This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/874 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-29. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Полтавський УДАР визначив основні пріоритети своєї роботи

29 березня в Полтаві відбулося чергове зібрання Полтавської міської організації політичної партії  «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

На порядку денному було декілька питань пов\'язаних з підготовкою полтавських ударівців до виборів у Верховну Раду, що відбудуться в жовтні цього року. На зборах були присутні :   голова Полтавської  міської  організації  -  Товстий Роман Іванович, заступник голови Полтавської обласної організації Лозовський Борис Євгенович,  а також голови районних  організацій  Полтави і члени партактиву.

Одним з основних питань, яке обговорювалось на зібранні  - активна робота з інтернет-аудиторією. З цього природу виступив Владислав Погорецький. Він запропонував створити декілька сторінок партії «УДАР» в соцмережах.  На його думку варто зосередитися на роботі з такими мережами: ВКонтакте, Facebook, Одноклассники. Оскільки сьогодні дуже багато молоді користуються соцмережами , то популяризація партії в такий спосіб, зможе суттєво вплинути на створення позитивного іміджу . Сторінки  в соцмережах будуть слугувати для надання усебічної інформації щодо її діяльності партії, ініціатив партійців, допоможуть знайти активістів і однодумців серед інтернет користувачів.

В результаті обговорення цієї ініціативи вирішили створити  пілотний проект таких сторінок і через місяць обговорити  результати і ефективність їх  роботи.

Друге важливе питання, яке обговорювалося на зборах робота з молоддю.  На думку Олександра Гаврилюка, який опікується цим питанням, потрібно  зайнятися активним пошуком молодих ініціативних людей у студентському середовищі.  Активізувати роботу в гуртожитках і провідних полтавських Вузах.  На часі всерйоз замислитися над створенням структури активістів для поширення інформації серед студентства про вибори і участь у них партії  УДАР.

  31 Березеня 2012+Коментар | подобається