This version of the page http://rovno.klichko.org/news/show/806 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-18. The original page over time could change.
Рівненська обласна організація
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

Рівненська обласна організація


Останні події

«Відкрите серце» молодих УДАРівців Рівненщини

«Відкрите серце» - під такою назвою активісти громадського руху «Льонокомбінат» та молодіжка Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» провели соціальну акцію для пенсіонерів та малозабезпечених людей похилого віку Рівного.

 

Протягом місяця волонтери громадських організацій збирали для пенсіонерів та малозабезпечених людей похилого віку продуктові пакети по різним установам та організаціям міста. І у рамках соціальної акції \"Відкрий серце\", активна молодь вручила продуктові пакети пенсіонерам Рівного.

Як розповів голова МО «Молодіжний УДАР» Олександр Дудко до участі в цьому проекті їх запросили активісти громадського руху «Льонокомбінат», які щороку проводять такі та подібні заходи для людей похилого віку.

-         Наша громадська організація завжди готова допомогти самотнім людям похилого віку, ветеранам праці. Ми переконані, що ці люди, які працювали задля розвитку міста та нашого майбутнього, а тепер мусять виживати за мінімальну пенсію не заслуговують того, щоб про них забули. Тому отримавши пропозицію від активістів громадського руху «Льнокомбінат» не на мить не сумнівалися у необхідності участі в цьому проекті, - наголосив голова «молодіжки» УДАРу Олександр Дудко.

В свою чергу координатор громадського руху «Льонокомбінат» Анастасія Бондар говорить, що для одиноких пенсіонерів важливим є не лише матеріальна допомога, а й спілкування із учасниками акції. Адже проживаючи в самотності досить часто їм навіть не має з ким перемовитися декількома словами. Тому, на її думку такі акції, для цих, стареньких, дуже важливі.

-  Людина народжується, вчиться, проживає веселі та сумні етапи життя, а потім … лишається самотньою. Наша акція була покликана якраз і виправити цю ситуацію. Тому ми звернулися до усіх небайдужих рівнян з проханням поставитися із розумінням до проблем цих людей. Недарма ж Роксолана сказала : « Той хто просить про допомогу принижується лише раз, а хто відмовляє у ній - двічі», - розповіла Анастасія Бондар.

На завершення варто зазначити, що щирість та відкритість молоді не залишила байдужими стареньких. Багато хто з них радів подарункам та намагався відразу ж пригостити волонтерів. Адже для багатьох одиноких людей лише сама можливість спілкування є уже приємним подарунком. Тож не будьте байдужими та «Відкрийте серце» похилим одиноким дідусям та бабусям…

  6 Лютого 2012+Коментар | подобається