуємо вашій увазі.

Детальніше...
 
Будівельна оборудка - в рамках розслідування кримінальної справи
Понеділок, 25 січня 2010 09:24

Під пильним наглядом податкової міліції постійно перебуває будівельна галузь. Перерахування коштів на рахунки фіктивних суб'єктів господарювання, подвійний продаж квартир, сотні обманутих вкладників - ось неповний перелік «будівельних» кримінальних новин останніх років.

Детальніше...
 
ГР А Ф І К проведення у I кварталі 2010 року телефонних „гарячих ліній”
Середа, 20 січня 2010 19:28
з керівними працівниками ДПА в області  з питань проведення  кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2009 році
Детальніше...
 
План роботи ДПА в області
П'ятниця, 15 січня 2010 15:28
на 1 квартал 2010 року.
 
Рада євро-атлантичного партнерства (РЄАП)
П'ятниця, 15 січня 2010 05:59

Рада євро-атлантичного партнерства (РЄАП) була створена у 1997 році на заміну Раді північноатлантичної співпраці. У ній беруть участь країни-члени Альянсу і країни-партнери. (Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Велика Британія, Вірменія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Ісландія, Іспанія, Італія, Казахстан, Киргизька Республіка, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, колишня Югославська Республіка Македонія, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Росія, Словаччина, Словенія, Сполучені Штати Америки, Таджикистан, Туреччина, Туркменістан, Угорщина, Узбекистан, Україна, Фінляндія, Франція, Чеська Республіка, Швеція, Швейцарія.) Рада представляє собою форум для проведення регулярних консультацій і співпраці. Засідання періодично проводяться на рівні послів, міністрів закордонних справ та міністрів оборони.

Детальніше...
 
До уваги платників податків!
П'ятниця, 15 січня 2010 05:59

Вийшла шоста книга із серії збірників нормативно-правових актів

„Бібліотека платника податків" - „Погашення (стягнення) податкового боргу"

У збірнику вперше комплексно висвітлюються основні питання процедури погашення (стягнення) податкового боргу платника податків, яка належать до функцій стягнення у податкових правовідносинах. Зокрема у виданні у розгорнутому вигляді наводиться поетапний механізм погашення (стягнення) податкового боргу, поява якого є наслідком невиконання платниками податків конституційного обов'язку зі сплати податків. У виданні також наведено основний масив нормативно-правових актів, якими регулюється проведення процедури погашення (стягнення) податкового боргу.

Детальніше...
 
Євроінтеграційна ідея набуває дедалі більшої підтримки в українському суспільстві
Четвер, 14 січня 2010 05:58

Фахівцями Державної податкової інспекції у м. Рівне систематично серед платників податків  проводиться роз'яснювальна робота, відбуваються семінари, «круглі» столи та брифінги, де обов'язково висвітлюється питання щодо набуття Україною членства в ЄС, адже євроінтеграція є головним зовнішньополітичним пріоритетом України, а євроінтеграційна ідея набуває дедалі більшої підтримки в українському суспільстві.

Детальніше...
 
Податковий кредит в запитаннях і відповідях
Четвер, 14 січня 2010 05:57

Чи має право на податковий кредит за навчання своєї дитини підприємець?

Законом України "Про податок з доходів фізичних осіб" від 22.05.2003р. № 889-ІV встановлено обмеження щодо не перевищення сум нарахованого платником податку податкового кредиту понад суму нарахованої йому протягом звітного року заробітної плати.

Поняття заробітної плати визначено у пп. "д" п. 1.3 ст. 1 Закону № 889, згідно з яким заробітна плата - це доходи, нараховані (виплачені, надані) внаслідок здійснення платником податку трудової діяльності на території України від працедавця.

Детальніше...
 
Про підсумки роботи органів ДПС Рівненської області щодо організації розгляду звернень громадян за 2009 рік
Середа, 13 січня 2010 05:56

Прийом громадян посадовими особами податкових органів області проводиться у приймальнях громадян, згідно затверджених графіків, та не допускається передоручення повноважень. Графік прийому громадян  оприлюднюється в ЗМІ та  на веб-сайтах.

У звітному періоді надійшло 234 письмових  звернення від громадян області, з яких  194  заяви (83відс.), 8 скарг (4відс.), 29 пропозицій (12 відс.),  3 інформаційних запити (1 відс.).

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Міжвідомча експертна рада при ДПА України обговорила актуальні питання оподаткування
  • Пропонуємо вашій увазі відповіді на запитання, поставлені під час «прямої» телефонної лінії.
  • Лист Державної податкової адміністрації України № 28800/7/17-0217 від 24.12.2009р. щодо організації роботи по декларуванню доходів, одержаних фізичними особами у 2009 році.
  • Лист Державної податкової адміністрації України № 28849/7/10-1017/4345 від 25.12.2009р. “Про граничний термін сплати податкових зобов’язань”.
  • Розпочалася кампанія декларування доходів громадян
« ПочатокПопередня101102103104105106107108109110НаступнаКінець »

Page 110 of 114
Інформ ДПC

Банери