This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/791 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-16. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Головою Новосанжарської районної організації партії «УДАР» обрано Сергія Князєва

17 березня в Нових Санжарах відбулися установчі збори районної організації політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Це 23 з 25 районних організацій на Полтавщині. 

Партійці одноголосно обрали керівником районної організації партії ветерана МВС Сергія Князєва. Його заступниками стали підприємець Адрій Командиров та юристконсульт Олена Пархоменко. 

Учасники зборів, на яких були присутні і молодь і ветерани праці, розглянули ряд організаційних питань діяльності районного осередку: створення контроль-ревізійної комісії політичної ради партії, визначення юридичної адреси та організація офісу партії і план створення сільських осередків. Зокрема було прийнято рішення про створення Новосанжарського селищного осередку політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» та залучення до нього місцевої інтелігенції. В роботі установчих зборів пвзяв участь депутат обласної ради, голова обласного «УДАРу» Петро Ворона. 

На черзі проведення установчих конференцій у Котельві та Чорнухах і завершення розбудови партії в області.

  17 Березеня 2012+Коментар | подобається