This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2247 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 22. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


“Конверти” перетворяться на копійчану пенсію
П'ятниця, 19 лютого 2010 06:18

Прагнучи до збагачення, окремі працедавці ігнорують чинне законодавство - не сплачують в повному обсязі податки до бюджету, виплачуючи заробітну плату в "конвертах".  Погоджуючись на такі виплати, працівники не лише сприяють  тіньовим схемам бізнесу, а й лишають себе соціальної захищеності.

Детальніше...
 
Порушуєте законодавство – сплатіть штраф
Четвер, 18 лютого 2010 06:22

Високий відсоток добровільної сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів до бюджету, прозоре, чесне і грамотне ведення бізнесу, - свідчать про цивілізованість суб'єктів господарювання та є гарантією партнерських стосунків з владою,   запорукою успіхів. Однак, як свідчить практика, багато суб'єктів підприємництва намагається будь-яким чином збагатитися за рахунок заниження реального доходу, використання нелегальної найманої робочої сили, здійснення діяльності без відповідних дозвільних документів.

Детальніше...
 
Обговорюємо проекти регуляторних актів
Четвер, 18 лютого 2010 06:21

Державна податкова інспекція у м. Рівне запрошує суб'єктів господарювання та громадян взяти участь в обговоренні  проектів регуляторних актів, які безпосередньо впливають на підприємницьке середовище, що розміщені на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в підрозділі "Проекти нормативно-правових актів" у розділу "Регуляторна політика", а саме:

Детальніше...
 
До уваги платників податків! Внесено зміни в Довідник пільг
Четвер, 18 лютого 2010 06:20

Державна податкова інспекція у м.Рівне звертає увагу про  внесення змін в Довідник пільг, наданих чиним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обо'язкових платежів станом на 01.01.2010 року.  Повна версія Довідника пільг № 52 зі змінами розміщена на Web-сайті ДПА України.

 
Декларування доходів громадян: нецільова благодійна допомога
Четвер, 18 лютого 2010 06:19

Відповідно до Закону України "Про податок з доходів фізичних осіб" від 22.05.03 №889-IV (із змінами і доповненнями) не підлягає включенню до оподатковуваного доходу сума нецільової благодійної допомоги, у тому числі матеріальної, яка надається резидентами - юридичними або фізичними особами на користь платника податку протягом звітного податкового року сукупно у розмірі, що не перевищує розмір мінімального прожиткового рівня, встановленого на 1 січня такого року, помноженої на 1,4 та округленої до найближчих 10 гривень, за умови, що на такого платника податку поширюється право на отримання податкової соціальної пільги. Розмір неоподатковуваної нецільової благодійної допомоги у 2009 році становив 940 грн.

Детальніше...
 
До уваги платників податків, які звітують в електронному вигляді
Середа, 17 лютого 2010 06:18

Шановні платники податків! На сайті ДПА України розміщено доповнення до програмного забезпечення «Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв'язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді» станом на 27 січня 2010 року (версія 1.27.1). Даний комплект програмного забезпечення включає в себе зміни та доповнення з 30.12.2009 року по 27.01.2010 року включно і встановлюється тільки на реліз Системи 1.27, при цьому всі персональні довідники та настройки користувача залишаються незмінними.

 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Середа, 17 лютого 2010 06:17
Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
До відома торговців алкогольними напоями та тютюновими виробами вроздріб
Середа, 17 лютого 2010 05:15

У зв'язку із змінами, внесеними до наказу ДПА України від 28.05.2002 року № 251 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру місць зберігання та форми довідки про внесення місць зберігання  до  Єдиного державного реєстру», всім суб'єктам господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та/або тютюновими  виробами (магазини, ресторани, кафе) необхідно терміново подати заяву до регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПА України  у Рівненській області для внесення місця торгівлі до  Єдиного державного реєстру місць зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Детальніше...
 
