This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/645 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

В Кременчуці відкрито громадську приймальню партії «УДАР» Віталія Кличка

6 лютого 2012 року в Кременчуці відбулась прес-конференція з приводу відкриття громадської приймальні міської партійної організації УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка. Під час заходу, керівники Автозаводської, Крюківської та Кременчуцької районних партійних організацій ознайомили пресу з перспективами діяльності «УДАРу» в Кременчуці та поділились з громадськістю позицією організації  щодо актуальних проблем, котрі наявні в місті.

Зокрема, голова Автозаводського осередку Денис Терещенко зазначив: “Сьогоднішнє відкриття громадської приймальні ми вважаємо потужною відправною точкою в діяльності команди Віталія Кличка у Кременчуці. Наприкінці січня ми отримали свідоцтва про реєстрацію організацій в Крюківському і Автозаводському районах міста, а також у Кременчуцькому районі. Подолавши етап юридичної складової, ми продовжуємо активну роботу по розбудові осередків. Також залучаємо однодумців до ініціативи оновлення країни і ставимо за мету гуртувати кременчуцьку громаду навколо вирішення спільних проблем.

Отже, у стінах цього приміщення ми відкриті до співпраці з усіма кременчужанами, що мають ініціативу долучитись до команди Віталія Кличка. Також запрошуємо громадян звертатись до співробітників приймальні з приводу наболілих проблем. Тут постійно діятиме юридичний відділ, спеціалісти якого надаватимуть безкоштовні юридичні консультації тим мешканцям, котрі цього потребують.

В своїй діяльності Кременчуцький «УДАР» буде дотримуватись жорсткої субординації у взаємодії з центральним штабом партії. Мета - максимально ефективно донести до кременчужан переваги програмних засад «УДАРу». До того ж, централізація партійної вертикалі унеможливлює безвідповідальність на місцях, якої достатньо в інших політичних силах. В доцільності такого формату однаково зацікавлені як лідер партії, так і голова міської організації у Кременчуці Сергій Перепел. При цьому ми усвідомлюємо, що для якісних перетворень в державі цього буде недостатньо. Тому, окрім зазначеного вище, ставимо собі за мету бути надійною опорою у вирішенні питань кременчуцької громади, а в необхідних гострих ситуаціях — будемо виступати посередником між мешканцями міста з одного боку, і міською владою — з іншого.

Не секрет, що гострі випадки непорозуміння між владою і громадою в Кременчуці сьогодні непоодинокі. Для прикладу, взяти хоча б ситуацію з протестами підприємців, котрих міська влада в категоричний спосіб позбавляє заробітку, а відтак — можливості годувати родини. На нашу думку, конфлікт подібного роду є таким, що підлягає цивілізованому вирішенню. Міська влада має опікуватись інтересами усіх без винятку мешканців, а не «продавлювати» рішення з позиції сили.

Зміцнення і об’єднання громади навколо вирішення спільних проблем для нас має першочергове значення. Це виходить з нашого розуміння того, що успішним є те суспільство, у якому проблеми вирішуються на місцях, і за допомогою ресурсів, які повною мірою знаходяться під контролем громадян та місцевої влади».

Далі керівник Кременчуцької районної організації «УДАРу» Сергій Аркавій поділився планами розбудови партійної мережі в Кременчуцькому районі. Зокрема, «ударівець» зазначив: «Наразі запланований ряд зустрічей із сільськими громадами  району. Будемо взаємодіяти з головами сільських рад на предмет організації таких зустрічей з метою знайти однодумців. Такі люди вже сьогодні дають про себе знати, і судячи із активності самих жителів, можна твердити: справи в районі у нас стрімко підуть вгору.

Стосовно самих виборів, ми готові реалізувати механізм праймеріз, ініціатором якого виступив Віталій Кличко під час консультацій лідерів опозиційних сил. Це означає, що мешканці населених пунктів країни власними зусиллями делегують до Верховної Ради єдиного кандидата  від опозиції. На нашу думку, кременчужани мають право самостійно обрати достойну людину, а не мовчки підтримувати призначених партійними «босами» ставлеників», - зазначив Сергій Аркавій.

