This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/687 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Є Семенівський УДАР В. Кличка!

В суботу 18 лютого у смт. Семенівка відбулися установчі збори районної організації політичної партії УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка. Головою районного осередку партії став Данилейко Микола Анатолійович - керівник оргкомітету по створенню осередку Українського Демократичного Альянсу за Реформи Віталія Кличка на Семенівщині, активний учасник подій Помаранчевого майдану. До осередку ввійшло 12 чоловік, але це лише семенівчани. Є велика перспектива розбудови партії по сільських територіальних громадах, особливо у Оболоні. Знаковим є й той факт, що установчі збори відбувалися в день поєдинку лідера партії з Д.Чісорою. Тому й переконані, «що боротьба буде тяжкою, але переможною». На зборах обрано раду та контрольно-ревізійну комісію.

Голова осередку Микола Данилейко зазначає, що прийшов до партії В.Кличка з метою підтримати в боротьбі за європейську Україну, за її демократичне майбутнє Віталія Кличка - він зможе провести реформи по справжньому, на це в нього вистачить і сили і волі і знань і досвіду. А для Семенівщини важливо створити перспективу для молоді, щоб молодь мала роботу і поверталася до рідного краю після здобуття освіти і відповідного фаху. 

«Нині перед Вами стоїть важливе завдання – створення осередків в кожному населеному пункті району – що необхідно для перемоги демократії» - зазначив голова обласної організації, депутат облради Петро Ворона, що приймав участь у зборах.

 

 

 

  19 Лютого 2012+Коментар | подобається