За фактом рейдерської атаки на ДП «У» порушена кримінальна справа
Середа, 17 лютого 2010 05:14

Рівненська область, єдина в Україні, має два розвідані родовища бурштину: Клесівське в Сарненському та Вільне у Дубровицькому районах. Їх розробляє спеціалізоване державне підприємство. Разом з тим, мають місце несанкціоновані його розробки як в межах розвіданих родовищ, так і на інших перспективних ділянках. Однак злочинний світ не обмежується лише незаконною розробкою бурштинових родовищ.

Детальніше...
 
Центр європейської інформації діє на базі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки
Вівторок, 16 лютого 2010 06:18

На базі обласних наукових універсальних бібліотек функціонує Всеукраїнська мережа центрів європейської інформації, де усі охочі можуть скористатися послугами центрів європейської інформації.

В місті Рівне такий центр розміщений в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. У Центрі європейської інформації надають доступ усім зацікавленим особам (студентам, викладачам, журналістам, підприємцям та ін.) до інформаційних ресурсів та електронних баз даних матеріалів щодо функціонування інституцій Європейського Союзу та інших європейських організацій, економіки, політики, освітніх та культурних процесів в країнах Європи, можливостей навчання, участі в наукових, молодіжних та інших програмах ЄС, політики європейської та євроатлантичної інтеграції України та багатьох інших питань. У Центрі працюють консультанти, які допомагають відвідувачам у пошуку інформації.

Детальніше...
 
Декларування доходів громадян: точка зору
Вівторок, 16 лютого 2010 06:17

Лекції з податкової тематики проводяться для студентів нашого інституту фахівцями податкової служби міста на постійній основі. Інформація від спеціалістів, які щодня контролюють надходження платежів до бюджетів, є завжди актуальною. Зокрема, для себе я дізналась багато корисного про існуючі системи оподаткування, про особливості декларувальної кампанії та про зміни до Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб».

Детальніше...
 
Запитували-відповідаємо
Вівторок, 16 лютого 2010 06:16

Фізична особа - працівник підприємства отримав на день народження цінний подарунок від співробітників іншого відділу цього підприємства. Чи підлягає обкладанню податком з доходів фізичних осіб цей подарунок?

Детальніше...
 
У рамках програми транскордонного співробітництва
Понеділок, 15 лютого 2010 06:20

Програму транскордонного співробітництва Польщі-Білорусі-України презентували у Рівному. Вона розрахована до 2013 року та передбачає надання Європейським союзом грошової допомоги некомерційним проектам. Рівне планує подати чотири заявки.

Головна мета програми - поліпшення умов підприємництва, розвиток туризму та поліпшення доступу до регіону. Аплікантами (головними партнерами) програми можуть стати неприбуткові громадські організації, бюджетні установи та органи самоврядування.

Детальніше...
 
Подання декларації - обов’язок громадян
Понеділок, 15 лютого 2010 06:15

Працівники Володимирецького відділення Кузнецовської ОДПІ здійснюють широкомасштабну роз'яснювальну роботу серед платників податків щодо особливостей цьогорічної кампанії декларування - це і роз'яснювальна робота, і практична допомога при заповненні декларації. Саме такі заходи є стимулом для подальшого удосконалення партнерських відносин, зміцнення вітчизняної економіки, зростання добробуту всього народу.

Детальніше...
 
Запитували-відповідаємо
Понеділок, 15 лютого 2010 06:14

Хто сплачує транспортний податок при управлінні автомобілем за дорученням?

Статтею 6 Закону України «Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів» від 11.12.1991 № 1963-ХП передбачено, у разі якщо право користування транспортним засобом передано фізичною особою за дорученням іншій особі, податок з власників транспортних засобів сплачується його власником або від його імені особою, якій це право передано.

Детальніше...
 
