This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2205 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 22. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


ДПІ у Рівненському районі інформує
Вівторок, 09 березня 2010 06:55

9 березня  2010 року  з 10.00 до 13.00 години в приймальні громадян  ДПІ у Рівненському районі (м. Рівне, вул. Відінська, 8, каб. №300) здійснюватиметься прийом громадян співробітником відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Рівненській області управління  внутрішньої безпеки ДПА України.  Попередній запис за телефоном - 28-84-69.

ДПІ у Рівненському районі

 
Вчасна сплата податкових зобов’язань вбереже вас від додаткових фінансових витрат
Вівторок, 09 березня 2010 06:26

В усьому світі, ознакою податкової культури та престижу суб'єкта господарювання є своєчасність та повнота сплати ним податків. В нашій державі цей обов'язок закріплено в Конституції.

Детальніше...
 
В числі переможців конкурсу «Жінка 2009 року» на Сарненщині – працівниця міжрайонної ДПІ
Вівторок, 09 березня 2010 06:25

В переддень свята 8 Березня в Сарненському районному будинку культури  відбулися урочисті збори з відзначення переможців районного конкурсу „Жінка 2009 року". Дуже приємно було бачити серед героїнь минулого року представницю Сарненської МДПІ, начальника управління оподаткування фізичних осіб  Соболевську Любов Андріївну.

Любов Андріївна працює в органах державної податкової служби з лютого 1993 року, а на посаді начальника управління оподаткування фізичних осіб Сарненської МДПІ з квітня 2007 року.

Вона високопрофесійний фахівець, принципова і вимоглива в роботі. Ця жінка поєднує в собі чарівну жіночність та якості  прекрасного керівника і лідера.

Детальніше...
 
Дорогі жінки! Щиро вітаємо Вас зі святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
П'ятниця, 05 березня 2010 06:48

Від  усього серця  зичимо Вам віри, надії, любові,  здоров'я, добра та достатку.

Ми вдячні Вам за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей.

Нехай весняне пробудження природи дарує Вам наснагу та невичерпну життєву енергію, а кожен Ваш день буде сповнений коханням, ніжністю та добротою.

Саме Ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради Вас, в ім'я Вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Щасливої Вам долі, здійснення всіх мрій, квітучої весни в серці та Божого благословення.

З повагою,
Віктор Башук,  голова ДПА в Рівненській  області

Тетяна Подсада,
голова Рівненської обласної  Ради профспілки працівників органів ДПС

 
В числі переможців конкурсу «Жінка року – 2009» працівниця державної податкової служби Рівненщини
П'ятниця, 05 березня 2010 06:47

Третього березня у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі підвели підсумки конкурсу «Жінка року - 2009». Переможців визначали у 18 номінаціях. Це - жінки - керівники, працівниці комунальної галузі, педагоги,  журналістки, військовослужбовці, меценатки, медики, громадські діячі, педагоги. Всього визначено 38 переможниць. При визначенні переможниць журі керувалося заздалегідь визначеними параметрами конкурсу, рекомендаціями трудових колективів, у яких працюють учасниці, та внеском кожної з них у справу розвитку міста.

Детальніше...
 
Вчасно отримайте ідентифікаційний номер
П'ятниця, 05 березня 2010 06:47

Відповідно до Закону України від 22.12.1994р. "Про державний реєстр фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів"  Державна податкова адміністація України створила Державний реєстр фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів.

Детальніше...
 
Організаторам підпільного грального бізнесу доведеться відповідати перед законом
Четвер, 04 березня 2010 06:46

Неприємним сюрпризом для організаторів підпільного грального бізнесу став візит співробітників податкової міліції до кафе-бару «Клітка» в одному з райцентрів області.

Сподіваючись на безкарність та недосяжність для правосуддя,  житель м. Львів гр. С., не дочекавшись відповідних рішень Кабінету Міністрів та парламенту України, на власний ризик відкрив «першу» на Рівненщині «спеціально відведену гральну зону», розмістивши 6 гральних автоматів в закладі громадського харчування.

Детальніше...
 
Запорука успіху в бізнесі - статус сумлінного платника податків
Четвер, 04 березня 2010 06:46

Згода і розуміння між тими, хто збирає податки, і тими, хто їх сплачує, - важлива передумова зростання ефективності не тільки податкової, але й економічної політики в цілому. Ми усвідомлюємо, що тут інтереси держави повинні поєднуватися з інтересами конкретної людини, підприємства.

 

Детальніше...
 
Декларуючи доходи, зміцнюємо могутність української держави
Четвер, 04 березня 2010 06:45

Якщо громадяни протягом 2009 року отримували доходи не від податкових агентів, то вони зобов'язані включити суму таких доходів до складу річного оподатковуваного доходу та подати річну декларацію про доходи не пізніше 31 березня 2010 року.  Особою, яка не є  податковим агентом, вважається особа, яка не має статусу суб'єкта підприємницької діяльності.

Детальніше...
 
Брейн-ринг на податкову тематику
Четвер, 04 березня 2010 06:45

Стрімкий ритм сьогодення, непростий шлях ринкової економіки вимагає від сучасної людини ґрунтовних знань податкового законодавства. А для учнівської молоді, як майбутніх платників податків, такі знання вкрай необхідні.

