This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/858 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-29. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Громада Омельника зацікавилася партією «УДАР»

Цими днями партія «УДАР» вийшла на новий рівень  спілкування з громадянами. Мова йде про зустрічі з населенням. Так, 23 березня голова Кременчуцької районної організації Сергій Аркавій відвідав громаду Омельницької  сільської ради.

Під час зустрічі Сергій Аркавій роз’яснив присутнім основні програмні тези партії «УДАР». Розповів про її лідера Віталія Кличка, поточну діяльність Кременчуцької районної парторганізації.

Виступ нікого  не залишив  байдужим, про що свідчили численні запитання з боку присутніх. Зокрема, омельничани цікавилися діяльністю об`єднання на всеукраїнському рівні, участю місцевих партійців у суспільному житті району.

Учасники зустрічі одержали газету «УДАР», в якій зібрано чи мало оперативної та корисної інформації щодо діяльності партії, а також календарі з відповідною символікою.

Підсумком корисного спілкування стала домовленість щодо створення в селі Омельник первинної партійної організації.

  27 Березеня 2012+Коментар | подобається