This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/860 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-28. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Кременчуцький «УДАР» В.Кличка готовий до боротьби за європейську Україну!

Перші підсумки роботи за період з дня створення підвела Кременчуцька міська організація політичної партії «УДАР» Віталія Кличка на своїй конференції, яка відбулася минулої суботи. Зі звітом перед однопартійцями виступив керівник громадської приймальні Сергій Аркавій. Він повідомив, що розбудова партії відбувається за планом, наміченим центральним проводом. Уже підготовлено до реєстрації 30 первинних осередків, офіційного статусу набули міська, Автозаводська, Крюківська та Кременчуцька районні організації. 

6 лютого відкрито громадську приймальню, в якій працюють три юристи і яку вже відвідало понад 70 кременчужан.           3 листопада минулого року з`явилися перші білл-борди зараз їх уже в місті 27. Розповсюджуються газета «УДАР», карманні календарі, значки, інша агітаційна продукція. 107 ракетно - артилерійському полку 23 лютого на День Захисника Вітчизни подаровано телевізор, а відділенню загальної практики сімейної медицини 2 – ої  лікарні – 20 тонометрів.         Кременчук очікує приїзд лідера партії – Героя України Віталія Кличка.

- Далі робота відбуватиметься ще інтенсивніше. Парламентські вибори перевірять нашу зрілість і дозволять сформувати надійний кадровий резерв на місцеві вибори 2015 року. Але для цього нам потрібні ініциативні,  креативні, ділові люди, - зазначив Сергій Аркавій, - бо шлях наш у політичному просторі в умовах опозиції не легкий. Аркавій С. відзначив, що лав партії активно приєднується молодь та жінки. На часі підготовка до технічного забезпечення виборів – тому активно обговорювали питання про створення нових партійних осередків та зростання партійних рядів .      

Голова Автозаводської партійної організації Денис Терещенко зупинився на необхідності створення мобільних агітбригад та підготовці політичних заходів, що донесуть до мешканців міста правду про партію, бо чинні можновладці в цьому дуже не зацікавлені. Їх турбує зростання рейтингу партії В.Кличка. Заступник голови Автозаводської партійної організації Олексій Оніщенко наголосив на необхідності завершення роботи з формування дільничних виборчих комісій, загону принципових і непідкупних спостерігачів. Про активізацію участі в міських масових заходах наголошувала і участниця конференції Олександра Портянко. Відтепер про діяльність партії на теренах   Кременчука та сільського району можна буде прочитати в газетах «Телеграф», «Автограф», «Програма плюс» та інших засобах масової інформації міста.

  27 Березеня 2012+Коментар | подобається