Молоді - про євроінтеграцію та декларування доходів
Субота, 13 лютого 2010 05:15

Фахівцями Державної податкової інспекції у м. Рівне для студентів Всеукраїнського міжнародного університету розвитку людини «Україна» нещодавно було прочитано лекцію про Державну програму інформування громадськості з питань євроінтеграції. Зокрема, було підкреслено, що євроінтеграційний процес передбачає проведення суттєвих змін у державному управлінні, що призведе до утвердження демократії та верховенства права. Україна стане інвестиційно привабливою для європейської співдружності. Досягнення мети - вступу до Євросоюзу залежить як від результативності українських зусиль, так і готовності ЄС до такого рішення. Студентів ознайомили з напрямами урядової державної політики щодо євроінтеграційних процесів та заходами ДПА України у напрямку адаптації українського податкового законодавства до законодавства ЄС в контексті проекту податкового кодексу.

 

Детальніше...
 
Ви запитували на семінарі
Субота, 13 лютого 2010 05:13

Чи можливе подання уточнюючих розрахунків після скасування реєстрації платником податку на додану вартість і переходу на спрощену систему оподаткування за ставкою 10 відсотків?

Відповідно до пункту 4.4 Порядку заповнення і подання податкової декларації з ПДВ, затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України № 166 від 30 травня 1997 року, якщо платник самостійно виявив помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації, то такий платник зобов'язаний подати в установленому порядку уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з ПДВ у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок. До того ж, одним уточнюючим розрахунком може бути виправлено помилки лише однієї раніше поданої декларації.

Детальніше...
 
Запрошуємо до участі у конкурсі дитячої творчості „Податки очима дітей – 2010”
Субота, 13 лютого 2010 05:10

Державна податкова інспекція у м.Рівне  звертає увагу, що умови Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості Податки очима дітей" було змінено. Відтак, перший етап конкурсу починається 1 січня і триває до 1 травня. Також звертаємо увагу, що конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів віком від 9 до 16 років.

Детальніше...
 
Діяльність «комбінаторів» вивчають слідчі податкової міліції
П'ятниця, 12 лютого 2010 05:09

Незважаючи на значну чисельність державних органів, які здійснюють контроль за виконанням будівельних робіт, окремі спритні ділки все ж вдаються до вкрай сумнівних оборудок з метою мінімізувати податкові платежі. Навіть фінансово-економічна криза не змусила їх відмовитися від звичних схем перерахування частини інвестованих у будівництво коштів на фіктивні фірми.

Детальніше...
 
Фальсифіковані алкогольні напої вилучені
П'ятниця, 12 лютого 2010 05:08

Люди, які прагнуть легкої наживи, не звертають увагу ні на мораль, ні на  дотримання законів суспільства. Вони і надалі продовжують підпільне виробництво алкогольних напоїв шляхом змішування спирту з водою, з подальшою реалізацією фальсифікату громадянам.

Співробітниками відділу податкової міліції Сарненської МДПІ встановлено, що громадянка Людмила Д. (1958 року народження, жителька м. Костопіль) закуповувала спирт, з якого здійснювала незаконне виготовлення, зберігання та реалізацію алкогольних напоїв.

Детальніше...
 
Управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області інформує
П'ятниця, 12 лютого 2010 05:08

Працівниками органів ДПС області, протягом грудня 2009 та січня 2010 року, проведено 344 рейдових перевірки. В результаті, встановлено 239 порушень та донараховано 296,6 тис.грн. Також, виявлено 69 незареєстрованих найманих працівників та залучено до державної реєстрації суб'єктами підприємницької діяльності 38 громадян.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Лист Державної податкової адміністрації України від 26.01.2010 р. № 1315/7/12-0117 щодо міжнародних договорів про уникнення подвійного оподаткування
  • Щодо декларування доходів від продажу рухомого майна
  • Додержуватися порядку проведення готівкових розрахунків
  • Актуальні питання декларування доходів громадян обговорили за «круглим столом» податківці та волонтери міста Рівне
  • До уваги відвідувачів веб-сайту.
« ПочатокПопередня101102103104105106107108109110НаступнаКінець »

Page 108 of 114
Інформ ДПC

Банери