This version of the page http://peppy.com.ua/index.php/ua/brands/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-15. The original page over time could change.
Бренди :: Інтернет-магазин дитячого одягу :: Coccodrillo, Mariquita, Mie

Перейти до основного змісту »

Є запитання? 094-966-23-13
Ми будемо раді відповісти на ваші питання з Понеділка по П'ятницю з 9-00 до 17-00

Добро пожаловать!

Пошук по сайту

Власником торгової марки Mariquita є фірма Intermax. Досвід роботи майже 17 років на ринку одягу та взуття для дітей. Найновіші напрямки моди, а також зручність дітей - це головна мета, а задоволення батьків та радість малюків є мірою нашого успіху.

Початок роботи - 1990 р., отже з моменту поновлення у Польші вільного ринку, а також незв'язаного підприємства. В сферу дільності підприємсва входить виробництво одягу та взуття для дітей а также імпорт, экспорт и дистрибуція. В даний час, запропонованні товари, знаходять масових споживачів у Польші, а також в декількох інших европейських країнах.

В даний час компанія Coccodrillo є одним из найбільших виробників дитячого та підліткового одягу в центральній и східній Европі. Компанія співпрацює з 27 країнами по всьому світу. Coccodrillo пропонує широкий вибір одягу та взуття для дітей та підлітків. Колекції завжди яскраві та різнобарвні, добре продуманні та зручні, міцні та зробленні з високоякісних матеріалів .

Компанія була заснована в 1990 році. В 1998 році головний дизайнер компанії Агнеска Новак створила перші моделі курток для дітей. Ці моделі були цікавими та багатообіцяючими. Пізніше були створені перші колекції: BZZZ, Fargo, Next. В результаті ці колекції мали великий успіх. Свій перший магазин компанія відкрила в 2002 році.Товари марки сертифіковані в Україні.

Українска торгова марка Mie представляє вироби для новонарожденних і дітей до 5-ти років. У майбутньому планується розширити ассортимент і випускати одяг для сарших діток. Одяг та білизна Mie має приємний дизайн, високу якість та добре зарекомендувала себе в повсякденному використанні: не втрачає колір та форму після частого прання, не сідає та виглядає майже як нова навіть через тривалий час. Вся продукція даної марки виготовленна на найновішому обладнанні, з використанням сучасних технологій і тканин тільки натурального походження, 100% бавовни. Всі товари сертифіковані.

В нашому інтернет магазині представлений дитячий одяг різних виробників під торговою маркой Disney. Одяг Disney один з найпопулярніших на сьогоднішній час. Діти різного віку та статі все частіше віддають перевагу предметам гардеробу із зображенням своїх улюбленних героїв мультфильмів. Дитячий одяг Disney порадує бальків своєю практичністю та довговічностю, а дітям принесе задоволення та радість

Продукцію ТМ Tup-Tup відрізняє стильний сучасний дизайн, індивідуальність, а також висока якість тканин та виготовлення. Всі моделі виготовляються лише із натуральних матеріалів. Польський концерн Hurtimex вже 19 років на ринку дитячого одягу, та лише 2ий рік представляє ТМ Tup-Tup в Україні! Той, хто хоч раз потримав цю продукцію у руках - стане постійним її фанатом. Весь одяг марки поділено на сезонні колекції. Моделі з кожної колекції ідеально доповнюють одна одну та поєднуються в єдиний ансамбль. Тому підібрати гарне вбрання для Вашої дитини в одному стилі та кольоровій гамі напрочуд просто. Вся продукція сертифікована в Україні.

ТМ Besta Plus- это якість, дизайн, оригінальність та комфорт. Напропязі вісімнадцяти років польска торгова марка займається виробництвом дитячого одягу. Ассортимент оригинальних моделей для діток та підлітків. Відмінними рисами є цікаві узори та прекрасна якість. Колекції продаються в 300 магазинах у Польщі, Росії, Чехії, Болгарії, Литві та Україні. Подивитися колекції Вы зможете на сайті http://www.bestaplus.pl

Маленькие детки -это очаровательные феи и принцессы, мужественные рыцари и джентльмены. Чтобы они чувствовали себя именно так, детские праздничные наряды польской фирмы Дага позволяют сделать это очень просто и быстро! DAGA - польская компании с 1993 года предлагает высокое качество материалов, шикарную нарядную одежду для мальчиков и девочек, а также одежду для крещение. Многолетний опыт работы на рынке позволил компании точно настроить каждую деталь выбор соответствующих материалов и конструкций. Бренд постоянно работает над новыми коллекциями, чтобы удовлетворить каждого клиента. Продукция данной марки пользуется популярностью в Польше, России, Украине, Германии и Франции.

TopHat kids -– молода українська марка в`язаного одягу для дітей: від машечі до школяриків. Наш одяг поєднує якістьта практичність, привабливість та доступність. Мы ретельно підбираєм матеріали для наших моделей. Модельний ряд для дівчаток та хлопчиків, представленний в рамках данной акції, складає повсякденні та святкові жилети, светрики. В одязі TopHat kids Ваши дітки будут почуватимуть себя тепло та комфортно в дитячому садочку, у школі або у вільний час.

Одяг від торгової марки Zeplin існує на світовому ринку з 1973 року, коли почав свою работу перший магазин турецької компанії Каф Конфексийон А. С. Спеціалізація компанії — виключно дитячий одяг, и в цьому напрямку виробник добився значних успехів. Продукция торговой марки Zeplin отличается несомненным качеством и прежде, чем дойти до потребителя, проходит массу тестов. Из них можно выделить такие, как тест на воспламеняемость, тест на хим.состав одежды, тест на появление потёртостей, проверку работы молний и застёжек. Кроме того, изделия «Зеплин» тестируются на износостойкость, устойчивость цвета и размера после многократных стирок. Вся продукция в обязательном порядке проходит сертификацию.