This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/597 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Розбудова Обласної організації прискорюється!

 15 січня відбулась  ІІ-га партійна конференція Полтавської обласної організації політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» , де були розглянуті питання:

- Про розбудову Полтавської обласної організації партії «УДАР В.Кличка».

- Про підготовчий етап проведення виборчої кампанії до ВРУ.

- Дообрання членів Політичної ради обласної організації.

- Дообрання членів Ревізійної комісії обласної організації.

Обласна організація партіїї фактично завершує свою розбудову,  адже з 30 адміністративно – територіальних одиниць края створено районні та міські структури в 22, крім того створено і зареєстровано міські районні організації – 3 в Полтаві і 2 в Кременчуці.

Стурбованість присутніх на конференції партійців викликає відсутність реальних перспектив щодо обєднання демократичних сил на виборах 2012 року та дістала схвалення пропозиції і сама позиція лідера партії УДАР щодо підходів і самого механізму формування єдиного фронту мажоритарників від опозиції.

Полтавські партійці збільшили до 11  і дообрали склад ради обласної організації. Кожній партійній структурі було вручено партійний прапор. «Отже ми готов до ударної боротьби за збереження демократії» - зауважив голова обласної організації Петро Ворона.

  1 Лютого 2012+Коментар | подобається