This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/792 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-15. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Полтавські УДАРівці підтримали проведення борцівського турніру ім. І.Шемякіна

Полтавські УДАРівці підтримали ХХ Міжнародний турнір з вільної боротьби серед кадетів імені І.В. Шемякіна у якому взяли участь понад 380 спортсменів з усіх областей України, з Молдови, Білорусі та Росії. А з Полтавської області у турнірі виступило 4 команди. Організатор змагань, трикратний майстер спорту СРСР (вільна боротьба, дзюдо, самбо) КОЧЕРГА Володимир Васильович висловив щиру вдячність міському осередку політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» за моральну і організаційну підтримку популярного виду спорту на Полтавщині а керівнику міської організації партії підприємця Роману Товстому та його заступнику Сергію Клименку за фінансову підтримку. До речі якраз Полтавщина дала світу відомих спортсменів –богатирів Івана Шемякіна та Івана Піддубного. Володимир КОЧЕРГА. Зауважив що почесним президентом федерації спортивної боротьби Полтавщини є депутат обласної ради, голова обласного УДАРУ В. КЛИЧКА Петро Ворона. Володимир Кочерга виховав не одне покоління борців - майстрів спорту і сьогодні він відомий як керівник дитячої спортивної школи ім. І. Шемякіна.

Кращі тренери  молодих спортсменів в нагороду отримали не лише призи а і дипломи від Героя України, відомого всьому світу спортсмена, лідера партії Український Демократичний Альянс за Реформи Віталія Кличка та календарі з його фото на згадку про спортивне обласне свято.

  17 Березеня 2012+Коментар | подобається