This version of the page http://www.novolipki.com/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-11. The original page over time could change.
Головна
Загрузка 0%
(044) 22-000-22

LA VIVA VITA

25.4.2012

У «Новопечерських Липках» відкрили продажі в другому пусковому комплексі II черги

20.4.2012

«Новопечерські Липки» - кращий житловий комплекс України 2012 року!

7.3.2012

LA VIVA VITA

25 апреля 2012

У «Новопечерських Липках» відкрили продажі в другому пусковому комплексі II черги

20 апреля 2012

«Новопечерські Липки» - кращий житловий комплекс України 2012 року!

7 марта 2012

У «Новопечерських Липках» відсвяткували Масляну

27 февраля 2012

Відсвяткуй Масляну в Новопечерських Липках!

21 февраля 2012

Купуючи паркінг – економ на вартості квартири!

8 февраля 2012

Олена Стаценко запрошує «Поділитися Любов'ю» у Новопечерських Липках

8 февраля 2012

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

26 декабря 2011

У галереї «Nebo» відбудеться благодійний Різдвяний Фестиваль

15 декабря 2011

Купуючи квартиру - отримуй 1 м2 в дарунок!

8 ноября 2011
1 2 3 4

Контактна інформація

Офіс продажів «Новопечерські Липки» почав роботу в жовтні 2007 року. Команда високопрофесійних менеджерів, з досвідом роботи у сфері продажу нерухомості кваліфіковано відповість на будь-які питання стосовно проекту, умов придбання та розстрочки, необхідних документів, а також якісно проведе процес придбання квартири.

Приємна та дружня атмосфера офісу продажу створюється завдяки динамічному та досвідченому персоналу, який зорієнтований на надання якісних послуг потенційному покупцю. Ми зацікавлені у тому, щоб з перших хвилин спілкування з нами, Ви відчували вийнятковість гідну Вас. Чашка запашної кави чи чаю завжди зігріє Вас у офісі продажу. Більш того, у нас Ви маєте можливість в комфортній обстановці спостерігати за ходом будівництва II черги будівництва прямо з панорамних вікон офісу продажів.

01103, м. Київ,
вул. Драгомирова, 14
офіс продажів житлового кварталу
«Новопечерські Липки»
тел.: 22-000-22, 22-000-55
факс: 22-000-02
Часи роботи:
Понеділок - П'ятниця з 9.00 до 18.00
Субота з 10.00 до 17.00

Загальна інформація Генплан Строки та терміни будівництва Візуалізація Планування квартир Конструкційні особливості Інфраструктура Обслуговування Шоу-рум Умови придбання

Перша книга житлового кварталу «Новопечерські Липки» починає свою історію з червня 2007 року, коли було розпочато будівництво першої черги. Вже в серпні 2009 року два перших будинки кварталу отримали Акти відповідності, а 20 травня 2010 року урочисто був презентований перший том «Новопечерських Липок», коли відбулося урочисте відкриття всієї першої черги житлового кварталу.

Перший том (I черга) «Новопечерських Липок» - проект масштабний не ввись, а вшир. 4 будинки бізнес-класу, створені в єдиному архітектурному ансамблі. Каскад будинків представлений ансамблем середньої етажності . Квартал зведений за монолітно-каркасною технологією, яка дозволила спроектувати квартири з вільним плануванням.

Архітектори поклопоталися, аби кожен покупець зміг вибрати квартиру до душі: високоякісні планувальні вирішення 1,2,3,4-х кімнатних квартир і елегантні пентхаусы з відкритими терасами, зимовими садами і відмінними видовими характеристиками на Києво-Печерську Лавру, Звіринець, Бусову Долину і нижній Печерськ.
Площа квартир варіюється від 46 кв.м до 449 кв.м

«Новопечерські Липки» – квартал, який розроблений для зручності його жителів, з думкою про них продуманий до кожної деталі. 632 готові, якісні квартири з документами на право власності.
Вентильовані фасади, повна звуко- і шумоізоляція, панорамні вікна з дзеркальним напиленням, система пожежної безпеки - складові комфорту вашого будинку. З підземного паркінгу на 674 паркомісця - ліфтом Ви потрапляєте на Ваш поверх. Для гостей кварталу передбачені гостьові автостоянки, де в безпеці можна залишити свій автомобіль. Розвинена інфраструктура кварталу: аптека, продовольчі і продуктові магазини, банк, кафе, пральня, салон краси, сучасні дитячі ігрові майданчики, футбольне поле і власний ландшафтний парк «Сади Світу», - дозволить кожному мешканцю відчувати себе комфортно і по-справжньому вдома.

Родзинкою кварталу стало його освітлення. Технологія світлового дизайну, розроблена для вечірнього зовнішнього освітлення і нічного художнього архітектурного освітлення «Новопечерських Липок», дозволила відновити цілісний образ будівель, додати їм ефектні світлові деталі і підкреслити їх силует. Завдяки освітленню рослин, ландшафт кварталу знайшов неповторне «авторське звучання». Для підсвічування із землі використані прожектори, підсвічування зверху робиться із застосуванням освітлювальних приладів, що не наносять шкоди рослинам. Основний акцент при використанні підсвічування – «невидимість» освітлювальних приладів.

Том I
Загальна інформація Генплан Терміни та етапи будівництва Візуалізація Планування квартир Конструкційні особливості Інфраструктура Відеотрансляція Умови придбання

Кожна добра справа, як гарна книга, має продовжуватися.
Озираючись на успішну реалізацію першої черги «Новопечерських Липок», девелопер проекту - Ukrainian Development Partners, – в червні 2010 року продовжив писати нову історію печерських пагорбів і «Новопечерських Липок», приступивши до будівництва II черги кварталу.

 

Другий том «Новопечерських Липок» стане успішним продовженням незмінної якості будівельних робіт, використання екологічно чистих матеріалів і застосування новітніх технологій в будівництві, закладених ще при реалізації першої частини кварталу.

Другий том (II черга) «Новопечерських Липок» буде територією комплексного освоєння з власною інфраструктурою і об'єктами соціального призначення.
У трьох житлових будинках бізнес-классу, каскадністтю 17-31 поверхів, архітектори проекту, завдяки монолітно-каркасній технології будівництва, спроектували 623 квартири з покращєними планувальними рішеннями. Великі і світлі 1,2,3,4-х і 5,6,7-ми кімнатні квартири із захоплюючими видами з вікон, в яких сучасні технології звукоізоляції і застосування новітніх будівельних матеріалів дозволять утілити найсміливіші дизайнерські і функціональні рішення. На останніх поверхах розмістяться елегантні і просторі двоповерхові пентхауси з панорамними вікнами, зимовими садами і відкритими терасами, з яких можна споглядати захоплюючі панорами всього Києва.
Площа квартир порадує найвимогливіших покупців, адже в кварталі представлені квартири від 48 кв.м до 500 кв.м

Архітектурне вирішення підземного паркінгу на 649 м/місць відповідає прийнятим в країнах Європи стандартам для житла бизнес-классу. До того ж для всіх гостей кварталу біля кожнго будинку передбачені місткі і просторі гостьові автостоянки, на яких ваш автомобіль знаходитиметься під невсипущим наглядом цілодобової охорони.

Свіже повітря, зелені насадження в паркових територіях сусідствують з розвиненою інфраструктурою кварталу: дитячі ігрові майданчики, школа міжнародного оператора, унікальний для столиці финтес-центр, продовольчі і продуктові магазини, кафе, відділення банку, пости цілодобової охорони і система контролю доступу до території кварталу – дозволять жителям взагалі не покидати його межі, оскільки все необхідне для комфортного життя буде у них під рукою.

Родзинкою другого тому «Новопечерських Липок» буде сучасний Дитячий Будинок Творчості, який стане багатопрофільною установою додаткової освіти дітей і юнацтва, центром культурної і досугової роботи столиці.

Продумана організація простору суміщає в собі просторі ігрові і спортивні зали, класи для учбових занять і творчі майстерні, в котрих кожна дитина зможе розкрити і розвинути свої таланти.


Характеристика другого тому Новопечерських Липок

  • Загальна площа забудови – 6196,6 кв.м,
  • Житлова площа – 86643,19 кв. м,
  • Площа квартир – 67824,5 кв. м,
  • Площа нежитлових приміщень – 5885,6 кв. м,
  • Кількість квартир – 623,
  • Ємкість паркінгу - 649 м/місць
  • В планах девелопера закінчити будівництво II черги “Новопечерських Липок» достроково в III кварталі 2012 року.
Том II