Голова Крюківської районної партійної організації Оксана Савицька підтвердила інтерес мешканців до діяльності «УДАРу» в Кременчуці. «Люди дійсно активно цікавляться, при чому серед тих, хто схвально ставиться до приходу Віталія Кличка у політику, - попри стереотипи, немало жінок. Ми втомились від порожніх балачок за останні роки. В суспільстві високий запит на нові реальні політичні ініціативи. І в цьому контексті «УДАР» в Кременчуці має великі перспективи», - переконана Оксана Савицька.

Далі Сергій Аркавій зазначив:

«Щодо політичної ініціативи Віталія Кличка в цілому, варто зазначити, що працює сайт — klichko.org, на якому будь-хто бажаючий може ознайомитись з історією, програмними засадами партії і нашим баченням вирішення першочергових і довгоперспективних задач в державі загалом, і на рівні місцевого самоврядування зокрема. До того ж, на цьому ресурсі можна ознайомитись з діяльністю регіональних організацій, в тому числі нашого Кременчуцького осередку.

Нині у лавах партії «УДАР» понад 10 тисяч партійців у 24 регіонах країни. Усього функціонує понад 596 діючих організацій. Партія брала участь у виборах до місцевих рад у жовтні 2010 році. Сьогодні 399 депутатів - представників партії «УДАР» - працюють у місцевих радах різних рівнів у 15 регіонах України.

Варто відзначити: ще задовго до відкриття приймальні кременчужани почали писати заяви на вступ до партії та брати участь у розбудові осередку. Однозначно, цьому сприяє високий запит на нові політичні ініціативи в суспільстві і тотальна недовіра до влади. Українці прагнуть змін, і всі ми, в сімейних колах, на робочих місцях тощо – все частіше про це чуємо. Отже, тепер працює громадська приймальня «УДАРу» в Кременчуці, і, переконаний, наша команда дуже швидко нарощуватиме м\\\'язи», - підсумував Сергій Аркавій.

Також поспілкувався з пресою заступник голови міської організації «УДАРу» по роботі з молоддю Євген Полєвий. «Ударівець» розповів як і з яких причин примкнув до команди Кличка в Кременчуці: «За політичними подіями в державі слідкую давно» – каже Євген. «Як і більшість тієї молоді, що вболіває за долю країни і міста, я брав участь у подіях 2004 року. Проте «війна» всередині тієї нової владної команди спричинили хвилю розчарувань серед української молоді. Потім «тушки», зрадництво – одним словом –  в корені ситуація  в державі не змінилась. Далі час від часу поставали нові політичні сили, які називають себе «новими» та «прогресивними», однак тепер ми з осторогою ставимось до обіцянок політиків. І як тільки я дізнався, що поважна для всієї країни людина, відомий у всьому світі боксер Віталій Кличко пішов у політику, скажу відверто – пройнявся оптимізмом.  Мої друзі, як в університеті, так і поза його межами, цей оптимізм розділяють. Молодь хоче змін та європейського майбутнього для себе. Тому я знайшов контакти лідерів партійного осередку у нашому місті, і  приєднався до команди Кличка. Зараз ми плануємо  ряд заходів, налагоджуємо контакти серед студентства, в спортивних секціях тощо. Переконаний: молодь Кременчука стане надійною складовою успіху ініціативи Віталія Кличка».

Під кінець заходу керівники районних осередків «УДАРу» анонсували приїзд лідера партії – Віталія Кличка – в Кременчук. Саме під час спілкування «ударівців» з пресою, голова Кременчуцької міської організації партії «УДАР» Сергій Перепел перебував з робочою поїздкою в Полтаві. Де на засіданні ради  обласного осередку партії ключовим пунктом порядку денного стояло питання візиту Кличка в Кременчук. Він має відбутись вже найближчим часом.

 

Нагадаємо, громадська приймальня міського осередку «УДАРу» працює за адресою:     вул. Перемоги 3-А, кімната 15 ( на першому поверсі офісного центру QБ). тел:  (0536) 70-17-70; udar-kremenchuk@i.ua 

 

Прес-служба Кременчуцької міської організації партії «УДАР»  

  6 Лютого 2012+Коментар | подобається