This version of the page http://www.mascus.ua/budtehnika (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-05. The original page over time could change.
Крани, продаж кранів, будівельна техніка, бульдозери, бетономішалки б/у - Mascus Україна
Сільгосптехніка
Транспорт
Лісозаготівля
Будтехніка
Складська техніка
Комунальна техніка
Mascus Україна > Будівельна техніка

Нова та б/у будівельна техніка

Нова та вживана будівельна техніка

Найбільший в Європі електронний ринок з продажу вживаної будівельної техніки та обладнання.
На порталі Mascus представлений широкий вибір оголошень з продажу вживаних навантажувачів, екскаваторів, кранів, підйомників, самоскидів, бульдозерів, бетономішалок, бурильних установок з усієї Європи.
Для зручної навігації вся будтехніка поділена на категорії: екскаватори, телескопічні навантажувачі, крани, підйомники, самоскиди, бурильні установки, бульдозери. Будь ласка оберіть одну з наведених нижче категорій розділу будівельна техніка будь то будтехніка чи запчастини до будівельної техніки.

Усі останні за 24 г.Усі останні за 7 дн.
Екскаватори-навантажувачі
Екскаватори
Навантажувачі
Телескопічні навантажувачі
Крани
Підйомники
Самоскиди
Дорожня техніка
Бурові, сортувальні та переробні установки
Бульдозери та трубоукладачі
Компресори
Генератори
Бетонна техніка та обладнання
Ущільнювальна техніка
Асфальтоукладальники
Бурові установки
Пальові обладнання
Запчастини / Додаткове обладнання
Будівельне устаткування - Інше
Транспорт: Автокрани
Сільгосптехніка: Дорожні і снігозбиральні машини
Складська техніка: Складські наватажувачі
Комунальна техніка: Підмітальні машини
Транспорт: Навісні вилочні підйомники для вантажівок
Останні оголошення | 24h | 7d

vermeer renegade p 1852001

0 0

Ddirci L 70002001

Volvo ABG 8820B2012

Volvo EC460B2010

Volvo EC360B2010

Volvo L220D2000

Volvo EC360B2000

METALGALANTE MAC41996

Ford Cargo 3430D2008

Volvo L220E2007

Terex TA302004

JCB 532-1202002

Caterpillar D6M2002

Volvo EC240B2008

Як знайти будівельну техніку в категорії?

Якщо ви шукаєте потрібні вам б/у машини та вживану спецтехніку, тоді зверніть увагу на те, що, здійснювати пошук вживаних будівельних машин в підкатегоріях можна по дилерам чи по будівельним компаніям. Вирішивши придбати одиницю техніки на  Mascus, вам слід зв‘язатись безпосередньо з продавцем. Mascus не брере участі в угодах та не являється власником виставлених на продаж вживаної будтехніки.

Для того, щоб зв‘язатись з продавцем, ви можете скористатись онлайн формою, розміщеною під адресою продавця, або просто подзвонити по вказаному номеру телефону. Під час розмови з продавцем, будь ласка, зазначте, що ви знайшли дану техніку саме за допомогою сайту Mascus. Це заохочуватиме продавців й надалі розміщувати рекламу своїх товарів на нашому сайті та допоможе вам в пошуках потрібної техніки.

Якщо потрібна мені будівельна техніка не виставлена на продаж?

Може статись так, що на момент пошуку саме та конкретна б/у машина, яка вам потрібна, відсутня в продажі. В цьому випадку пропонуємо вам скористатись безкоштовною послугою розміщення Оголошення про купівлю, яку ви знайдете тут.

Ваш запит буде розіслано всім дилерам вживаних будівельних машин, що розміщують оголошення на сайті Mascus.

Фінансування купівлі та організація транспортування вживаної будівельної техніки.

Під кожним оголошенням про продаж ви зможете знайти електронну форму для покупців, зацікавлених в фінансуванні їх покупок чи транспортуванні б/у будівельної техніки. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на логотип фінансової чи транспортної компанії та надіслати відповідний запит. Більше інформації про транспортні  та фінансові послуги.

Як скористатись послугами Mascus, щоб легко та безпечно придбати вживану будівельну техніку?

Онлайн-ринок Mascus полегшує зв‘язок між покупцями та продавцями вживаних будівельних машин. Радимо вам особисто ознайомитись з рекомендаціями, що допоможуть полегшити та убезпечити користування нашими послугами.

Як продати вживану будівельну техніку за допомогою Mascus?

Ласкаво просимо всіх бажаючих розміщувати свої оголошення про продаж вживаних будівельних машин та б/у техніки на Mascus. Ваші оголошення будуть розміщені у відповідності з нашими правилами та прейскурантом . Ми також пропонуємо спеціальні пакети послуг, розроблені для дилерів та компаній, що займаються продажем вживаних машин – щоб дізнатись більше, зв‘яжіться з групою Mascus . 

Для чого реєструватись, якщо я просто хочу придбати будівельну машину? 

Реєстрація на сайті надасть вам можливість скористатись нашими додатковими послугами. Ви зможете пришвидшити та вдосконалити процес пошуку. Вам не доведеться вводити свої дані щоразу, коли ви захочете зв‘язатись з дилером чи надіслати Оголошення про купівлю. Наші додаткові послуги полегшать та прискорять процес перегляду товарів, таких як екскаватори, навантажувачі, автокрани, самоскиди, дорожньої техніки, дозволивши вам з легкістю порівнювати товари та ціни, та без зусиль надсилати оголошення про купівлю. Окрім того, ви зможете зберігати інформацію про вибрані та вже переглянуті рекламні оголошення, а також отримаєте багато інших переваг. Реєстрація на сайті є безкоштовною та надасть вам масу додаткових можливостей.

Партнери

Дізнайтеся більше...



Наступні виставки

Бажаєте стати нашим партнером з організації ярмарків?

Повязані торгові марки: Будтехніка

Марка Кількість оголошень
JCB159
Terex146
Bomag141
Xcmg87
Atlas73
Mascus Україна > Будівельна техніка