This version of the page http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeLR.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-21. The original page over time could change.
Інформаційно-ресурсний центр - Пошук в ЄЛР

Пошук в ЄЛР

Пошук в Єдиному ліцензійному реєстрі дає змогу перевірити у суб'єкта господарювання наявність діючої ліцензії, на  вид господарської діяльності та орган ліцензування, який видав ліцензію.

Пошук може здійснюватися за наступними критеріями:

  • по юридичній особі - за кодом ЄДРПОУ або за найменуванням;
  • по фізичній особі-підприємцю - за кодом ІПН або за ПІБ підприємця;
  • за серією та номером ліцензії.

Більш детальна інформація з ЄЛР щодо суб'єктів господарювання може бути отримана у формі довідки.

        До увагиВідповідно до Постанови КМУ «Про затвердження Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру та подання їх до Єдиного ліцензійного реєстру» №1658 від 08.11.2000 року Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр» є адміністратором Єдиного ліцензійного реєстру і відповідає за збереження даних та їх захист від несанкціонованого доступу.
         Єдиний ліцензійний реєстрце система накопичення даних ліцензійних реєстрів, що ведеться органами ліцензування відповідно до отриманої ліцензіатами ліцензій.
         Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр» не несе  відповідальності за зміст інформації, що міститься в Єдиному ліцензійному реєстрі.



    Згоден з умовами пошуку в ЄЛР



    Пошуковий запит: 
    Серія:   Номер: