This version of the page http://aik.ua/premjera-filmu-ocheret/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-22. The original page over time could change.
Прем’єра фільму «Очерет» | Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК»
         
Банер

Презентация
Спонсоры

Автор: Вікторія Антонович

16 лютого 2012 року у Домі кіно, що на Саксагнського 6, відбувся прем’єрний показ фільму «Очерет».

«Очерет» – короткометражна картина, яка розповідає про буденні та сумні картини останніх днів життя села, розказана крізь призму реальної історії. В фільмі одну з головних ролей зіграла Анастасія Стельмах – член АІКу, і просто чарівна дівчина.

Зал був повністю заповнений глядачами. Цього дня, разом із прем’єрною картиною йшли студентські короткометражки – курсові і дипломні роботи. Усі картини були тепло прийняті глядачами. Майже після кожної лунали гучні оплески і звуки захоплення.

Члени АІКу відвідали прем’єру у складі Юлії Козлюк, Вадима Ресенчука, Наталії Крук, Вікторії Антонович та нашего волонтера Миколи. Усім членам АІКу було запропоновано зручні місця, де було добре видно усе, що відбувалося на екрані. Прем’єру фільму відвідала і сама виконавиця головної ролі – Анастасія. Режисеру фільму, Руслану Батицькому, вдалося якнайточніше відтворити реалії сьогочасного села. Я б навіть сказала, що не тільки села, а й деяких міст. Сьогодні ситуація з інвалідами стоїть досить гостро. А те, як держава ставить до них є показником моральності суспільства. Настя Стельмах досить переконлива у ролі хворої доньки головного героя. Адже вона на власному досвіді знайома з проблемами осіб з обмеженими фізичними можливостями. Картина розкриває силу духу і мужність героїв у повсякденному житті. Також було показано гарні краєвиди притаманні Україні.

Tweet
© Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів АІК, 2011
Дизайн сайту: Сергій Шевченко
Програмування сайту: Євгеній Найдьон
Заповнення сайту: Віталій Пчолкін, Анастасія Стельмах
Cоздание сайтов - UNAIK