Саме для перевірки податкової обізнаності учнів ЗОШ № 11 м.Рівне нещодавно було проведено змагання у вигляді брейн-рингу між учнями 11-Б та 11-В класів. У грі брали участь дві команди - «Чемпіон» та «Патріот».

Детальніше...
 
Семінар для керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлових кооперативів
Середа, 03 березня 2010 06:49

Днями фахівці Державної податкової інспекції у м. Рівне  прийняли участь у семінарі-тренінгу для керівників об'єднань співвласників  багатоквартирних будинків та житлових  кооперативів, організатором якого виступило управління економіки Рівненського міськвиконкому.

У роботі семінару взяли участь понад 50 керівників об'єднань співвласників  житла. Учасникам заходу було роз'яснено порядок оподаткування неприбуткових організацій та установ, зокрема, надання пільг при отриманні доходів, порядок сплати земельного податку, податку на додану вартість, комунального податку,  податку з доходів фізичних осіб.

 

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Середа, 03 березня 2010 06:48
Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
День кар’єри - 2010
Середа, 03 березня 2010 06:47

Проведення  «Днів  кар'єри» в Національному університеті водного господарства та природокористування стало традиційним.  Цей захід органічно влився у процес підготовки фахівців університету, став його невід'ємною частиною  та  користується популярністю як серед студентів, так і фірм-роботодавців.

Детальніше...
 
Ви запитували на семінарі
Вівторок, 02 березня 2010 05:59

Наше підприємство здає в оренду виробниче приміщення. У договорі оренди передбачена сума орендних платежів.  Вартість спожитої електроенергії орендар оплачує нам окремо. Чи маємо ми право  нараховувати плату за електроенергію,  її вартість включати до складу валових витрат і чи потрібна нам при цьому ліцензія ?

Детальніше...
 
Електронна звітність – престиж суб’єктів господарювання
Вівторок, 02 березня 2010 05:01

Окрім зарекомендованої зручності та оперативної обробки податкової інформації, електронна звітність - це ще й престиж суб'єктів господарювання, які працюючи з використанням сучасних інформаційних технологій демонструють громадськості свою чесну позицію сумлінного платника податків.

Детальніше...
 
Щодо здійснення підприємницької діяльності на єдиному податку
Вівторок, 02 березня 2010 05:00

Не останнє місце в формуванні  бюджету міста посідає єдиний податок, що сплачується суб'єктами господарювання - юридичними та фізичними особами, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності. Станом на 01.01.2010р. суб'єктами господарювання - фізичними особами було сплачено 10083 тис.гривень, тобто 60 % від загальної суми надходжень цього податку.

Детальніше...
 
За фактом зловживання службовим становищем порушена кримінальна справа
Понеділок, 01 березня 2010 05:58

Співробітниками податкової міліції Рівненської області, в ході проведення заходів зі скорочення податкового боргу встановлено, що керівник одного автотранспортного підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю, боржника перед бюджетом, в порушення вимог чинного законодавства та рішення засновників ТОВ «А», незаконно розпоряджався автотранспортними засобами, належними іншому підприємству «Р».

Детальніше...
 
Шляхом реалізації законних прав та інтересів громадян
Понеділок, 01 березня 2010 05:57

На виконання Закону України "Про звернення громадян" ДПІ у м.Рівне приділяє значну увагу розгляду звернень громадян, задоволенню та реалізації їх законних прав та інтересів.

Детальніше...
 
До уваги платників податків!
Понеділок, 01 березня 2010 05:56

Вийшов черговий збірник нормативних актів з питань оподаткування серії „Бібліотека платника податків", 7 книга під назвою „Реєстрація та облік платників податків в органах державної податкової служби України" під загальною редакцією Голови ДПА України С.В. Буряка.

Детальніше...
 
Про деякі підсумки контрольно-перевірочної роботи у сфері зовнішньоекономічної діяльності
Субота, 27 лютого 2010 06:39

У 2009 році на території міста Рівне діяльність у зовнішньоекономічній сфері проводили 582 суб'єкти господарювання, із них 452 - юридичні особи та 130 - фізичних осіб.

Упродовж 2009 року відділом контролю за фінансовими установами та операціями у сфері ЗЕД перевірено 85 суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності з питань повноти та своєчасності проведення розрахунків з іноземними фірмами при здійсненні експортно-імпортних операцій. З них у 82 суб'єктів встановлено порушення.

Детальніше...
 
Податковий кредит на довгострокове страхування життя
Субота, 27 лютого 2010 06:38

Від платників податків надходить чимало питань щодо податкового кредиту на довгострокове страхування життя. ДПА України у своєму листі від 14.11.2007 р. N 1374/6/17-0716 надала роз'яснення з цього питання.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Щодо оподаткування доходів, отриманих від операцій з інвестиційними активами
  • В ДПІ у м. Рівне створені всі умови для декларування громадянами доходів
  • Обговорюємо проекти регуляторних актів
  • Костопільські податківці в числі перших
  • Обговорили підсумки роботи
« ПочатокПопередня101102103104105106107108109110НаступнаКінець »

Page 106 of 114
Інформ ДПC

Банери