This version of the page http://1agro.com.ua/4-182 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-05. The original page over time could change.
Новини агроринку | Що нового? | Перший професійний агропортал України|Безкоштовні оголошення без реєстрації| Каталог агрофірм| Новини агроринку| Новини агротехніки

Що нового? Новини агроринку

Назад

Назад
20.10.2011р.
Янукович скасував мито на пшеницю й кукурудзу

Президент Віктор Янукович підписав закон, яким скасовується експортне мито на пшеницю й кукурудзу.

Про це повідомляє прес-служба президента у середу.

Янукович підписав закон "Про внесення змін до закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та про ставки вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур".

Як відомо, Верховна Рада 7 жовтня прийняла закон "Про затвердження ставок вивізного (експортного) мита на окремі види сільськогосподарських культур".

Законом передбачається скасувати експортне мито на пшеницю й кукурудзу, проте до 1 січня 2012 року залишається експортне мито на ячмінь за ставкою 14%, але не менше, ніж 23 євро за одну тонну.

Нагадаємо, Верховна рада України 7 жовтня, прийняла закон про скасування мита на експорт пшениці та кукурудзи, але зберегла мито на експорт ячменю в розмірі 14%.

Раніше прем'єр Микола Азаров заявив, що Кабінет Міністрів має намір знайти оптимальне рішення в питанні мит на експорт зернових культур. При цьому варто відзначити, що ще 8 вересня глава уряду категорично відмовився навіть виносити на розгляд Кабміну питання про скасування мит.

Джерело www.tsn.ua


 
___________________
НОВИНА ДНЯ

4 травня


З 1 червня розпочнуться
дотаційні виплати фермерам

__________________



__________________

ВІДЕО-НОВИНИ
АГРОРИНКУ



Посівні площі під овочами
зменшаться на 15-20%


У Мінагропроді стосовно
подорожчання свинини
не переймаються



Мінагропрод: урожай пшениці
цього року буде 14 мільйонів тонн



Саморобна картоплекопалка
в роботі


  Ми тут...