This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/689 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

В найбільшому районі Полтавщини є УДАР В.Кличка.

В неділю 19 лютого у м. Глобино відбулися установчі збори районної організації політичної партії УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка. Головою районного осередку партії стала Карасьова Наталія Михайлівна – відомий в районі викладач, методист районного відділу освіти. До осередку ввійшло 15 чоловік. Але, на думку голови осередку, партія В.Кличка в районі має великі перспективи, бо люди до лідера УДАРУ відносяться з великою повагою і надією. Тому є достойний потенціал для розбудови партії по сільських територіальних громадах, в т.ч. і в Градіжську. Установчі збори обрали раду та контрольно-ревізійну комісію.

Присутній на зібранні, перший заступник голови обласної організації партії УДАРУ, Сергій Перепел щиро привітав нових партійців з утворення районного осередку, вручив партійний прапор і побажав перемог, тим паче що новообрана голова має достатньо вагомий політичний досвід, очолювала штаби демократичних партій, працювала в місцевій окружній комісії.

«Після реєстрації осередку, ми за короткий час розгорнемо районну структуру, забезпечимо проведення виборів на високому рівні. В УДАРу вкрасти перемогу не дамо нікому!» - запевнила Наталія Карасьова.

 

  20 Лютого 2012+Коментар | подобається